Vihdoinkin savuttomaksi

Hei tupakoitsija, onko nyt aika lopettaa?

Olet yrittänyt eroon tupakasta lukuisia kertoja, mutta et ole yksin onnistunut. Mielessäsi käy usein tupakanpolton lopetus, mutta se tuntuu ylitsepääsemättömältä ajatukselta. Haluat olla savuton, mutta se vaatii niin paljon itsekuria. Olet tehnyt päätöksen, että nyt on aika lopettaa!

Mieti miltä tuntuu, kun

  • tupakointi ei enää määrää päivärytmiäsi
  • hengitys kulkee vapaammin
  • terveys paranee
  • jaksat paremmin
  • tuoksut raikkaalta
  • rahaa säästyy muuhun elämiseen
  • olet hyvä esimerkki lapsille
  • olet tupakoimaton

Vihdoinkin savuttomaksi

Vihdoinkin savuttomaksi on paikasta riippumaton tupakoinnin lopetusvalmennus sinulle, joka haluat viettää tupakoimatonta elämää, satsata omaan terveyteesi ja huolehtia omasta hyvinvoinnistasi. Kolmen kerran etänä tehtävän yksilövalmennuksen, äänitteiden ja väliharjoitusten avulla pääset savuttomaksi ja myös pysyt savuttomana. 

Miksi juuri tämä valmennus auttaa?

Vihdoinkin savuttomaksi -valmennuksen avulla työstät mielessäsi olevia ajatusmalleja tupakoimattoman henkilön ajatusmalleiksi. Tämä on vähintään yhtä tehokas, ellei jopa tehokkaampi tapa päästä eroon tupakasta kuin lääkkeet, joiden käyttö aiheuttaa sivuoireita. Yleensä myös lääkkeiden avulla tupakanpolton lopetus kestää huomattavasi pidempään, jopa kuukausia. 

Valmennuksen kesto ja hinta

Voit aloittaa valmennuksen milloin vain. Käyt valmennuksen omaan tahtiisi noin kolmen viikon sisällä aloituspäivästä.

Valmennuksen hinta on vain 270 e, joka on pieni raha siitä, että pääset savuttomaksi! 

Miten pääset mukaan?

Mukaan pääsee ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella. Saat imoittautumisen jälkeen maksuohjeet ja muun ohjeistuksen. 

Haluathan vihdoinkin savuttomaksi! Ilmoittaudu mukaan NYT!

Lunasta paikkasi ilmoittautumalla minulle sähköpostilla, Messengerillä tai soittamalla. Ole nopea, sillä vain 10 ensimmäistä mahtuu mukaan!
Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. 

Valmennus sisältää

kolme videopuhelun välityksellä toteutettavaa yksilövalmennusta, joissa mielikuvatyöskentelyn ja rentoutuksen avulla saadaan ajatusmallejasi muutettu.

kaksi äänitettä, joista toinen on lopetusta valmisteleva ja toinen lopetusta ylläpitävä äänite, jotka vahvistavat näitä hyviä ajatusmalleja mielessäsi.

Harjoituksia, jotka auttavat sinua pysymään koko ajan fokuksessa ja työstävät vielä lisää hyviä ajatusmalleja syvälle mieleesi.

Tämä etävalmennus antaa sinulle mahdollisuuden olla missä päin maailmaa tahansa. Voit olla valmennusta tehdessämme vaikka metsäretkellä tai aurinkorannalla, kunhan olet puhelinyhteyden päässä, eli paikka ei sido sinua. Sinua sitoo vain TAHTO  ja PÄÄTÖS olla tupakoimaton.

Koko tämä kokonaisuus tähtää vain yhteen asiaan: Pääset vihdoinkin savuttomaksi!

Silti, tämäkään EI OLE IHMEVALMENNUS! Vain sitoutumalla valmennuksen kokonaisuuteen voit voittaa. Lopputulos on itsestäsi kiinni.

Valmentajasi kohti savuttomuutta

Minä Tarja Kupias, valmennan sinua. Olen auttanut seitsemän vuoden aikana lukuisia tupakanpolton lopettajia savuttomaksi hypnoosin avulla. Olen perehtynyt tupakoivan ihmisen mielen syövereihin ja siihen, miten tupakasta pääsee eroon. Näitä oppeja ja ajatuksia käytän myös tässä valmennuksessa.  

Ilmoittaudu siis NYT ja pääset miellyttävästi savuttomaksi!