044 376 6033 Sähköposti

Uniäänitteet

Mitä uniäänitteet ovat?

Uniäänitteitä on kolmenlaisia.

Unilaulut nimensä mukaisesti lauluja, jotka ovat ikään kuin aikuisten kehtolauluja. Ne ovat kymmenen minuutin mittaisia ja niissä toistetaan helppoa ja yksinkertaista asiaa uneen liittyen, joten sinunkin on se helppo oppia ja laulaa vaikka itseksesi.

Unensaattajat ovat unettavalla taustamusiikilla varustettuja, kymmenen minuutin mittaisia äänitteitä, joissa toistetaan useita eri uneen liittyviä positiivisia lauseita, jotka auttavat sinua nukkumaan paremmin. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset nukkumisesta painuvat mieleesi, alkavat vaikuttaa ajatuksiisi ja sitä kautta antavat sinulle parempaa yöunta.

Unirentoutukset ovat rentoutuksia, jotka myös auttavat sinua nukkumaan. Niitä on sellaisia, joita kuunnellaan päivällä ja jotka valmistavat sinua yöunta varten, sekä sellaisia, joita kuunnellessa voit nukahtaa.

Kenelle Uniäänitteet ovat tarkoitettu?

Uniäänitteet ovat tarkoitettu kaikille, jotka nukkua paremmin. Ne soveltuvat loistavasti myös lapsille kuunneltavaksi.

Miten Uniäänitteitä käytetään?

Osa Uniäänitteistä on tarkoitettu käytettäväksi iltaisin nukkumaan mennessä, osa jos heräilee aamuyöllä, osa taas päivällä valmistamaan mieltä nukkumaan menoa varten.

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in