+358 44 376 6033 tarja@loistotahti.fi

Hypnoosi

Loistomielivalmennukset

Haluatko lopettaa tupakanpolton? Onko sinulla jokin muu häiritsevä tapa, josta haluaisit päästä eroon? Kaipaako itsetuntosi kohotusta?  Jännitätkö esiintymistä? Haittaavatko pelot elämääsi? Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, silloin hypnoosista voi olla sinulle apua.

Mihin hypnoosi auttaa?

Hypnoosilla saa todistetusti apua muun muassa unettomuuteen, ahdistuneisuuteen ja kipujen lievitykseen. Hyviä tuloksia saavutetaan myös erilaisissa selkeästi rajatuissa haasteissa, esimerkiksi erilaisten pelkojen lievittämisessä (hissipelko, hammaslääkärikammo, lentopelko, korkean paikan kammo, esiintymispelko) ja riippuvuuksista irtautumisessa (tupakointi, pelaaminen, suklaanhimo).  Myös itsetunnon parantamiseen, suorituskyvyn parantamiseen ja itsensä motivointiin hypnoosi toimii hyvin.

Lue kirjoittamani artikkeli hypnoosista

Olen keskittynyt hypnoosiohjauksissa seuraaviin haasteisiin:

Tupakanpolton lopetus on yksi yleisimmistä syistä hakeutua hypnoosiohjaukseen. Jos motivaatiosi on vahva tupakanpolton lopettamisen suhteen, niin onnistumistodennäköisyys on todella hyvä. Hypnoosin avulla saadaan vahvistettua ajatuksiasi savuttomasta elämästä niissä tilanteissa, joissa olet yleisesti polttanut. Motivaatiosi pysyä savuttomana, vaikka alussa olisikin vaikeaa, on yleensä hyvä.

 

Tupakanpolton lopetukseen suosittelen kolmea käyntikertaa. Kaksi ensimmäistä käyntiä n. viikon sisällä ja kolmas käynti noin kuukausi toisen käynnin jälkeen. Silloin päätös pysyy jopa vuosia tai koko lopun ikää.

Pelot ovat esimerkki siitä, miten alitajunta saattaa rakentaa meille kummallisia ja todella pahasti elämäämme haittaavia ajatuksia päähämme. Esimerkiksi korkean paikan kammo on monesti täysin turha pelko. Kiipeäminen vaikkapa Näsinneulaan voi aiheuttaa todella pahaa ahdistusta ja pelkoa. Pelkona on, että torni kaatuu, näköalatasanteen kaiteet murtuvat tai jotain muuta yhtä utopistista. Tosin, kaikkihan on mahdollista.

Pelkojen hypnoosilla hoitamiseen keskitytään mm. turvallisuuden tunteeseen ja esiintymispelon hoidossa onnistumiseen ja armollisuuteen itseään kohtaan, että mokatakin voi.

Jos pelkosi ei liity mihinkään tapahtuneeseen, eli ole traumaperäistä pelkoa, niin 1-2 hypnoosikäyntiä vapauttaa sinut peloistasi, tai ainakin lieventää pelkoasi niin, että tulet sen kanssa toimeen.

Huono itsetunto vaikuttaa ajatuksiisi itsestäsi, mitä kerrot itsestäsi, mitä ratkaisuja teet ja miten toimit. Huono itsetunto voi olla estävä tekijä elämässä eteenpäin menemiselle. Ajatus ”ei minusta ole mihinkään” voi olla hyvinkin tuttu.

Hypnoosin avulla oma kuva itsestäsi paranee. Uskot olevasi hyvä monissa eri asioissa. Uskallat tehdä itsenäisesti omaa elämääsi koskevia ratkaisuja, etkä tarvitse siihen muiden mielipiteitä. Uskallat elää juuri sinun näköistäsi elämää ja nauttia haasteista.

Itsetunnon parantamiseen suosittelen käyntikertoja tarpeen mukaan. Jo yhdellä kerralla voidaan saada isoja muutoksia aikaan, mutta joskus tarvitaan useampi käynti.

Missä ja miten? 

Hypnoosiohjaus tapahtuu Tarvasjoella, osoitteessa Kivistöntie 6 a. Yleensä käyntejä tarvitaan 2-3, joskus enemmänkin. Yhden käyntikerran kesto on 90 min.

Äänitteet hypnoosin apuna

Olen tehnyt hypnoosikäyntejä tukevia äänitteitä – Mielitsemppareita – mm. tupakanpolton lopetukseen, sekä itsetunnon parantamiseen. Niitä löydät Loistopuodista, joka aukeaa elokuun aikana uutena ja uhkeana.

Hypnoosi, kesto 90 min, hinta 90 e sis. alv 24%

Voit maksaa valmennuksen kortilla tai käteisellä.

Varaa itsellesi aika hypnoosiin

alla olevalla ajanvarauskalenterilla. Kun valitset palvelun, vapaat ajat avautuvan näkymään automaattisesti. Ajanvarauksen yhteydessä mainitse, miksi olet tulossa. Voit peruuttaa ajan ajanvarauskalenterissa 24 h ennen varaustasi, sen jälkeen varauksen peruminen vain sairastapauksessa tekstiviestillä suoraan Tarjalle puh. 044-3766033.

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube-kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube-kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Ota yhteyttä!

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3