044 376 6033 Sähköposti

Jaksa paremmin

Jaksaminen on usein koetuksella arjen keskellä. Tuntuu, että töissä ahdistaa kiire ja kotona kaikki tekemättömät työt. Harrastuksiin olisi kiva mennä, mutta kun ei jaksa. Miten ihmeessä voisi lisätä omaa jaksamistaan?

Tähän kysymykseen vastaa Jaksa paremmin –valmennus, jonka aikana tunnistetaan omia jaksamissyöppöjä ja annetaan työkaluja jaksamisen lisäämiselle.

Valmennuksessa pureudutaan seuraaviin aiheisiin:

1. Minkälaisia ajatuksia ajattelet?

Minkälaisia ajatuksia päässäsi liikkuu? Onko siellä kasa huolia, murheita ja pelkoja? Osaatko kiinnittää huomiota siihen mikä on hyvin, vai tuijotatko aina sitä mikä on huonosti? Ihan aluksi pääset tutkimaan omia ajatuksiasi ja saat selville keinoja, joilla omia ajatuksia voi parantaa. Jaksaminen alkaa omista ajatuksista ja suhtautumisesta asioihin.

2. Onko elämäsi suunta selvä?

Oletko koskaan pohtinut miksi olet täällä ja mihin olet menossa? Mikä on suurin unelmasi? Isoja kysymyksiä, joita ei tämän valmennuksen aikana ratkaista, mutta pääset hetken miettimään omaa tulevaisuuttasi ja haaveitasi ja miten saisit ne toteutettua. Unelmat ja tavoitteet auttavat meitä jaksamaan, ne edistävät positiivista ajattelua ja kasvattavat asennetta.

3. Osaatko hallita aikaasi?

Tuntuuko sinusta, että kiire painaa jatkuvasti päälle? Mihin aikasi oikein kuluu? Nyt on aika kohdata omat aikasyöpöt. Pääset miettimään tehtävien kautta, mitkä asiat elämässäsi kuluttavat jaksamistasi ja mitkä edistävät. Saatat saada ahaa-elämäyksiä aikasi kulusta.

4. Osaatko rentoutua?

Stressaako sekä töissä että kotona? Minkälaisia keinoja käytät rentoutumiseen? Keskustellaan rentoutumisesta ja käydään läpi helppoja rentoutusmenetelmiä, jotka katkaisevat mukavasti kiireen ja joiden avulla saat ajatuksiisi selkeyttä ja kehoosi hyvää oloa. Samalla saat selätettyä stressiä, ennen kuin se saa sinusta ylivallan. Rentoutumalla jaksat paremmin.

5. Miten vietät yösi?

Kuluuko yösi unen sijaan puuhastellessa tekemättömiä töitä? Vai pyöritkö kenties sängyssä miettien maailman murheita? Tarpeeksi pitkä ja hyvin nukuttu yö on jaksamisen kulmakiviä. Huonosti nukuttu yö kostautuu ennen pitkää. Pieni katsaus unen saloihin, jotta sinäkin ymmärtäisit unen voiman. Myös pieniä vinkkejä unettomista kärsiville.

Missä ja miten?

Jaksa paremmin -valmennus on ryhmävalmennus, joka voidaan pitää kokoustilassa tai vaikkapa ulkona luonnon helmassa.

Valmennuksen kesto on 4 h taukoineen (pari 20 minuutin taukoa valmennuksen aikana). Valmennuksessa keskitytään eniten 1., 2. ja 4. kohtiin.

Valmennuksessa voi olla 40 osallistujaa.

Valmennuksen hinta 890 e + alv. Hintaan lisätään matkakulut Tarvasjoelta yli 40 km:n ylittävältä osalta (lähtöpaikka Kivistöntie, Tarvasjoki).

Kiinnostuitko Jaksa paremmin -valmennuksesta esimerkiksi työpaikallesi? Lähetä Tarjalle sähköpostia tarja@loistotahti.fi tai soita 044-3766033.

Jos valmennus ei istu tarpeisiisi, niin tutustu Jaksa paremmin luentoon.

 

<<< Takaisin yritysvalmennusten pääsivulle.

 

Blogi

Onnistu tekemään pysyvä muutos

  Tammikuu on suosittu muutosprojektien aloituskuukausi. Toinen suosittu hetki on syksyllä, kesälomien jälkeen. Näinä aikoina, kun jokin uusi jakso alkaa, on…

Lue lisää

Miksi haluan miellyttää?

  Viime blogitekstissäni käsittelin itsetunto-aihetta. Halusin nyt tarttua aiheeseen vielä syvällisemmin, miellyttämisen halu –teeman kautta, sillä nämä kaksi asiaa kulkevat minulla käsi…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in