044 376 6033 Sähköposti

Uniäänitteet

Mitä uniäänitteet ovat?

Uniäänitteitä on kolmenlaisia.

Unilaulut nimensä mukaisesti lauluja, jotka ovat ikään kuin aikuisten kehtolauluja. Ne ovat kymmenen minuutin mittaisia ja niissä toistetaan helppoa ja yksinkertaista asiaa uneen liittyen, joten sinunkin on se helppo oppia ja laulaa vaikka itseksesi.

Unensaattajat ovat unettavalla taustamusiikilla varustettuja, kymmenen minuutin mittaisia äänitteitä, joissa toistetaan useita eri uneen liittyviä positiivisia lauseita, jotka auttavat sinua nukkumaan paremmin. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset nukkumisesta painuvat mieleesi, alkavat vaikuttaa ajatuksiisi ja sitä kautta antavat sinulle parempaa yöunta.

Unirentoutukset ovat rentoutuksia, jotka myös auttavat sinua nukkumaan. Niitä on sellaisia, joita kuunnellaan päivällä ja jotka valmistavat sinua yöunta varten, sekä sellaisia, joita kuunnellessa voit nukahtaa.

Kenelle Uniäänitteet ovat tarkoitettu?

Uniäänitteet ovat tarkoitettu kaikille, jotka nukkua paremmin. Ne soveltuvat loistavasti myös lapsille kuunneltavaksi.

Miten Uniäänitteitä käytetään?

Osa Uniäänitteistä on tarkoitettu käytettäväksi iltaisin nukkumaan mennessä, osa jos heräilee aamuyöllä, osa taas päivällä valmistamaan mieltä nukkumaan menoa varten.

Blogi

Onnistu tekemään pysyvä muutos

  Tammikuu on suosittu muutosprojektien aloituskuukausi. Toinen suosittu hetki on syksyllä, kesälomien jälkeen. Näinä aikoina, kun jokin uusi jakso alkaa, on…

Lue lisää

Miksi haluan miellyttää?

  Viime blogitekstissäni käsittelin itsetunto-aihetta. Halusin nyt tarttua aiheeseen vielä syvällisemmin, miellyttämisen halu –teeman kautta, sillä nämä kaksi asiaa kulkevat minulla käsi…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in