044 376 6033 Sähköposti

Nukun hyvää unta Unimusiikki

14,90 sis. Alv 24 %

Eikö uni tule? Mitäs jos kokeilisit tätä Nukun hyvää unta Unimusiikkia ja antaisit tuutulaulun tuudittaa itsesi uneen? 10 minuutin mittainen unilaulu on tehty yksitoikkoisen unettavaksi, mutta silti miellyttäväksi kuunnella. Sanoma on “Nukun hyvää unta, nukun koko yön, kehoni on rento, nukun koko yön”. Yksinkertaista ja toimivaa.

Kuvaus

Kokeile Nukun hyvää unta Unimusiikkia kun haluat nukahtaa miellyttävästi ja saada unen päästä helposti kiinni. Tämä laulun muotoon tehty Unimusiikkiäänite toimii kehtolaulun tavoin ja tuudittaa sinut mukavasti uneen. Kuuntele tätä siis sängyssä, silloin kun olet valmis nukkumaan. Voit käyttää tätä myös lasten nukuttamiseen.

Tämän unettavan laulun laulaa Ami Kotilainen. Taustan on tehnyt Axel Liljeblad.

Kuuntele tästä maistiaisia Nukun hyvää unta Unilaulusta.

Uniäänitteet ovat joko 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, tai perinteisen rentoutuksen muotoon rakennettuja pidempiä äänitteitä, jotka sisältävät uneen ja nukkumiseen suotuisasti liittyviä ajatuksia ja lauseita, eli suggestioita. Lue lisää uniäänitteistä. 

total_sales:
5

Blogi

Naura, niin pysyt terveenä

Nauru on iloinen asia! Rakastan nauramista. Nauru on luontainen osa minua, mutta vasta naurujoogaohjaajana olen tutustunut nauruun…

Lue lisää

Kun uskalsin sanoa ”kyllä”, vaikka mieli hoki ”ei”

Kuvassa Yrittäjänaisten laulun säveltäjä ja sanoittaja Pirkko Jaakkola oikealla.   Mieli tekee meille jatkuvasti tepposia. Se yrittää rajoittaa…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in