044 376 6033 Sähköposti

Nukun hyvää unta Unimusiikki

14,90 sis. Alv 24 %

Eikö uni tule? Mitäs jos kokeilisit tätä Nukun hyvää unta Unimusiikkia ja antaisit tuutulaulun tuudittaa itsesi uneen? 10 minuutin mittainen unilaulu on tehty yksitoikkoisen unettavaksi, mutta silti miellyttäväksi kuunnella. Sanoma on “Nukun hyvää unta, nukun koko yön, kehoni on rento, nukun koko yön”. Yksinkertaista ja toimivaa.

Kuvaus

Kokeile Nukun hyvää unta Unimusiikkia kun haluat nukahtaa miellyttävästi ja saada unen päästä helposti kiinni. Tämä laulun muotoon tehty Unimusiikkiäänite toimii kehtolaulun tavoin ja tuudittaa sinut mukavasti uneen. Kuuntele tätä siis sängyssä, silloin kun olet valmis nukkumaan. Voit käyttää tätä myös lasten nukuttamiseen.

Tämän unettavan laulun laulaa Ami Kotilainen. Taustan on tehnyt Axel Liljeblad.

Kuuntele tästä maistiaisia Nukun hyvää unta Unilaulusta.

Uniäänitteet ovat joko 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, tai perinteisen rentoutuksen muotoon rakennettuja pidempiä äänitteitä, jotka sisältävät uneen ja nukkumiseen suotuisasti liittyviä ajatuksia ja lauseita, eli suggestioita. Lue lisää uniäänitteistä. 

total_sales:
5

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in