044 376 6033 Sähköposti

Nukun unirentoutus

Tiesitkö, että uniongelmista kärsii lähes jokainen jossain vaiheessa elämäänsä? Tähän haasteeseen on tehty Nukun Unirentoutus, jonka tarkoituksena on tuudittaa sinut suloiseen rentoutustilaan, jossa nukahtaminen helpottuu. Tämä unirentoutus on tarkoitettu kuunneltavaksi sängyssä, silloin kun olet valmis nukkumaan. Voit kuunnella myös saman äänitteen puhelimitse numerosta 02-4847048 normaalin puhelinmaksun hinnalla.

Kuvaus

Kokeile Nukun Unirentoutusta kun haluat nukahtaa miellyttävästi ja haluat nukkua hyvin koko yön. Äänite on ladattavissa kahtena versiona, alkuohjeistuksen kera tai ilman alkuohjeistusta jopa tunnin mittaisena äänitteenä, johon voit nukahtaa.

Kuuntele tätä siis sängyssä, silloin kun olet valmis nukkumaan. Voit käyttää tätä äänitettä myös lasten nukuttamiseen.

Kuuntele tästä maistiaisia Nukun Unirentoutuksesta.

Uniäänitteet ovat joko 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, tai perinteisen rentoutuksen muotoon rakennettuja pidempiä äänitteitä, jotka sisältävät uneen ja nukkumiseen suotuisasti liittyviä ajatuksia ja lauseita, eli suggestioita.

total_sales:
0

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in