044 376 6033 Sähköposti

Ulos ja lenkille Mielitsemppari

14,90 sis. Alv 24 %

Pitäisi liikkua. Pitäisi lenkkeillä. Ajatus tuntuu kyllä ihan ookoolta, mutta kun ei vaan saa itsestään irti. Ulos ja lenkille Mielitsemppari auttaa sinua motivoimaan itsesi lenkkipolulle, kävelemään tai juoksemaan. Sen avulla saat lenkkeilystä niin houkuttelevia ajatuksia mieleesi, että lenkkeilystä saattaa tulla nopeastikin mukava tapa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiaisia heavy-taustalla olevasta Ulos ja lenkille Mielitsempparista. 

Sekä lattari-taustalla olevasta Ulos ja lenkille Mielitsempparista.

Kokeile Ulos ja lenkille Mielitsempparia kun haluaisit aloittaa kuntoilun, mutta et oikein vielä saa itseäsi liikkeelle. Saatat huomata, kuinka pikku hiljaa mielesi alkaakin tekemään ulos ja lenkille, ja äkkiä huomaat sen olevan viikoittainen ja säännöllinen tapasi.

Lisätiedot

Ääni

Nainen

Tausta

Heavy, lattari

total_sales:
21

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in