044 376 6033 Sähköposti

Intoa koelukemiseen Mielitsemppari

14,90 sis. Alv 24 %

Takkuaako lapsesi kokeisiin lukeminen? Lukeeko lapsesi paljon, mutta muistaa vähän? Ovatko kokeisiinlukemisillat pelkkää tuskaa? Into koelukuun Mielitsemppari on kehitetty auttamaan lastasi kokeisiin lukemisessa, jotta hän voi lukea hyvällä mielellä ja oppia lukemastaan enemmän samalla kun hän saa 10 minuutin rentoutushetken. Äänenä Ami.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiainen Intoa koelukemiseen Mielitsempparista. 


Kokeile Intoa koelukemiseen Mielitsempparia omalle teinillesi. Lapsesi saa kokeisiin lukemisesta huomattavasti enemmän irti kun hän lukee hyvällä fiiliksellä. Mielitsemppari käynnistää hänessä positiivisten ajatusten virran, joka auttaa häntä lukemaan keskittyneemmin ja nauttimaan kokeisiin lukemisesta. Näin hän muistaa paremmin mitä lukee.

Tarjoa lapsellesi miellyttävä ja rauhallinen hetki tämän meditatiivisen Mielitsempparin parissa. Samalla hän rentoutuu, rauhoittuu ja hänen ajatuksensa kokeisiin lukemisen suhteen muuttuvat myönteisemmäksi ja hän pärjää kokeissa paremmin.

Lisätiedot

Ääni

Nainen

Tausta

Heavy, lattari, Meditatiivinen

total_sales:
2

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in