044 376 6033 Sähköposti

Saunassa

14,90 sis. Alv 24 %

Miltä tuntuu saunan löyly? Miltä hikinorot ihollasi? Saunassa ollaan kirjaimellisesti saunassa, mutta mielikuvissa. Saunassa-rentoutus voi myös syventää todellisia saunomiskokemuksia – nautit niistä kaikilla aisteilla. Äänessä Sauna-rentoutuksen kirjoittaja rentoutus- ja liikunnanohjaaja Henna Tuutti.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Loistorentoutukset ovat eri mittaisia rentoutuksia, jotka auttavat sinua jaksamaan arjen keskellä paremmin. Loistorentoutuksista löydät hyvin monenlaisia rentoutuksia, lyhyistä pitkiin ja perinteisistä vähän erikoisempiin. Lue lisää Loistorentoutuksista.

Kuuntele maistiainen Saunassa-rentoutuksesta. 

Saunassa-rentoutus kestää n. 19 minuuttia. Se on mielikuvarentoutus, joka haastaa luovuuden käyttöösi. Mielikuvan voit ajoittaa menneeseen, nykyiseen tai tulevaan aikaan. Voit tietoisesti visualisoida tai antaa mielikuvien tulla kuin itsestään. Voit myös vain rentoutua. Nauti mielikuvittelun taidoistasi ja anna sen kehittyä. Saunassa-rentoutus voi myös syventää todellisia saunomiskokemuksia – nautit niistä kaikilla aisteilla.

total_sales:
2

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in