044 376 6033 Sähköposti

Positiivisuuden voima

Positiivisuus mielletään usein kikattamiseksi ja vaaleanpunaisten silmälasien läpi katsomiseksi, naisten hörhöilyksi. Mutta voisiko positiivisuudessa olla jotain itua? Voisiko positiivisuudella olla sellaisia voimia, joita ei ymmärretä?


Faktaa on, että positiivinen ajattelu parantaa työmotivaatiota ja toisten ihmisten kanssa toimimista. Se auttaa onnistumaan ja kiipeämään yli esteiden. Se antaa buustia itsetunnolle, kuntoiluun, painonhallintaan tai vaikkapa opiskeluun. Se tuo uusia keinoja ongelmanratkaisuun, auttaa unettomuuteen, terveysongelmiin ja ihmissuhteisiin. Miksi sitä sitten pidetään melkein vitsinä?

Valmennuksessa käsiteltäviä teemoja

  • Positiivisen ajattelun fysiologiaa. Miksi positiivinen ajattelu on hyväksi mielelle ja koko keholle?
  • Minkälaista on oikeanlainen positiivinen ajattelu?
  • Miten positiivista ajattelua pidetään yllä?
  • Alitajunta. Mikä se on ja miten se toimii?
  • Minkälaiset ajatukset vievät eteenpäin elämässä ja mahdollistavat onnistumisen?
  • Ideoidaan voimalauseita, joista saa jaksamista, voimaa ja motivaatiota omaan tekemiseen ja jotka opettavat ajattelmaan asoioista toisin – positiivisemmin.

Missä ja miten?

Positiivisuuden voima -valmennus on ryhmävalmennus, joka voidaan järjestää 2 tai 4 tuntisena.

  • Kahden tunnin työpaja soveltuu mukavana ajatuksia herättävänä ohjelmana vaikkapa kokouksen tai saunaillan kylkiäiseksi. Hinta 470 e + alv.
  • Neljän tunnin aikana ehditään paneutua kunnolla alitajunnan ja tietoisen mielen mielenkiintoisiin syövereihin ja opettelemaan positiivisuutta syvemmin. Hinta 890 e + alv.
  • Hintoihin lisätään matkakulut Tarvasjoelta yli 40 km:n ylittävältä osalta (lähtöpaikka Kivistöntie, Tarvasjoki).

Valmennuksessa voi olla 40 osallistujaa.

Kiinnostuitko Positiivisuuden voima -valmennuksesta esimerkiksi työpaikallesi? Lähetä Tarjalle sähköpostia tarja@loistotahti.fi tai soita 044-3766033.

Jos valmennus ei istu tarpeisiisi, niin tutustu Positiivisuuden voima -luentoon. 

 

<<< Takaisin yritysvalmennukset pääsivulle.

Blogi

Kun uskalsin sanoa ”kyllä”, vaikka mieli hoki ”ei”

Kuvassa Yrittäjänaisten laulun säveltäjä ja sanoittaja Pirkko Jaakkola oikealla.   Mieli tekee meille jatkuvasti tepposia. Se yrittää rajoittaa…

Lue lisää

Kuljen kohti unelmia

  Päiväkirjamerkintä 15.5.2017 ”Mä pääsen idolsin koelauluihin! Oon niin onnellinen. Oon läpäissyt jo kaks osiota ja sain kutsun sinne. Ihan hitsin…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in