044 376 6033 Sähköposti

Tavoitevalmennukset – Goal Mapping

Onko työpaikassasi ihmisiä, joista voi aistia etteivät he ole ihan omalla alallaan? Tiedätkö minkälaisesta elämästä palveluksessasi olevat ihmiset oikein unelmoivat? Oletko sinulla itselläsi unelmia? Kuljetko niitä kohti? Oletko tehnyt omaan elämääsi tavoitteita? Tiedätkö miksi tavoitteita kannattaisi tehdä ja minkälainen on hyvä tavoite?

Tärkeimpiä työyhteisön hyvinvointiin vaikuttavia asioita ovat työntekijöiden itsestään, toisistaan ja elämästään viljelemät ajatukset. Myös sillä on merkitystä, ovatko työntekijöiden tavoitteet kunnossa. Sama on itsesi kanssa. Jos omat tavoitteesi eivät ole kunnossa, tyydyt ajelehtimaan elämässäsi epämääräisesti minne sattuu, etkä keskity ajattelemaan itsestäsi parhaita ajatuksia, vaan sorrut helposti “en minä kuitenkaan pysty” -ajatuksiin. Sitä tuskin haluat.

Tehokas Goal Mapping  auttaa sinua ja työyhteisöjä konkretisoimaan tavoitteitaan. Kun tavoitteisiin kiinnitetään huomiota, ne alkavat toteutua ja ne lisäävät positiivista ajattelua.

Goal Mapping auttaa kehittämään ajattelutapaa

goal mapping logo

Goal Mapping auttaa kehittämään ajattelutapaa, sitä miten asioihin suhtautuu. Se auttaa kehittämään positiivista ajattelua ja voittajan asennetta, sekä uusia toimintamalleja, joiden avulla voi saavuttaa oman menestyksensä.

Goal Mapping auttaa tärkeimpien tavoitteiden ja päämäärien saavuttamisessa hyödyntämällä molempia aivonpuoliskoja. Se on suunniteltu yhdistämään tietoiset tavoitteet alitajunnan kanssa, niin että alitajunta alkaa automaattisesti viedä kohti tavoitteita.

Englantilainen Brian Mayne kehitti tämän tavoitteiden asettamiseen ja toteuttamiseen tarkoitetun menetelmän jo yli 20 vuotta sitten. Nyt sitä käyttää yli 4 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Tutustu Brian Mayneen täältä!

Goal Mapping -menetelmän avulla on Suomessa valmennettu jo varsin isoissa yrityksissä, kuten Rastor  ja Osuuspankki. Työpajoissa on käynyt myös lukuisa määrä hyvinvointikouluttajia ja yksityishenkilöitä. Maailmalla Goal Mappingia käyttäjien joukossa on yritysten, kuten Siemens ja Microsoft lisäksi huippu-urheilijoita, urheilujoukkueita ja kouluja.  

Tavoitevalmennus sisältää sopivassa suhteessa teoriaa ja toimintaa. Parasta valmennuksessa on, että se ei ole tylsä ja se antaa paljon ajattelemisen aihetta. Innostava luento-osuus ja henkilökohtaiset tehtävät herättelevät miettimään omaa tilannetta. Omien tavoitteiden miettiminen ja niiden kirjaaminen on samalla oma toimintasuunnitelma henkilökohtaiseen menestykseen. Jokainen löytää omat tavoitteensa, jotka antavat intoa elämään ja uskoa tulevaisuuteen.

 


Tavoitetyöpajat yrityksille ja tavoitteellisuutta kaipaaville ryhmille

Tavoitetyöpajassa käydään läpi mm. seuraavia asioita:

 • Miten henkilökohtaiset ajatusmallit vaikuttavat sekä omaan että työyhteisön arkeen.
 • Positiivisen ajattelun edut.
 • Miten epäonnistumiset käännetään oppimiskokemuksiksi.
 • Minkälainen on voittajan asenne?
 • Menestys ja tasapaino.
 • Miten omaksutaan kyky tehdä valintoja vastuullisesti?
 • Motivaatio, asenne ja itseluottamus  – rautainen kolmen kimppa kohti menestystä.
 • Tavoitteiden asettamisen keskeiset periaatteet.

Tavoitetyöpaja maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin tyytyväisyyden ja positiivisen ajattelun lisääntyessä työntekijöiden henkilökohtaisessa elämässä ja työssä. Se näkyy työmotivaation lisääntymisenä, sairauspoissaolojen vähenemisenä ja yrityksen tuloksen parantumisena.

Yrityksien ja ryhmien työpajat voidaan räätälöidä 4 – 8 tunnin mittaisiksi (taukoineen).


Tavoitetyöpajat yksityishenkilöille

Yksityishenkilöille on tarjolla kaikille avoimia Loistotavoite-työpajoja tai Unelmien tulevaisuus -työpajoja. Näissä työpajoissa pääset ottamaan kaiken tarpeellisen irti tästä tehokkaasta ja toimivasta menetelmästä. Nämä työpajat voidaan pitää missä vaan, vaikkapa ulkona terassilla tai rantakalliolla auringosta nauttien.

Työpajoissa käsitellään mm. seuraavia asioita

 • Yksilöllisten tavoitteiden merkitys jatkuvasti muuttuvassa maailmassa
 • Omien uskomustesi tiedostaminen ja niiden vaikutus ajatteluusi
 • Positiivinen ajattelu ja miten pidät sitä yllä
 • Tavoitteiden asettamisen keskeiset periaatteet
 • käytännön esimerkkejä miten Goal Mapping menetelmää voi hyödyntää

Päivän lopuksi pääset tekemään oman tavoitekarttasi, eli Goal Mappin.

Goal Mapping -menetelmä on mullistanut monen ihmisen elämän. Workshopin jälkeen omien unelmien ja tavoitteiden toteuttaminen on entistä helpompaa ja on vain sinusta itsestäsi kiinni, minkälaisen tulevaisuuden itsellesi luot ja milloin pääset elämään omaa loistoelämääsi.

Yksityishenkilöille suunnattujen työpajojen pituus on 4 tuntia.

Katso täältä seuraavien kaikille avoimien työpajojen ajankohdat.

 


“Goal Mapping, mitä mainioin tapa pysähtyä hetkeksi  miettimään mitä MINÄ oikeasti haluan! Näin 4 lapsen äitinä, sitä menee tukkaputkella eteenpäin ja harvoin pysähtyy miettimään miksi MINÄ haluan isona tulla! Onhan niitä unelmia ja haaveita, mutta monesti sitä on tottunut näin äidin roolissa hoitamaan ekaksi ne muiden toiveet .
Tarjan kurssilla on  ihana mahdollisuus hetkeksi pysähtyä kuuntelemaan itseään ja miettimään asioista mistä on joskus haaveillut  tai oikeastaan myös asioita joita ei edes ole uskaltanut ääneen sanoa! Ensimmäinen ajatus oli, että eihän mulla nyt mitään ihmeellisiä unelmia ole, jos nyt laskut saadaan maksettua ja ruokaa kaupasta, niin onhan siinä!
Unelmia ja haaveita alkoi löytymään Tarjan rohkaisevalla opastuksella. Parasta kurssissa oli se, että itsekkin uskalsi heittäytyä! Mä osaan ja ennen kaikkea mä saan unelmoida!”, Katri Paavilainen, Turku. 

Kiitos ihanasta koulutuksesta. Tykkäsin kovasti tästä, kuinka pitää ajatella positiivisesti….Se vaikuttaa kaikkeen tekemiseen, olemiseen ja kanssa kulkijoihin.
Tapa jolla kerroit tavoitteen asettamisesta… Tavoite ei ole KAHLE, soi päässäni alvariinsa. Matka sinne tavoitteeseen on oltava mukava, ei hampaat irvessä meininkiä. Päivä oli antoisa ja sinä …olet Loistotähti tehtävääsi ! Kiittäen Taina Ojala

 


Henkilökohtainen tavoitevalmennus

Kolmen tunnin henkilökohtaisessa tavoitevalmennuksessa keskitytään oman tavoitekartan, eli Goal Mapin luomiseen sinun omista lähtökohdistasi käsin. Ensin kuitenkin käydään nopeasti läpi tavoitteiden asettamisen ja positiivisen ajattelun hyödyt.

Henkilökohtaisen tavoitevalmennuksen hinta on 149 €.

Kiinnostuitko henkilökohtaisesta tavoitevalmennuksesta? Varaa aika soittamalla Tarjalle, puh. 044-3766033 tai lähettämällä hänelle sähköpostia tarja(a)loistotahti.fi.


 

Lataa itsellesi Goal Mapping -karttapohja ja ohjeet

Voit harjoitella tavoitekartan piirtämistä lataamalla tästä itsellesi Goal Mapping -karttapohjan ja ohjeet. Varaa pari tuntia aikaa, värikynät ja suttupaperia. Sitten vain unelmoi, kirjoita, piirrä ja anna haaveittesi toteutua!

Tiesitkö, että

 • tiesitkö 3
  Yleisin hypnoosityöskentelyn jälkeinen kysymys on: ”Olinko minä hypnoosissa kun kuulin, tiedostin ja muistan kaiken?” Vastaus on: ”Juuri sellaista hypnoosissa on”…

Blogi

Muiden mielipiteiden vietävänä

Päiväkirjamerkintä 27.1.2009 ” Pitäiskö mun alkaa kapinallisemmaks ihmiseks? Sanoisin jyrkästi oman mielipiteeni, vaipuisin omiin maailmoihini eikä kukaan sais musta selvää! Oisinks mä sit cool?” Koko yläasteen…

Lue lisää

Olet itsetuntosi arvoinen

  Huono itsetunto on asia, jonka takia luokseni tullaan usein hypnoosiin. Huonon itsetunnon omaavat selittävät, kuinka he pelkäävät mokaavansa, eivät salli…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in