044 376 6033 Sähköposti

Lisää energiaa Mielitsemppari

14,90 sis. Alv 24 %

Ovatko energiasi hukassa? Ei hätää, Lisää energiaa Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta puhtia päivääsi ja piristää tekemisiäsi. Valitse mieleisesi ääni ja pistä heavy pauhaamaan.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiaisia erilaisista versioista Lisää energiaa Mielitsemppareista.

Kokeile Lisää energiaa Mielitsempparia, kun haluat saada uutta puhtia päivääsi. Voit yllättyä, kuinka sinun on helpompi tarttua asioihin ja energiasi riittää kaikenlaiseen tekemiseen ja tartut ilolla uusiin haasteisiin.

Tätä räväkkää heavy-taustaista Mielitsempparia voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Vaikkapa työtä tehdessäsi. Ei muuta kuin luurit korville ja Energiatsemppari soimaan.

Lisätiedot

Ääni

Mies, Nainen

Tausta

Heavy

total_sales:
3

Blogi

Naura, niin pysyt terveenä

Nauru on iloinen asia! Rakastan nauramista. Nauru on luontainen osa minua, mutta vasta naurujoogaohjaajana olen tutustunut nauruun…

Lue lisää

Kun uskalsin sanoa ”kyllä”, vaikka mieli hoki ”ei”

Kuvassa Yrittäjänaisten laulun säveltäjä ja sanoittaja Pirkko Jaakkola oikealla.   Mieli tekee meille jatkuvasti tepposia. Se yrittää rajoittaa…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in