[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.18.8″ custom_padding=”0px|0px|0|0px|false|false” bottom_divider_style=”waves” bottom_divider_color=”#FFFFFF” bottom_divider_flip=”horizontal”][et_pb_fullwidth_header title=”Loistotähden rekisteriseloste” text_orientation=”center” background_overlay_color=”rgba(178,178,178,0)” _builder_version=”3.18.8″ title_font=”Lato|700|||||||” title_font_size=”46px” title_font_size_tablet=”36px” title_font_size_last_edited=”on|phone” title_line_height=”1.5em” content_font=”Lato||||||||” content_font_size=”20px” content_line_height=”1.8em” subhead_font=”Lato|700|||||||” subhead_font_size=”25px” subhead_line_height=”1.5em” background_color=”#fd6e42″ background_size=”contain” background_position=”center_left” custom_margin=”|||” custom_padding=”5vw||150px||false” child_filter_brightness=”94%” animation_style=”slide” animation_direction=”top” animation_intensity_slide=”2%” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”]

 

 

[/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.18.8″][et_pb_row _builder_version=”3.18.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.18.8″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.18.8″]

Loistotähden rekisteriseloste

Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuoja- ja rekisteriseloste. Päivitetty 22.5.2018.

 

 

 

1. Rekisterinpitäjä

Loistotähti Oy (2746395-3)
Kivistöntie 6a
21450 Tarvasjoki

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Tarja Kupias-Kotilainen, toimitusjohtaja

044-3766033, tarja@loistotahti.fi

3. Rekisterin nimi

Loistotähti Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen sekä Loistotähden palveluiden/tuotteiden tarjoamiseen, myymiseen, markkinointiin, kehittämiseen ja tilausten toimittamiseen.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä sähköisesti osoitteeseen info(at)loistotahti.fi

Henkilötietojen käsittelyn peruste on yrityksen oikeutettu etu, asiakassuhde tai henkilön suostumus.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat yksilöintitiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite.  Lisäksi rekisteri saattaa sisältää tietoja siitä yrityksestä, jossa henkilö toimii. Tällaisia tietoja voivat olla yrityksen nimi, yritys- ja yhteisötunnus ja osoitetiedot. Tämän lisäksi rekisteri voi sisältää tietoa tilatuista palveluista ja tuotteista sekä niiden laskutuksista.

6. Henkilötietojen säilytysaika

Rekisteriin kerättyjä tietoja säilytetään ainoastaan niin kauan ja siinä laajuudessa kuin on tarpeellista suhteessa niihin alkuperäisiin tai yhteensopiviin tarkoituksiin, joihin henkilötiedot on kerätty.

Henkilötietojen säilyttämisen tarvetta arvioidaan viiden vuoden välein; ja joka tapauksessa rekisteröityä henkilöä koskevat tiedot poistetaan rekisteristä sen jälkeen, kun kyseisen rekisteröidyn asiakassuhde rekisterinpitäjään on päättynyt, ja asiakassuhteeseen liittyvät velvollisuudet ja toimenpiteet on suoritettu loppuun. Esimerkiksi kirjanpitotositteita säilytetään kuusi vuotta tilikauden päättymisestä.

Rekisterinpitäjä toteuttaa kaikki mahdolliset kohtuulliset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että käsittelyn tarkoituksiin nähden epätarkat, virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot poistetaan tai oikaistaan viipymättä.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot kerätään säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään puhelimitse, verkossa, tapaamisissa tai muulla vastaavalla tavalla. Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää yleisesti saatavilla olevista tietolähteistä, kuten yritysten verkkosivuilta, kaupparekisteristä sekä muista julkisista ja yksityisistä rekistereistä.

8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta rekisteristä.

9. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Hyödynnämme henkilötietojen käsittelyssä lukuumme toimivia alihankkijoita. Olemme ulkoistaneet IT-hallintaa ja viestintäteknologiaa ulkopuolisille palveluntarjoajille, joiden hallinnoimille ja suojaamille palvelimille henkilötietoja tallennetaan.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Fyysinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa Loistotähden toimipaikassa. ATK:lla käsiteltävät tiedot on tietoverkossa suojattu salasanalla ja rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt tekniset henkilöt. Vain nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

11. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteystiedot näkyvät yllä. Yhden (1) tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.

Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.18.8″ custom_padding=”51.2px|0px|0|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.18.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.18.8″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.18.8″]

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ next_background_color=”#b3c732″ _builder_version=”3.18.8″ bottom_divider_style=”waves”][et_pb_row use_custom_width=”on” width_unit=”off” _builder_version=”3.18.8″][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.18.8″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_blurb title=”Tutustu Loistopuodin tarjontaan!” url=”https://loistotahti.fi/kauppa/” url_new_window=”on” image=”https://loistotahti.fi/wp-content/uploads/2019/05/Tarjan-Maanantai-Kikatukset-2.png” _builder_version=”3.18.8″ header_font=”||||||||” header_text_align=”center” body_font=”||||||||” body_text_align=”center” border_radii_image=”on|30px|30px|30px|30px” link_option_url=”https://loistotahti.fi/kauppa/” link_option_url_new_window=”on”]

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.18.8″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_blurb title=”Loistotähti Youtube Kanava” url=”https://www.youtube.com/channel/UCELuqTcyiWDzv-vk3mBTL7g” url_new_window=”on” image=”https://loistotahti.fi/wp-content/uploads/2019/05/Tarjan-Maanantai-Kikatukset-2.jpg” _builder_version=”3.18.8″ header_font=”||||||||” header_text_align=”center” body_font=”||||||||” body_text_align=”center” border_radii_image=”on|30px|30px|30px|30px” text_orientation=”center” link_option_url=”https://www.youtube.com/channel/UCELuqTcyiWDzv-vk3mBTL7g” link_option_url_new_window=”on”]

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.18.8″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_signup mailchimp_list=”tarja@loistotahti.fi|7779bb1534″ title=”Liity sisäpiiriin!” button_text=”Tilaa uutiskirje” form_field_background_color=”#FFFFFF” _builder_version=”3.18.8″ background_color=”#fd6e42″ background_image=”https://loistotahti.fi/wp-content/uploads/2019/05/Tarjan-Maanantai-Kikatukset.png” border_radii=”on|30px|30px|30px|30px” border_color_all_fields=”#000000″ custom_button=”on” button_font=”||||||||”][/et_pb_signup][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Footer” _builder_version=”3.18.8″ background_color=”#b3c732″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#b6c732″ background_color_gradient_end=”rgba(219,219,219,0)” background_color_gradient_start_position=”5%” background_color_gradient_overlays_image=”on” custom_padding=”72px||0||false|false” top_divider_style=”waves” top_divider_color=”#FFFFFF” top_divider_height=”0px” bottom_divider_flip=”horizontal” global_module=”89″ saved_tabs=”all”][et_pb_row custom_padding=”25.25px|0px|103px|0px|false|false” _builder_version=”3.4.1″ locked=”off”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Title” _builder_version=”3.18.8″ text_font=”Lato||||||||” text_font_size=”18px” text_line_height=”1.8em” link_font=”||||||||” ul_font=”||||||||” ol_font=”||||||||” quote_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_2_font=”Lato|700|||||||” header_2_font_size=”40px” header_2_font_size_phone=”22px” header_2_font_size_last_edited=”on|phone” header_2_letter_spacing=”1px” header_2_line_height=”1.5em” header_3_font=”||||||||” header_4_font=”||||||||” header_5_font=”||||||||” header_6_font=”Lato|700|||||||” header_6_font_size=”18px” header_6_letter_spacing=”1px” header_6_line_height=”1.8em” text_orientation=”center” background_layout=”dark” max_width=”700px” module_alignment=”center”]

Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko pyytää tarjouksen?

[/et_pb_text][et_pb_contact_form captcha=”off” success_message=”Kiitos, vastaamme mahdollisimman pian!” submit_button_text=”Lähetä viesti” module_id=”et_pb_contact_form_0″ _builder_version=”3.18.8″ title_font=”||on||||||” form_field_font=”Lato||||||||” form_field_font_size=”16px” border_radii=”on|3px|3px|3px|3px” custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#fd6e42″ button_border_width=”12px” button_border_color=”#fd6e42″ button_border_radius=”50px” button_letter_spacing=”2px” button_font=”Lato|900||on|||||” button_icon=”%%3%%” text_orientation=”left” max_width=”700px” module_alignment=”center” animation_style=”slide” animation_direction=”bottom” animation_intensity_slide=”5%”][et_pb_contact_field field_id=”Sähköposti” field_title=”Sähköpostiosoite” field_type=”email” fullwidth_field=”on” _builder_version=”3.18.8″ border_radii=”on||||” button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Nimi” field_title=”Nimi” _builder_version=”3.18.8″ border_radii=”on||||” button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Puhelin” field_title=”Puhelin” _builder_version=”3.18.8″ border_radii=”on||||” button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Viesti” field_title=”Viesti” field_type=”text” fullwidth_field=”on” _builder_version=”3.18.8″ border_radii=”on||||” button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_contact_field][/et_pb_contact_form][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][dsm_facebook_feed fb_app_id=”592760881218612″ fb_page_url=”https://www.facebook.com/Loistotahti/” _builder_version=”3.18.8″ link_option_url=”https://www.facebook.com/Loistotahti/” link_option_url_new_window=”on”][/dsm_facebook_feed][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.18.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.18.8″ text_font=”|300|||||||” text_font_size=”27px” text_orientation=”center”]

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]