044 376 6033 Sähköposti

Intoa siivoamiseen Mielitsemppari

0,00 sis. Alv 24 %

Takkuaako siivous? Tuntuuko imuroiminen täysin ylitsepääsemättömältä hommalta, vessan siivouksesta puhumattakaan. Ei hätää, Siivoustsemppari antaa sinulle aivan uutta puhtia siivoukseen ja jopa ikkunoiden peseminen voi tuntua mukavalta. Intoa siivoamiseen Mielitsempparia kuunnellessa siivous käy kuin tanssi, siitä pitää keinuva lattari- tai räväkkä heavy-tausta huolen. Nappaa tästä ilmainen Intoa siivoamiseen Mielitsemppari itsellesi ja nauti siivouksesta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä äänitteitä, joiden taustalla soi musiikki ja joiden päälle on puhuttu positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiaisia erilaisista versioista Intoa siivoamiseen Mielitsemppareista.


Tämä Intoa siivoukseen Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta puhtia siivoukseen. Ei muuta kuin luurit korville ja Mielitsemppari soimaan. Johan alkaa tulla puhdasta jälkeä. Voit vaikka pian huomata, että pidät siististä kodista.

Voit valita taustaksesi räväkän heavy-taustan tai keinuvan lattarin. Näitä Mielitsemppareita voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Vaikkapa työtä tehdessäsi.

Lisätiedot

Ääni

Mies, Nainen

Tausta

Heavy, lattari

total_sales:
36

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in