044 376 6033 Sähköposti

Tarja

Positiivisuuden voima, tavoitteiden tärkeys ja rentoutumisen merkitys

Siinä kolme teemaa, jotka ovat minulle äärimmäisen tärkeitä ja rakkaita. Näistä teemoista haluan puhua ihmisille ja näiden teemojen pohjalta kumpuavat myös kaikki valmennukseni.

Olen Tarja Kupias, mentaalivalmentaja, hypnoosi- ja rentoutusohjaaja, sekä yrittäjä Loistotähdessä. Perustin Loistotähden vuonna 2012. Silloin minulla ei ollut vielä kirkasta visiota mistään. Oli vain halu tehdä ja luoda jotain, joka auttaa ihmisiä voimaan mieleltään ja sen myötä myös kokonaisvaltaisesti paremmin. Opiskelin silloin hypnoosia ja rentoutusta ja tiesin vain, että tämä on uuden alku. Sen jälkeen opiskelin vielä NLP:tä ja Goal Mappingia. Ne tuntuivat juuri sellaisilta menetelmiltä, jotka sopivasti täydensivät aiempaa osaamistani. Nyt menetelmiin on tullut myös First Beat syventämään rentoutumisen ja hypnoosiohjauksien maailmaa hyvin konkreettisella tavalla.

Etsiytyminen omalle elämänpolulle on tuntunut välillä äärimmäisen kipeältä, jopa ahdistavalta, mutta silti minua on vienyt eteenpäin sisäinen palo auttamiseen, mieletön kiinnostus ihmismielestä, positiivisuuden voimasta, oikeanlaisten tavoitteiden tärkeydestä ja rentoutumisen merkityksestä ihmismieleen ja koko kehoon. Tämä polku on matka kohti unelmaani, olla pidetty ja arvostettu valmentaja joka saa ohjata ihmisiä kohti omaa loistoansa, kohti omaa tähteyttään.

Mielen valmennus on luonnollinen jatkumo omiin aikaisempiin tekemisiini

Taustaltani olen muun muassa musiikkituottaja, äänittäjä, säveltäjä, manageri ja spiikkeri. Musiikin parissa olen ollut yli 30 vuoden ajan ja olen edelleen, sillä pyöritän myös omaa äänitysstudiotani, Studio Tulitähteä Tarvasjoella.

Olen itse ollut aina luontainen tavoitteiden asettaja ja positiivisesti ajatteleva, vaikka vasta viime vuosina olen oikeasti ymmärtänyt, mitä positiivisuus on.

Ensimmäinen iso tavoitteeni työelämässä oli päästä äänittäjäksi, seuraava päästä tekemään liveääntä festivaaleille, ja sitten saada oma äänitysstudio. Kaikki nämä tavoitteet olen saavuttanut ja tietenkin lukuisan määrän pienempiä tavoitteita. Nyt olen päässyt jälleen yhteen isoon tavoitteeseeni, eli olen yhdistänyt minulle tärkeät kolme asiaa, mentaalivalmennuksen, ääninäyttelemisen ja studio-osaamisen.

Mielen valmennus on oikeasti tosi luonnollinen jatkumo tekemisissäni. Olen aina ollut tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa ja hyvin usein olen joutunut ratkomaan ihmisten ongelmia, jotka liittyvät heidän omaan ajatusmaailmaansa, esimerkiksi epäonnistumisen pelkoon. Laulajien tsemppaaminen studiossa on niitä jokapäiväisimpiä haasteitani.

Nautin elämästä ja sen tuomista haasteista. Nautin siitä, kun pystyn auttamaan ihmisiä ajattelemaan elämästä edes hieman myönteisemmin ja toteuttamaan omia unelmiaan. Mutta ennen kaikkea nautin tehdä tätä työtä kaikki ihanat yhteistyöihmiset ympärilläni, jotka auttavat, kannustavat, haastavat ja kyseenalaistavat. Ilman yhteistyötä ja ihania asiakkaita ei olisi Loistotähteä. Kiitos siitä.

Tutki sivuja, tutustu valmennuksiin ja tekemiini äänitteisiin Loistopuodissa. Astu oman tähteytesi tielle, minä autan sinua matkallasi.

Minusta sanottua

”Tarja on ryhmävalmentajana kärsivällinen, mutta jämpti. Hän osaa tartuttaa energiaa ympärilleen ja ottaa kontaktia myös henkilökohtaisesti. Tarja on helposti lähestyttävä ja hänellä on sopivasti auktoriteettia. Esiintyminen on luonnikasta ja vaikuttavaa”
Jenni Alikeskikylä, Turku

”Tarja on energinen valmentaja, jonka iloisuus ja oma innostus asiaan tarttuvat kuulijaan.”
Marco Netterberg, Aura

“Tarja on kouluttajana energinen ja innostava. Huomaa, että hän rakastaa työtään ja haluaa jakaa tietoaan eteenpäin.” Riikka Backman, Turku

 

Blogi

Ystävyyden tyyneet ja myrskyt

Päiväkirjamerkinta 21.4.2017 ”Miten ihminen voikaan uskoa sokeasti siihen, että on monia sydänystäviä? Eihän se mene niin. Vanhemmiten laatu korvaa määrän…

Lue lisää

Kiehtova hypnoosi

”Minä en ikinä missään tilanteessa suostuisi hypnoosiin.” ”Eli hypnotismin avulla mustakin voi tulla muskeliadonis ja samalla pääsis eroon fobioista?” ”Huuhaata…

Lue lisää

Tapahtumat

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Log in