fbpx

Yhteistyössä

Sillä yhdessä tekemisessä on voimaa

Movetstudio ja Movetladies (Liikuntakeskus Active Oy)

Loistotähden ja Movetstudion yhteistyö alkoi vuonna 2021. Loistotähti toimittaa Movetstudioon sisältöä verkkokurssien, striimausten ja äänitteiden muodossa.

Näin Minna Lövgren kertoo yrityksestään.

”Olemme toimineet kuntokeskus alalla jo vuodesta 2003 alkaen, tuottaen liikuntapalveluita naisille. Olemme erikoistuneet liikuttamaan naisia ja meillä on vankka kokemus, tieto siitä mitä naiset haluavat liikunnalta sekä myös taito tuottaa sellaisia palveluita.

Tarjoamme naisille mahdollisuuden kokea pientä arjen luksusta. Siksi meillä on Movet Ladies, naisten oma kuntokeskus, (www.movetladies.fi) jossa voi harjoitella häiriöttä ja kokea olevansa turvallisessa harjoitteluympäristössä. Olemme vuosien varrella panostaneet henkilökuntamme kouluttamiseen ja sitä kautta lupaamme, että kaikki meillä kuntoilevat asiakkaat ovat ammattitaitoisissa ja osaavissa käsissä. Kaikki ohjaajat ovat oman alansa ammattilaisia.

Olemme laajentaneet palvelumme myös verkkoon.  Sitä kautta palvelumme ovat saatavilla myös miehille.  Tavoitteemme on saada sinut liikunnan ja terveellisten elämäntapojen pariin, ei vain ohjauksen- / valmennuksen ajaksi, vaan loppuelämän ajaksi. Tavoitteemme ei ole tuottaa dieettejä eikä Fitnessmalleja, vaan antaa ratkaisuja / vinkkejä terveellisempään elämään. Tuotamme sellaisia palveluita- ja tuotteita, joiden ohjeita voit hyödyntää loppuelämäsi ajan. Kaikki palvelumme ja tuotteemme ovat turvallisia, suunniteltu tukemaan toinen toistaan, mikä auttaa sinua paremmin saavuttamaan tavoitteesi ja myös pysymään siinä!

Olemme matkassasi mukana ja tuemme sinua matkasi varrella kohti terveellisempää elämää!”

Movet Studio Virtuaalikuntokeskus www.movetstudio.fi

Hilding Business Park