fbpx

Vapauta naurusi

Valmennus pidätetyn naurun vapautumiseen

Tuntuuko elämäsi kurjalta, etkä löydä päivästäsi mitään naurun aihetta? Tuntuuko, että elämäsi on vain selviytymistä päivästä toiseen? Onko mielesi maassa, naurusi poissa ja kaipaat ihmistä, joka saisi naurusi syttymään edes hetkeksi? Kaipaat positiivisuutta, toivoa, iloa ja naurua elämääsi!

Miltä sinusta tuntuisi

Jos saisit jälleen nauraa makeasti, edes hetken. Jos pääsisit tekemään harjoituksia, joiden avulla kokisit, että kaikille asioille voi ja pitää nauraa. Jos saisit naurun jälleen osaksi elämääsi ja antaisit itsesi nauttia naurun hyvää tekevästä voimasta myös niinä päivinä, kun ei naurata.

Jos olet nyökytellyt päätäsi niin tämä valmennus on sinulle. Sinulle, jonka elämästä on tullut liian vakavaa ja raskasta. Sinulle, jolta nauru on kadonnut, piiloutunut jonnekin negatiivisten tunteiden ja vakavien ajatusten taakse.

Mitä hyötyä sinä saat valmennuksesta?

• Opit, miten naurun avulla voi käsitellä vakavia asioita ja negatiivisia tunteita, jopa surua.
• Saat kadonneen naurusi takaisin.
• Opit käyttämään tekonaurua hyväksesi ja lisäämään naurua elämääsi. 
• Rohkaistut nauramaan hyväntahtoista naurua aina kun sinua naurattaa.
• Pääset nauttimaan iloisesta ja hyväntahtoisesta naurusta elämässäsi.
• Edistät fyysistä ja henkistä terveyttäsi nauramalla.

Minkälaisissa elämäntilanteissa nauruvalmennus auttaa?

• Kun sinulla on kova stressi.
• Olet ollut surullinen liian pitkään
• Koet ahdistusta, epätoivoa, ilottomuutta 
• Elämä ei maistu miltään

Mitä valmennus pitää sisällään?

Nauruvalmennuksessa käytetään pohjalla ratkaisukeskeistä valmennusmetodia ja positiivista psykologiaa. Näiden päälle on hyvä rakentaa naurulla lisäkerroksia, joiden avittamana pääset käyttämään omaa nauravuuttasi enemmän hyödyksesi. Nauru on meissä kaikissa. Se pitää vaan kaivaa esille ja sitä pitää osata käyttää myös niissä tilanteissa, kun mielesi hokee sinulle, että ”en pysty tai en saa nauraa”.

Valmennuksessa tarjoan vinkkejä ja ideioita naurusi kehittämiseen. Valmennus pitää sisällään pohdintatehtäviä, nauruharjoituksia, erilaisia mielikuvaharjoituksia ja rentouttavaa nauramista.

Missä ja miten?

Valmennuskertoja voi olla yhdestä valmennuskerrasta niin moneen kertaan kuin tunnet tarvitsevasi. Yhden valmennuskerran kesto on 60 min.

Valmennus on etävalmennus, puhelimen tai videoyhteyden välityksellä.

Hinta

Vapauta naurusi -nauruvalmennus, kesto 60 min

85 e / kerta, sis. alv 24%.

Saat valmennuksesta maksulinkin, kun olet varannut ajan. 

Varaa itsellesi aika Vapauta naurusi -nauruvalmennukseen.

Voit varata ajan valmennukseen alla olevalla ajanvarauskalenterilla. Valitse 60 min Sinussa on voimaa -valmennus ja mainitse Nauruvalmennus lisätietoja osiossa. 

Kun valitset palvelun, vapaat ajat avautuvan näkymään automaattisesti. 

 Voit peruuttaa ajan ajanvarauskalenterissa 24 h ennen varaustasi, sen jälkeen varauksen peruminen vain sairastapauksessa tekstiviestillä suoraan Tarjalle puh. 044-3766033.