044 376 6033 Sähköposti

Lisää energiaa Mielitsemppari

14,90 sis. Alv 24 %

Ovatko energiasi hukassa? Ei hätää, Lisää energiaa Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta puhtia päivääsi ja piristää tekemisiäsi. Valitse mieleisesi ääni ja pistä heavy pauhaamaan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiaisia erilaisista versioista Lisää energiaa Mielitsemppareista.

Kokeile Lisää energiaa Mielitsempparia, kun haluat saada uutta puhtia päivääsi. Voit yllättyä, kuinka sinun on helpompi tarttua asioihin ja energiasi riittää kaikenlaiseen tekemiseen ja tartut ilolla uusiin haasteisiin.

Tätä räväkkää heavy-taustaista Mielitsempparia voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Vaikkapa työtä tehdessäsi. Ei muuta kuin luurit korville ja Energiatsemppari soimaan.

Lisätiedot

Ääni

Mies, Nainen

Tausta

Heavy

total_sales:
3

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in