044 376 6033 Sähköposti

Inhimillistä kasvua – Runoäänite

14,90 sis. Alv 24 %

Juhani Tuure on insinööri, valmentaja ja runoilija. Hänen 13 upeaa runoaan Elävässä elämässä -kirjasta on nyt sinunkin kuunneltavissa Tarja Kupiaksen tulkitsemana. Inhimillistä kasvua äänite haastaa kuulijan mielenkiintoiselle matkalle itsensä kuuntelemisen ja arvostamisen tielle.

Äänite on mp3-muodossa ja ostettuasi äänitteen saat latauslinkin sinulle tulevassa sähköpostiviestissä.

Kuvaus

Inhimillistä kasvua on Juhani Tuuren runoista koottu 13 minuutin mittainen äänite, jonka teemana on itsensä kuunteleminen ja arvostaminen. Kun oppii tuntemaan itseään, niin uskaltaa paremmin myös tarttua hetkeen, heittäytyä, kokeilla ja löytää uutta, niin itsestään kuin ympäristöstään. Se matka on rajaton.

Nämä runot ovat myös tarina siitä, miten insinööri Tuuren sisältä kuoriutui humanisti ja takarivin tarkkailijasta kasvoi eturivin valmentaja; aktiivisesti erilaisia kulmia hakeva uuteen yllyttäjä, oivalluttaja ja kuuntelija.

Juhanin ensimmäiset runot syntyivät vahingossa, yllättäen ja pyytämättä. Tästä alkuhämmennyksestä on nyt kulunut liki kaksikymmentä vuotta. Kertynyt elämänkokemus, erilaiset työyhteisöt, esimieskokemus ja ihmiset ympärillä ovat matkan varrella tarjonneet näitä, monesti vastakohtaisuuksien ja pienien ristiriitaisuuksienkin kautta avautuvia tarkkailun ja oivaltamisen paikkoja, joista sinä pääset nyt osalliseksi.

Kuuntele tästä näyteeksi Oma ote runo Inhimillistä kasvua -runoäänitteeltä.

total_sales:
5

Blogi

Naura, niin pysyt terveenä

Nauru on iloinen asia! Rakastan nauramista. Nauru on luontainen osa minua, mutta vasta naurujoogaohjaajana olen tutustunut nauruun…

Lue lisää

Kun uskalsin sanoa ”kyllä”, vaikka mieli hoki ”ei”

Kuvassa Yrittäjänaisten laulun säveltäjä ja sanoittaja Pirkko Jaakkola oikealla.   Mieli tekee meille jatkuvasti tepposia. Se yrittää rajoittaa…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in