+358 44 376 6033 tarja@loistotahti.fi

Tarja Kupias

Nauru- ja onnistumisvalmentaja

Hypnoosiohjaaja

 

Minä Tarja Kupias ja Loistotähti

Ihmisen tie on ihmeitä täynnä, jos niin haluaa. Oma tieni on ollut todella ihmeellinen ja upea, olen saanut tehdä uskomattomia asioita ja toteuttaa omia haaveitani.  Aina ei kaikki ole mennyt niin kuin olisin halunnut, mutta rohkeus yrittää on vienyt jatkuvasti kohti uutta ja ihmeellistä.

Yrittäjänä olen ollut jo lähes 20 vuotta. Musiikki- ja mediabisnes, joista sain leipäni reilut 10 vuotta, eivät olleet kovin tuottoisia muuta kuin kokemuksiltaan. Ehkä kokemukset ovatkin tärkeämpiä kuin raha. Taustaltani olen siis musiikkituottaja, äänittäjä, säveltäjä, manageri, roudari, toimittaja, tv-tuottaja ja ties mitä. Musiikin parissa olen ollut yli 30 vuoden ajan ja olen edelleen, sillä pyöritän myös omaa äänitysstudiotani, Studio Tulitähteä Tarvasjoella. Tällä hetkellä studiossa työllistää eniten mainosten spiikkaus ja erilaisten äänitteiden teko.

Vuonna 2012 mietin jälleen kerran, mikä minusta tulee isona. Pohdintojeni tuloksena lähdin opiskelemaan hypnoosia ja rentoutusta ja perustin Loistotähden. Silloin minulla oli vain halu tehdä ja luoda jotain uutta, joka auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin, mutta ei sen tarkempaa visiota tulevasta. Kesti vuosia, ennen kuin visioni alkoi kirkastua: Enemmän iloisia, nauravia, positiivisia ja mieleltään hyvinvoivia ihmisiä yrityksiin ja yhteisöihin, sekä jokaiseen kotiin. Taustalla minulla on valtava halu auttaa ihmisiä elämään elämäänsä täysipainoisemmin.

Hypnoosikoulutuksen jälkeen olen istunut jatkuvasti erilaisilla kursseilla ja koulutuksissa – NLP, Goal Mapping, Firstbeat, Naurujooga – ja viimeisimpänä lokakuussa 2019 loppuneet Life Coaching opinnot.

Olen aina ollut oman tieni kulkija. Olen kokeilija, innostun helposti ja edelleen lyön välillä päätä kovaan Karjalan mäntyyn. Karjalaisista juuristani olen todella ylpeä. Tästä taustastanikin ammennan motivaatiota, intoa, iloa ja intohimoa tekemiseen, joka toivottavasti näkyy ja kuuluu myös valmennustyössä Loistotähdessä. Tällainen minä olen. Räväkkä, kikattava ja välillä rääväsuinenkin nauru- ja onnistumisvalmentaja, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Arvot

Rohkeus

Rohkeus on yksi tärkeimmistä arvoistani. Se huokuu myös Loistotähden tekemisissä joka päivä. Rohkeus kohdata ihmiset omana itsenään ja haastaa ihmisiä muutoksen tielle, rohkeus hypätä epämukavuusalueelle ja tehdä asioita eri tavalla kuin muut. Rohkeus tehdä virheitä ja ymmärtää virheiden tärkeys elämässä. Rohkeus olla oma itsensä. Rohkeus muuttaa suuntaa, kun sitä tarvitaan. Rohkeus myöntää omat rajansa. Rohkeus sanoa ei. Tässä vain muutama esimerkki, miten rohkeus näkyy Loistotähdessä ja minun omassa maailmassani.

Oppiminen

Oppiminen on minulle todella tärkeää ja siksi se on myös Loistotähden arvo. Ihminen, joka ei halua oppia uusia asioita, on mielestäni kuin kuollut kala vedessä – lilluu toimettomana. Oppimista tarvitaan, jotta pääsee sinne minne haluaa. Jos jatkuvasti tekee kaiken niin kuin ennenkin, eikä koskaan opettele uutta, junnaa pahasti paikoillaan, eikä voi odottaa mieluisia muutoksia elämäänsä.

Epämukavuusalue ei ole aina lempialueeni, mutta siellä on tärkeää käydä säännöllisesti, mieluusti joka päivä. Sinne haastan myös asiakkaitani, sillä siellä tapahtuu oppiminen. Oppiminen haastaa meidät yrittämään enemmän ja antaa uusia voimavaroja selättää vastukset. Oppiminen pitää myös virkeänä. Se antaa onnistumisen ja oivalluksen ihania elämyksiä ja rutkasti positiivisia tunteita.

Positiivinen ajattelu ja ilo

Positiivinen ajattelu ja ilo kuuluvat erottamattomana osana Loistotähteen. Positiivisen ajattelun voima on niin vahva, että vaikka jotkut yrittävät puhua sitä vastaan, minä puhun sen puolesta. Miten ihmeessä saisimme onnistumisen kokemuksia ilman positiivista ajattelua? Iloa meistä jokainen tarvitsee myös elämäänsä, mieluusti joka ikinen päivä! Molemmat auttavat meitä jaksamaan arjen keskellä.

Miten nämä asiat näkyvät Loistotähden palvelussa ja toiminnassa? No siten, että en valmenna ketään suu mutrussa, vaan yritän tartuttaa ilon jokaiseen asiakkaaseen, olkoon hän sitten yksityis- tai yritysasiakas. Myös positiiviset kannustukset kuuluvat sanavarastooni aina ja iankaikkisesti.

Auttaminen

Tämä on itsestään selvä juttu. En voisi tehdä tätä työtä, jos yhtenä arvona ei olisi auttamisen halu. Mutta auttamistakin voi olla monen laista. Haluan autta ihmisiä ajattelemaan, oivaltamaan ja auttamaan itse itseään, sillä kannettu vesi ei kaivossa pysy. Jos yritän auttaa ihmisiä tekemällä heistä riippuvaisia palveluistani, niin silloin mennään metsään. Ihminen itse on itselleen paras apu ja tämän oivaltamista minä voin auttaa.

Tapani työskennellä

 

Olen värikäs yhteisö- ja yksilövalmentaja. Yksilöitä haastan ja provosoin. En ole mikään pään silittelijä, eivätkä välttämättä kaikki pidä tyylistäni. Tulokset puhuvat puolestaan.

Samaa maata olen myös yhteisöjen kanssa.  Luennoilla sekä valmennuksissa innostan ja haastan kuulijoita interaktiivisuudella ja toiminnallisuudella.

Rakastan esiintymistä, enkä ole koskaan tuntenut esiintymisjännitystä. Luennoidessani tai valmentaessani pääsen usein flow tilaan, joka näkyy ja kuuluu esiintymisessäni. Nauru on aina mukana joka paikassa, siltä ei välty millään luennolla, eikä missään valmennuksessa.

 

Tarja on kouluttajana energinen ja innostava. Huomaa, että hän rakastaa työtään ja haluaa jakaa tietoaan eteenpäin.

Riikka Backman

Voimistaja

Tarja on valmentajana napakka ja luova, eikä huumoria puutu valmennussessioista. Suosittelen lämpimästi Tarjaa, hän on asiansa osaava ja käyttää erilaisia työkaluja erilaisiin haasteisiin.

Kati Hoffström

MyMatilda

Lehdissä julkaistua

Käy lukemassa minusta kirjoitettuja lehtiartikkeleita

  • Artikkeli tupakanpolton lopetuksesta hypnoosin avulla Salonjokilaaksossa 10.1.2018
  • Artikkeli positiivisesta mielestä muutoksen apuna Turun tienoossa 23.1.2018
  • Artikkeli Naurujoogasta Auranmaan viikkolehdessä 10.8.2018

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube-kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube-kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Ota yhteyttä!

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3