+358 44 376 6033 tarja@loistotahti.fi

Loistotähti

Yhdessä tekemisen iloa!

 Sillä yksin ei kukaan pärjää.

 

Karoliina Heiskanen
Enterfind Oy
040 734 0007
karoliina.heiskanen@enterfind.fi
www.enterfind.fi

ENTERFIND OY, Karoliina Heiskanen

Karoliinalla on kattava koulutus- ja kokemustausta liiketalouden, asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin saralta, jonka lisäksi hän on toiminut 13 vuotta yrittäjänä.

Karoliina on energinen ja positiivinen ihmisosaaja. Hän ymmärtää ihmisten erilaisuudessa piilevän rikkauden ja tunnistaa yrittäjien tarpeet nopeasti. Hän rakentaa jokaisen palvelukokonaisuutensa asiakaslähtöisesti – tukemaan yrityksen tilannetta ja tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Karoliina auttaa kirkastamaan yrityksen päämäärän ja pontentiaalin ja sparraa tavoitteiden saavuttamiseksi – olipa kyseessä myyntiin, markkinointiin, asiakaskokemukseen tai ydinliiketoimintaan liittyvä kehitystarve.

Karoliinan yrityksen Enterfindin toiminnan ytimessä on yrityksen liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen, mikä tähtää parempaan kasvu- ja kannattavuuspotentiaaliin, lisääntyneeseen työhyvinvointiin sekä vaikuttavampaan yritystoimintaan.

Karoliina toimii Loistotähden liiketoiminnan kehittäjänä, mutta myös Tarjan managerina. Hän vastaa Tarjan kanssa myös myynnistä.

 

 

Anne Nurminen
Zealan Oy
puh. 040 053 0760
anne.nurminen@zealan.fi
www.zealan.fi

ZEALAN OY, Anne Nurminen

Anne on tehnyt esimiesten ja henkilöstön kehittämisen parissa töitä jo yli 15 vuoden ajan. Johtamiskulttuurien uudistaminen ja muutosprojektien johtaminen ovat hänen ydinosaamistaan.

Anne on taustaltaan upseeri, ammattisotilas ja aliupseerikoulun johtamisopin opettaja ja ammatillisen aikuiskoulutuksen monipuolinen osaaja, näyttötutkintomestari ja ammatillinen opettaja. Hän on myös Business Coach. Anne on myös entinen maajoukkuetason kilpaurheilija.

Anne on keskittynyt johdon valmentamiseen. Hän puhun uudistavan johtamisen puolesta, joka auttaa henkilöstöään saamaan energiaa jatkuvasta oppimisesta ja luo vuorovaikutusympäristön, jossa jokaisen ihmisen ammattitaito, oppiminen, persoonallisuus sekä ideat työn parantamiseksi otetaan täysillä käyttöön. Uudistava johtaja johtaa ihmistensä ajattelua suorittamisen sijaan ja saa näin aikaan pysyviä tuloksia.

Annen asiakkat kiittävät häntä positiivisesta ilmapiiristä vaikeissakin tilanteissa, luutuneiden käsitysten kyseenalaistamisesta ja asioiden näkyväksi tekemistä uusista suunnista.

Teemme Annen kanssa yhteistyötä mm. Firsbeat Hyvinvointianalyysien kanssa.

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube-kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube-kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Ota yhteyttä!

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3