fbpx

Toteuta unelmasi Goal Mapping -tavoitekartan avulla

Goal Mapping -tavoitekartta konkretisoi unelmasi

Ainakin osa meistä ihmisistä unelmoi paremmasta elämästä: hyvinvoinnista, taloudellisesta turvasta, uudesta suhteesta tai työpaikasta.  Voit unelmoida myös uusista vähän kalliimmista kengistä, matkasta johonkin tiettyyn paikkaan, talosta, autosta, ulkomaan matkasta. tai rohkeudesta tehdä jotain uutta. Unelmia sinulla varmasti riittää, mutta ehkä et tiedä miten ne toteuttaisit. Toteutukseen on hyvä apu ja se on Goal Mapping -tavoitekartta.

Joskus käy myös niin, että unelmat katoavat. Sinusta tuntuu, ettei sinulla ole yhtään unelmaa. Silloinkin apuun tulee Goal Mapping -tavoitekartta, sillä se avaa unelmointijumin mielestäsi. 

Toteuta unelmasi -työpajassa tai henkilökohtaisessa valmennuksessa opit Goal Mapping -tavoitekartan käytön. Opit myös erottamaan, onko unelmasi sinun vai kenties jonkun muun unelma. Valmennus auttaa sinua tekemään unelmastasi konkreettisen tavoitteen, joka inspiroi ja motivoi sinua kohti sitä mitä haluat. Osaat myös välttää vaaran, ettei tavoitteestasi tule sinulla kahle. Osaat myös elää sopusointuista elämää tavoitteesi kanssa nauttimalla matkasi jokaisesta askeleesta kohti tavoitetta. Elät nautinnollista, unelmien täytteistä elämää joka päivä. 

Mitä hyötyä on Goal Mappingista?

Goal Mapping auttaa sinua kehittämään tapaasi ajatella ja suhtautumistasi eri asioihin. Se auttaa kehittämään positiivista ajattelua ja voittajan asennetta, sekä antaa uusia toimintamalleja, joiden avulla tavoitteet on helpompi saavuttaa.

Toteuta unelmasi työpajan tai henkilökohtaisen valmennuksen avulla 

 • kohdistat tekemisesi niihin asioihin, jotka ovat elämäsi kannalta tärkeitä
 • kiinnität huomiosi asioiden myönteisiin näkökulmiin
 • poistat mielestäsi haitallisia uskomuksia ja istutat sinne uusia 
 • lisäät mieleesi avoimuutta, uskallusta ja kokeilunhalua
 • ymmärrät, miksi tavoitteet ovat tärkeitä elämässäsi
 • teet itsellesi oikeita, sydämestä lähteviä tavoitteita

Valmennuksessa opeteltava Goal Mapping -tavoitekartta  on käyttökelpoinen jokaisella elämän osa-alueella. Kun opit tämän tavoitekartan käytön, on tavoitteiden saavuttaminen automaattisempaa ja  hauskempaa.

Mitä Toteuta unelmasi - työpaja ja valmennus sisältävät?

Tutkittua asiatietoa 

 • mielen toiminnasta
 • positiivisesta ajattelusta
 • 80 / 20 säännöstä (Pareton sääntö)
 • motivaatiosta
 • miten tavoite määritellään

Tekemistä

 • Tehdään pohdintatehtäviä
 • Kohdataan tulevaisuuden minä mielikuvarentoutuksessa
 • Listataan tavoitteet ja valitaan niistä ajankohtaisimmat
 • Tehdään Goal Map, eli tavoitekartta

 

Goal Mapping -kartan piirtäminen Toteuta unelmasi -työpajassa

Miksi juuri Goal Mapping -tavoitekartta?

Yleisimmät tavoitteiden asettamiskeinot perustuvat pitkälti aivojen loogisiin toimintoihin, kuten tavoitteiden listaamiseen kirjoittamalla. Myös toisto on usein mukana.  

Goal Mapping -tavoitekartassa hyödynnetään tavoitteiden listaamisen lisäksi myös, kuvia ja tunteita. Kirjoitetun ja kuvitetun tavoitteen avulla  valjastetaan molemmat aivopuoliskot työskentelemään yhteistyössä tavoitteen saavuttamiseksi. Tunteet taas vaikuttavat voimakkaasti motivaatioon. Jos tavoitteen saavuttaminen ei herätä mitään tunnetta, ei se ole silloin sydämestä lähtevä tavoite.

Näiden kaikkien kolmen osa-alueen avulla luodaan yhteys alitajuntaan, sillä se ohjaa todellisuudessa käyttäytymistäsi ja valintojasi. Tavoite toteutuu, mitä selkeämpi mielikuva sinulla on tavoitteesta ja matkasta tavoitteeseen. Näin tavoitteet alkavat toteutua ikään kuin itsekseen. 

Goal Mapping on yli 20 vuotta vanha menetelmä

Englantilainen Brian Mayne kehitti tämän tavoitteiden asettamiseen ja toteuttamiseen tarkoitetun menetelmän jo yli 25 vuotta sitten. Nyt menetelmää käyttävät miljoonat ihmistä ympäri maailmaa.

Vuonna 2014 Brian Mayne oli kouluttamassa ensimmäisiä Goal Mapping valmentajia Suomeen. Olen itse käynyt tämän kurssin ja ihastuin siihen todella. Tämä menetelmä pitää sisällään pähkinänkuoressa niitä aineksia, joita me jokainen tarvitsemme menestyäksemme elämässä. Ja menestyminenhän on jokaiselle täysin omanlaisensa kombo.

Olen iloinen, että voin olla viemässä Brian Maynen visiota seitsemästä miljoonasta Goal Mapping -karttaa käyttävästä ihmisestä eteenpäin. Tule sinäkin osaksi Goal Mapping -perhettä. 

Tutustu Brian Mayneen täältä!

Missä ja miten?

Yksilövalmennus

 • Kokonaiskesto 4 h.
 • Valmennus tehdään kahdessa osassa. 
 • Ensimmäisellä 2 h valmennuskerralla kartoitetaan tilannettasi ja mietitään tavoitettasi. 
 • Ennen seuraavaa valmennusta saat kotitehtäviä ja äänitteen kuunneltavaksesi. Nämä auttavat tavoitekartan teossa, joka tehdään toisella valmennuskerralla. 
 • Toisella 2 h valmennuskerralla avustan sinua tekemään itsellesi kartan, jonka avulla pääset toteuttamaan tavoitteesi. 

Lähivalmennus tapahtuu Loviisassa, Hilding Business Parkissa, Johtajantie 12.  Valmennuksen ensimmäinen osio voidaan tehdä myös etänä videoyhteyden välityksellä. 

Yksilövalmennuksen hinta

Toteuta unelmasi -yksilövalmennus lähivalmennuksena, hinta 349 e, sis. alv 24%.

Hinta sisältää karttapohjat, ohjeistuksen ja kynät. 

Etävalmennuksena 339 e, sis. alv 24%, jolloin tulostat itse karttapohjat ja ohjeistuksen, sekä hankit värikynät. 

Jos haluat laskun yrityksellesi, hintaan lisätään alv. 

Valmennus maksetaan kortilla paikan päällä, tai maksulinkin kautta.

Työpaja

Kokonaiskesto 6 h, jos työpaja on yksiosainen ja 5,5 tuntia, jos työpaja on kaksiosainen.  

 • yksiosainen työpaja sisältää 3 taukoa
 • kaksiosaisessa työpajassa vain yksi tauko / päivä
 • kartan piirtämiseen käytetään kaksi tuntia. 

Järjestän ryhmätyöpajoja eri puolilla itäistä Uuttamaata tilauksesta (lähinnä Karhula, Kotka, Loviisa, Porvoo).

Jos kiinnostuit Goal Mapping -ryhmätyöpajan järjestämisestä, niin ole yhteydessä. Nämä työpajat sopivat esimerkiksi verkostomarkkinointiryhmille ja yhdistyksille. 

Näihin työpajoihin on kaikille avoin pääsy. Työpajaan osallistumisen hinta 80 e / henkilö. 

Tilaa infokirje ja saat lahjaksi Pienen rentoutumisoppaan.

Tilaa 1-2 kertaa kuukaudessa ilmestyvä infokirje, josta saat hyvinvointivinkkejä, tietoa uusista työpajoista ja muista tapahtumistani Loviisassa ja tarjouksia.  Liittymislahjaksi saat Pienen rentoutumisoppaan, josta saat hyödyllistä tietoa, hyviä vinkkejä ja monta videoitua rentoutumisharjoitusta itsellesi. Voit lopettaa infokirjeen tilaamisen milloin tahansa.