044 376 6033 Sähköposti

Sinulle

Loistotähden valmennukset auttavat sinua löytämään elämääsi juuri sen suunnan, joka ohjaa sinut oman elämäsi menestykseen ja antaa sinulle loistavan tulevaisuuden. 

 

Valmennukset sinulle

Loistomielivalmennus

  • Henkilökohtainen valmennus pääasiassa hypnoosia käyttäen.
  • Auttaa moneen asiaan: pelkoihin, riippuvuuksiin, painonhallintaan, itsetuntoon ym.

Lue lisää

 


Unelmien tulevaisuus -työpaja

  • Tavoitevalmennus ryhmävalmennuksena käyttäen Goal Mapping -menetelmää.
  • Omien haaveiden kirkastaminen ja tavoitteiden toteuttaminen.
  • Kesto 4 tuntia.
  • Avoimia ryhmävalmennuksia mm. Tarvasjoella ja Turussa. Lisätietoja valmennusajankohdista tapahtumat-sivulla.

Lue lisää

 


Näin jaksat paremmin

  • Interaktiivinen työpaja, jossa saat työkaluja oman jaksamisesi lisäämiselle ja jossa opit tunnistamaan omia jaksamissyöppöjäsi.
  • Paljon harjoituksia ja tehtäviä.
  • Kesto 4 tuntia.
  • Avoimia ryhmävalmennuksia mm. Tarvasjoella, Salossa ja Turussa. Lisätietoja valmennusajankohdista tapahtumat-sivulla.

Lue lisää

 


Ajanvaraus

Voit varata ajan hypnoosiin perustuvaan Loistomielivalmennukseen puhelimitse numerosta 044-3766033, facen kautta, sähköpostilla tarja@loistotahti.fi tai nettiajanvarauksen kautta, johon pääset tästä. Nettiajanvaraus on pois käytöstä kesä- ja heinäkuun ajan 2018.

Nettiajanvarauksen kautta pystyt myös varaamaan paikkasi erilaisiin ryhmätapahtumiin, kuten naurujoogaan ja työpajoihin.

Jos soitat, niin huomioi etten pysty aina vastaamaan puhelimeen. Pyrin soittamaan mahdollisimman pian takaisin. Halutessasi voit jättää yhteydenottopyynnön myös tekstiviestillä.

HUOM! Jos varaamasi aika ei sovikaan sinulle, muista perua se vähintään 24 tuntia ennen hypnoosin tai ryhmätilaisuuden alkua. Voit peruttaa ajan itse nettiajanvarauksen kautta, puhelimitse tai tekstiviestillä. Peruuttamattomista tai liian myöhään perutuista ajoista veloitan käyntihinnan tai osallistumishinnan kokonaisuudessaan. Ryhmätilaisuuksissa on myös omat peruutusehtonsa, luethan ne sen ryhmätilaisuuden sivulta, johon olet ilmoittautunut.  

Blogi

Kuljen kohti unelmia

  Päiväkirjamerkintä 15.5.2017 ”Mä pääsen idolsin koelauluihin! Oon niin onnellinen. Oon läpäissyt jo kaks osiota ja sain kutsun sinne. Ihan hitsin…

Lue lisää

Hypnoosi avuksi painonpudotukseen!

Olet ikuinen laihduttaja. Olet käynyt vuosien aikana läpi lukemattoman määrän erilaisia dieettejä. Olet saanut välillä laihdutettua jopa monta kymmentä kiloa,…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in