044 376 6033 Sähköposti

Saunassa

14,90 sis. Alv 24 %

Miltä tuntuu saunan löyly? Miltä hikinorot ihollasi? Saunassa ollaan kirjaimellisesti saunassa, mutta mielikuvissa. Saunassa-rentoutus voi myös syventää todellisia saunomiskokemuksia – nautit niistä kaikilla aisteilla. Äänessä Sauna-rentoutuksen kirjoittaja rentoutus- ja liikunnanohjaaja Henna Tuutti.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Loistorentoutukset ovat eri mittaisia rentoutuksia, jotka auttavat sinua jaksamaan arjen keskellä paremmin. Loistorentoutuksista löydät hyvin monenlaisia rentoutuksia, lyhyistä pitkiin ja perinteisistä vähän erikoisempiin. Lue lisää Loistorentoutuksista.

Kuuntele maistiainen Saunassa-rentoutuksesta. 

Saunassa-rentoutus kestää n. 19 minuuttia. Se on mielikuvarentoutus, joka haastaa luovuuden käyttöösi. Mielikuvan voit ajoittaa menneeseen, nykyiseen tai tulevaan aikaan. Voit tietoisesti visualisoida tai antaa mielikuvien tulla kuin itsestään. Voit myös vain rentoutua. Nauti mielikuvittelun taidoistasi ja anna sen kehittyä. Saunassa-rentoutus voi myös syventää todellisia saunomiskokemuksia – nautit niistä kaikilla aisteilla.

total_sales:
2

Blogi

Naura, niin pysyt terveenä

Nauru on iloinen asia! Rakastan nauramista. Nauru on luontainen osa minua, mutta vasta naurujoogaohjaajana olen tutustunut nauruun…

Lue lisää

Kun uskalsin sanoa ”kyllä”, vaikka mieli hoki ”ei”

Kuvassa Yrittäjänaisten laulun säveltäjä ja sanoittaja Pirkko Jaakkola oikealla.   Mieli tekee meille jatkuvasti tepposia. Se yrittää rajoittaa…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in