044 376 6033 Sähköposti

Terveyttä syömiseen Mielitsemppari

14,90 sis. Alv 24 %

Maistuvatko pizzat, hampurilaiset ja muu roskaruokaa liikaa? Ovatko kasvikset mielestäsi kanin ruokaa? Ei hätää, Terveyttä syömiseen Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta puhtia syömiseen keskittämällä ajatuksesi terveelliseen ruokaan. Tätä Mielitsempparia kuunnellessa alat miettimään mitä suuhusi pistät ja pikkuhiljaa saatat huomata, kuinka terveellinen ruoka on sinulle suuri nautinto.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiaisia erilaisella musiikkitaustalla olevista Terveyttä syömiseen Mielitsemppareista. 

Kokeile Terveyttä syömiseen Mielitsempparia kun haluat muuttaa ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan. Roskaruoka jää pikkuhiljaa hyvien, terveellistä syömistä voimistavien ajatusten varjoon. Saatat huomata, kuinka terveellisestä ruuasta tulee sinulle itsestään selvyys ja kaupassa käydessäsi vietät eniten aikaa hedelmä- ja vihannesosastolla. Pikku hiljaa opit rakastamaan terveellistä ruokaa ja nautit terveellisestä syömisestä.

Kuuntele keinuvaa lattaripohjaista Terveyttä syömiseen Mielitsempparia milloin ja missä vaan. Se sopii kuunneltavaksi vaikka silloin kun olet menossa kauppaan, tai miettiessäsi seuraavan päivän ruokalistaa. Voit laittaa sen soimaan kun tiskaat, siivoat tai käyt lenkillä.

Jos sen sijaan haluat rentoutua samalla kun vahvistat ajatuksiasi terveellisestä syömisestä, valitse itsellesi meditatiivisella taustalla oleva Terveyttä syömiseen Mielitsemppari. Rentouttavaa äänitettä kuunnellessasi et voi ajaa autoa.

Lisätiedot

Ääni

Mies, Nainen

Tausta

Heavy, lattari, Meditatiivinen

total_sales:
3

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in