044 376 6033 Sähköposti

Parempi itsetunto Mielitsemppari

14,90 sis. Alv 24 %

Itsetunto hukassa. Sinusta tuntuu ettei sinusta ole mihinkään. Kuulostaako tutulta? Meillä kaikilla on niitä hetkiä, jolloin itsetunto kaipaa lempeää potkua takalistoon. Parempi itsetunto Mielitsempparin avulla huomaat pian ajattelevasi itsestäsi paljon hyviä asioita. Voit olla rohkeasti oma itsesi ja huomaat tekeväsi asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja tekevät sinusta onnellisen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiaisia erilaisista versioista Parempi itsetunto Mielitsemppareista.

Kokeile Parempi itsetunto Mielitsempparia, kun haluat ajatella itsestäsi parempia ajatuksia ja uskoa itseesi. Mielitsemppari käynnistää sinussa positiivisten ajatusten virran, jonka avulla tunnet olevasi uljas kuin leijona ja tiedät pystyväsi mihin vaan. Huomaat olevasi päivä päivältä itsevarmempi.

Voit viettää miellyttävän ja rauhallisen hetken tämän Mielitsempparin parissa valitsemalla meditatiivisen musiikkitaustan. Samalla rentoudut, rauhoitut ja selkiytät ajatuksiasi. Muistathan, että rentouttava tausta ei sovellu kuunneltavaksi esimerkiksi ajaessasi autoa.

Jos sen sijaan kaipaat räväkkää menoa ja kunnon kitaran vingutusta, on heavey-tausta juuri sopiva sinulle. Tai haluat keinuvan latinorytmin täydentämään kuuntelukokemustasi. Valitse silloin lattari-tausta. Näitä Mielitsempparia voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Vaikkapa työtä tehdessäsi.

Lisätiedot

Ääni

Mies, Nainen

Tausta

Heavy, lattari, Meditatiivinen

total_sales:
27

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in