044 376 6033 Sähköposti

Rakkaudella keholle Mielitsemppari

14,90 sis. Alv 24 %

Vatsamakkarat pullottavat, raskausarpia vatsassa, liian pienet tai isot tissit, selluliittia reisissä ja pakaroissa, liian iso suu, pienet silmät… Saatat inhota koko kroppaasi tai ainakin osaa siitä ja jos ei aina niin ainakin silloin tällöin. Kuulostaako tutulta? Meillä kaikilla on niitä hetkiä, jolloin haluaisimme kuulla, että olen ainutlaatuinen sellaisena kuin olen. Tämä Mielitsemppari on tarkoitettu muokkaamaan ajatuksiasi omasta kehosta, niin, että voit todeta itsellesi lopulta: Rakastan kehoani juuri sellaisena kuin luoja on sen luonut.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiainen Rakkaudella keholle Mielitsempparista. 

Kokeile Rakkaudella keholle Mielitsempparia, kun haluat ajatella kehostasi parempia ajatuksia ja uskoa että olet tärkeä ja arvokas ja että olet ainutlaatuinen sellaisena kuin olet. Mielitsemppari käynnistää sinussa positiivisten ajatusten virran, jonka avulla tunnet sisäisen kauneutesi ja huomaat kuinka se säteilee sinulle myös ulkoista kauneutta. Huomaat, kuinka pian kannat kehoasi rakkaudella ja ylpeydellä.

Voit viettää miellyttävän ja rauhallisen hetken tämän meditatiivisen Mielitsempparin parissa. Samalla rentoudut, rauhoitut ja selkiytät ajatuksiasi. Muistathan, että rentouttava tausta ei sovellu kuunneltavaksi esimerkiksi ajaessasi autoa.

Lisätiedot

Ääni

Nainen

Tausta

Meditatiivinen

total_sales:
4

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in