044 376 6033 Sähköposti

Vahvasti itsevarma Mielitsemppari

14,90 sis. Alv 24 %

Miltä tuntuisi, jos olisit itsevarma, rohkeasti oma itsesi, uskoisit itseesi, tunnistaisit omat vahvuutesi ja voisit reilusti myöntää myös heikkoutesi? Miltä tuntuisi, jos osaisit iloita omasta onnistumisesta ja olisit sinut itsesi kanssa? Miltä tuntuisi, jos osaisit suhtautua pettymyksiin oppimiskokemuksina? Jos vastaat, että “hyvältä tuntuisi”, mutta vielä et hihku, että näinhän se on, niin mitäs jos kokeilisit tätä Vahvasti itsevarma Mielitsempparia ja katsoisit mitä tapahtuu kun kuuntelet tätä säännöllisesti kuukauden ajan.

Poista

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiaisia heavy-taustalla olevasta Vahvasti itsevarma Mielitsempparista.

Kokeile Vahvasti itsevarma Mielitsempparia kun tarvitset itsevarmuuteesi tehokasta buustia ja vakuuttavuutta. Saatat huomata, kuinka päivä päivältä tunnet itsesi itsevarmemmaksi niissä tilanteissa joihin kaipaa itsevarmuutta. Se näkyy myös ulospäin, sillä seisot rohkeasti omien mielipiteidesi takana.

Itsetunnon kohotukseen on olemassa myös Parempi itsetunto Mielitsemppari. Tutustu myös siihen ja valitse itsellesi paras vaihtoehto, tai vaikka molemmat.

Lisätiedot

Ääni

Nainen

Tausta

Heavy

total_sales:
12

Blogi

Naura, niin pysyt terveenä

Nauru on iloinen asia! Rakastan nauramista. Nauru on luontainen osa minua, mutta vasta naurujoogaohjaajana olen tutustunut nauruun…

Lue lisää

Kun uskalsin sanoa ”kyllä”, vaikka mieli hoki ”ei”

Kuvassa Yrittäjänaisten laulun säveltäjä ja sanoittaja Pirkko Jaakkola oikealla.   Mieli tekee meille jatkuvasti tepposia. Se yrittää rajoittaa…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in