044 376 6033 Sähköposti

Haluat syödä terveellisesti Mielitsemppari (laulettu)

14,90 sis. Alv 24 %

Miltä tuntuisi jorata menevä pop-kappaleen tahdissa ja kuunnella hyviä tsemppaavia lauseita aiheesta terveellinen ruoka! No nyt se on mahdollista, sillä Haluat syödä terveellisesti Mielitsemppari on juuri tällainen. Normi puhutun Mielitsempparin sijaan tämä on laulettu, tai siis räppiähän tämä taitaa olla tarttuvalla kertsillä 🙂 Kuuntele ja ihastu. Äänite on mp3-muodossa ja ostettuasi äänitteen saat latauslinkin sinulle tulevassa sähköpostiviestissä.

Kuvaus

Kokeile Haluat syödä terveellisesti! laulettua Mielitsempparia kun tarvitset painonhallintaasi tehokasta buustia ja pysyvyyttä, tai kun haluat muuten vain parantaa omia ruokailutottumuksiasi. Saatat huomata, kuinka päivä päivältä huomaat kiinnittäväsi enemmän huomiota siihen, mitä suuhusi pistät ja päädyt itsesi kannalta hyviin valintoihin ruuan suhteen.

Kuuntele tästä maistiaisia menevällä pop-taustalla olevasta Haluat syödä terveellisesti lauletusta Mielitsempparista. Tarja räppää ja hänen tytärpuolensa Ami laulaa.

 

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

total_sales:
3

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in