044 376 6033 Sähköposti

Opi rentoutumaan

Rentoutumisen taito on meillä jokaisella synnynnäinen taito. Monet ihmiset kuitenkin kadottavat tämän todella hienon luontaisen taidon kiireisen elämän tiimellyksessä. Aikuisena rentoutumista pitää usein harjoitella ja opetella uudelleen.

Rentoutuminen auttaa selkeyttämään mieltä, sekä lisää jaksamista ja stressinsietokykyä. Se myös elvyttää elimistöä rasituksesta ja stressistä, laskee verenpainetta ja vähentää lihasjännitystä. Rentoutuminen siis auttaa sekä psyykkisesti, että fyysisesti.

Valmennuksessa opetellaan

  • Tunnistamaan itsessäsi rentouden ja jännittyneisyyden tuntemukset.
  • Ymmärtämään hyvän ja huonon stressin ero ja ymmärtämään keinoja hallita huonoa stressiä.
  • Hengittämään oikein.
  • Nopeita rentoutustekniikoita työpäivän lomaan.
  • Erilaisia rentoutumistekniikoita myös kotona tehtäväksi.

Opi rentoutumaan -valmennus vähentää stressiä ja lisää jaksamista työpaikalla ja parantaa siten myös yrityksen tuottavuutta.

Missä ja miten?

Opi rentoutumaan -valmennukset ovat ryhmävalmennuksia ja ne voidaan pitää työpaikalla esim. kokoushuoneessa. Valmennus voidaan tehdä kokonaan niin, että osallistujat istuvat, mutta aina parempi, jos on mahdollisuus päästä myös lattialle.

Pääasiassa tarjoan 3 x 90 min valmennusta, mutta kesto voidaan sopia myös tapauskohtaisesti. Hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan seuraavasti:

  • Max 10 osallistujaa: 370 e + alv / kerta
  • Max 20 osallistujaa 490 e + alv / kerta.

Kiinnostuitko Opi rentoutumaan -valmennuksesta esimerkiksi työpaikallesi? Lähetä Tarjalle sähköpostia tarja@loistotahti.fi tai soita 044-3766033.

Jos valmennus ei istu tarpeisiisi, niin tutustu Rentoutumalla virtaa arkeen -luentoon.

 

<<< Takaisin yritysvalmennukset pääsivulle.

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in