fbpx

Tarja

Minä Tarja Kupias ja Loistotähti

Heippa. Minä olen Tarja. Olen Elintapavalmennukseen keskittynyt Personal Trainer ja hypnoosivalmentaja, jolla on nauru herkässä. 

Perusjuuriltani olen karjalainen. Kotoisin Imatralta. Ja nyt asun Loviisassa. Karjalaisista juuristani olen todella ylpeä. Siitä taustasta ammennan naurua, iloa ja intohimoa tekemiseen, joka toivottavasti näkyy ja kuuluu myös työssäni Loistotähdessä. 

Viimeisen reilun 10 vuoden aikana olen laajasti opiskellut mielen hyvinvointiin liittyviä asioita. Vuonna 2023 päätin laajentaa osaamistani myös fyysisen hyvinvoinnin puolelle opiskelemalla Elintapavalmentajaksi. Voit tutustua elintapavalmennukseen täältä. 

Minulla on vahva halu tehdä ja luoda palveluita, joka auttaa ihmisiä voimaan mieleltään paremmin. Missioni on saada ihmiset oivaltamaan positiivisen ajattelun valtavan voiman ja naurun tärkeyden hyvinvointimme ylläpitäjänä, mutta myös liikkumisen ja ravitsemuksen tärkeyden hyvinvoinnillemme: Enemmän iloisia, positiivisia, sekä mieleltään ja keholtaan hyvinvoivia ihmisiä yrityksiin ja yhteisöihin, sekä jokaiseen kotiin.

Olen myös kirjailija. Olen kirjoittanut naurusta kertovat kirjan yhdessä Laura Koverskoin kanssa. Naurattava elämä julkaistiin keväällä 2021. Siihen voit tutustua täältä. 

Lisätarinaa minusta löydät täältä

Tapani valmentaa

Luon turvallisen ja innostavan ilmapiirin, jossa on helppo avautua ja lähteä työstämään omia haasteitaan. Tarpeen vaaitessa haastan valmennettaviani ja innostan heitä parempiin suorituksiin. 

Silti, en ole mikään pään silittelijä, sillä se ei tuo tulosta.

Rakastan ihmisiä, heidän erilaisuuttaan ja olen oppinut näkemään ”ihmisen persoonan taakse”. 

Nauru on aina mukana joka paikassa – siltä ei välty  missään valmennuksessa.

Arvot

Rohkeus

Rohkeus on yksi tärkeimmistä arvoistani. Se huokuu myös Loistotähden tekemisissä joka päivä. Rohkeus kohdata ihmiset omana itsenään ja haastaa ihmisiä muutoksen tielle, rohkeus hypätä epämukavuusalueelle ja tehdä asioita eri tavalla kuin muut. Rohkeus tehdä virheitä ja ymmärtää virheiden tärkeys elämässä. Rohkeus olla oma itsensä. Rohkeus muuttaa suuntaa, kun sitä tarvitaan. Rohkeus myöntää omat rajansa. Rohkeus sanoa ei. Tässä vain muutama esimerkki, miten rohkeus näkyy Loistotähdessä ja omassa maailmassani.

Oppiminen

Oppiminen on minulle todella tärkeää ja siksi se on myös Loistotähden arvo. Oppimista tarvitaan, jotta pääsee sinne minne haluaa. Jos jatkuvasti tekee kaiken niin kuin ennenkin, eikä koskaan opettele uutta, junnaa pahasti paikoillaan, eikä voi odottaa mieluisia muutoksia elämäänsä. Epämukavuusalue ei ole aina lempialueeni, mutta siellä on tärkeää käydä säännöllisesti, mieluusti joka päivä. Sinne haastan myös asiakkaitani, sillä siellä tapahtuu oppiminen. Oppiminen haastaa meidät yrittämään enemmän ja antaa uusia voimavaroja selättää vastukset. Oppiminen pitää myös virkeänä. Se antaa onnistumisen ja oivalluksen ihania elämyksiä ja rutkasti positiivisia tunteita.

Positiivinen ajattelu ja ilo

Positiivinen ajattelu ja ilo kuuluvat erottamattomana osana Loistotähteen. Positiivisen ajattelun voima on niin vahva, että vaikka jotkut yrittävät puhua sitä vastaan, minä puhun sen puolesta. Miten ihmeessä saisimme onnistumisen kokemuksia ilman positiivista ajattelua? Iloa meistä jokainen tarvitsee myös elämäänsä, mieluusti joka ikinen päivä! Molemmat auttavat meitä jaksamaan arjen keskellä. Miten nämä asiat näkyvät Loistotähden palvelussa ja toiminnassa? No siten, että en valmenna ketään suu mutrussa, vaan yritän tartuttaa ilon jokaiseen asiakkaaseen, olkoon hän sitten yksityis- tai yritysasiakas. Myös positiiviset kannustukset kuuluvat sanavarastooni aina ja iankaikkisesti.

Auttaminen

Tämä on itsestään selvä juttu. En voisi tehdä tätä työtä, jos yhtenä arvona ei olisi auttamisen halu. Mutta auttamistakin voi olla monen laista. Haluan autta ihmisiä ajattelemaan, oivaltamaan ja auttamaan itse itseään, sillä kannettu vesi ei kaivossa pysy. Jos yritän auttaa ihmisiä tekemällä heistä riippuvaisia palveluistani, niin silloin mennään metsään. Ihminen itse on itselleen paras apu ja tämän oivaltamista minä voin auttaa.

Mediassa

Tilaa infokirje ja saat lahjaksi Pienen rentoutumisoppaan.

Tilaa 1-2 kertaa kuukaudessa ilmestyvä infokirje, josta saat hyvinvointivinkkejä, tietoa uusista työpajoista ja muista tapahtumistani Loviisassa ja tarjouksia.  Liittymislahjaksi saat Pienen rentoutumisoppaan, josta saat hyödyllistä tietoa, hyviä vinkkejä ja monta videoitua rentoutumisharjoitusta itsellesi. Voit lopettaa infokirjeen tilaamisen milloin tahansa.