Hypnoosi

Haluatko lopettaa tupakanpolton? Onko sinulla jokin muu häiritsevä tapa, josta haluaisit päästä eroon?

Kaipaako itsetuntosi kohotusta?  Jännitätkö esiintymistä? Haittaavatko pelot elämääsi? Tarvitsetko tukea painonhallintaan? Kärsitkö unettomuudesta? 

Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, silloin hypnoosista voi olla sinulle apua.

Mihin hypnoosi auttaa?

Hypnoosilla saa todistetusti apua muun muassa unettomuuteen, ahdistuneisuuteen ja kipujen lievitykseen. 

Hyviä tuloksia saavutetaan myös erilaisissa selkeästi rajatuissa haasteissa, esimerkiksi erilaisten pelkojen lievittämisessä (hissipelko, hammaslääkärikammo, lentopelko, korkean paikan kammo, esiintymispelko) ja riippuvuuksista irtautumisessa (tupakointi, pelaaminen, suklaanhimo).  

Hypnoosi toimii hyvin myös itsetunnon parantamiseen, suorituskyvyn parantamiseen, painonhallinnan tukemiseen ja itsensä motivointiin.

Lue kirjoittamani artikkeli hypnoosista

Olen keskittynyt hypnoosiohjauksissa seuraaviin haasteisiin:

Tupakanpolton lopettaminen on yksi yleisimmistä syistä hakeutua hypnoosiohjaukseen. Jos motivaatiosi on vahva tupakanpolton lopettamisen suhteen, niin onnistumistodennäköisyys on todella hyvä. 

Hypnoosin avulla saadaan vahvistettua ajatuksiasi savuttomasta elämästä niissä tilanteissa, joissa olet yleisesti polttanut. Motivaatiosi pysyä savuttomana, vaikka alussa olisikin vaikeaa, on yleensä hyvä.

Tupakanpolton lopetukseen suosittelen kolmea käyntikertaa. Kaksi ensimmäistä käyntiä n. viikon sisällä ja kolmas käynti noin kuukausi toisen käynnin jälkeen. Silloin päätös pysyy jopa vuosia tai koko lopun ikää.

Pelot haltuun

Pelot ovat esimerkki siitä, miten alitajunta saattaa rakentaa meille kummallisia ja todella pahasti elämäämme haittaavia ajatuksia päähämme. Esimerkiksi korkean paikan kammo on monesti täysin turha pelko. Kiipeäminen vaikkapa Näsinneulaan voi aiheuttaa todella pahaa ahdistusta ja pelkoa. Pelkona on, että torni kaatuu, näköalatasanteen kaiteet murtuvat tai jotain muuta yhtä utopistista. Tosin, kaikkihan on mahdollista.

Pelkojen hypnoosilla hoitamiseen keskitytään mm. turvallisuuden tunteeseen ja esiintymispelon hoidossa onnistumiseen ja armollisuuteen itseään kohtaan, että mokatakin voi.

Jos pelkosi ei liity mihinkään tapahtuneeseen, eli ole traumaperäistä pelkoa, niin 1-2 hypnoosikäyntiä vapauttaa sinut peloistasi, tai ainakin lieventää pelkoasi niin, että tulet sen kanssa toimeen.

Apua laihdutukseen

Laihdutus on haastavaa jos oma mieli ei ole mukana juonessa. Tahdonvoimalla pääsee tiettyyn pisteeseen, mutta kun tahdonvoima loppuu, loppuu myös laihdutus. Jotta laihdutus saataisiin muutettua elämäntapamuutokseksi, tarvitaan mielen “ohjelmointia”. Unohda siis laihdutus ja valmistaudu elämään terveellisesti, sekä rakastamaan itseäsi. Siinä avaimet hyvään tulevaisuuteen itsesi kanssa.

Unettomuus

Unettomuus johtuu usein siitä, että olemme alkaneet pelätä nukkumaan käyntiä ja että mielemme käy ylikierroksilla. 

Unettomuus voi olla yöllistä heräilyä tai että on vaikeaa saada unen päästä kiinni. 

Hypnoosilla muutetaan mielessä ajatusta nukkumisesta, niin että on helpompi nukahtaa ja helpompi nukkua koko yö heräilemättä.

Missä ja miten?

Otan vastaan hypnoosiasiakkaita Neidonkalliossa Kirkkonummella. 

Yleensä käyntikertoja tarvitaan 2-3, joskus enemmänkin. Yhden käyntikerran kesto on 90 min.

Äänitteet hypnoosin apuna

Olen tehnyt hypnoosikäyntejä tukevia äänitteitä – Mielitsemppareita – mm. tupakanpolton lopetukseen, painonhallintaan, sekä itsetunnon parantamiseen. Niitä löydät Loistopuodista.

Hypnoosi, kesto 90 min, hinta 90 e sis. alv 24% (yksityiset). Maksu kortilla. 

Yrityksille laskutuksena 90 e + alv 24%

Varaa itsellesi aika hypnoosiin

Voit varata ajan hypnoosiin alla olevalla ajanvarauskalenterilla.

Kun valitset palvelun, vapaat ajat avautuvan näkymään automaattisesti. 

Ajanvarauksen yhteydessä mainitse, miksi olet tulossa.  Voit peruuttaa ajan ajanvarauskalenterissa 24 h ennen varaustasi, sen jälkeen varauksen peruminen vain sairastapauksessa tekstiviestillä suoraan Tarjalle puh. 044-3766033.