044 376 6033 Sähköposti

Tarjoukset

Osaava nainen messujen Terve olo -tapahtuman yhteydessä annoin lupauksen, että messutarjoukset jatkuvat koko tämän viikon, eli 6.11. asti.

Tässä tarjoukset:

  1. Henkilökohtainen tavoitevalmennus selkeyttää ajatuksia ja näkemyksiä valoisampaan tulevaisuuteen, kesto 3 tuntia. Ajanvaraus puhelimitse Tarjalta 044-3766033. Tarjoushinta 135 € (normaalisti 149 €).
  2. Loistotavoite-työpaja, johon osallistuu myös muita valmennettavia. Ajankohdat löydät tapahtumasivulta.  Kesto 4 tuntia, tarjoushinta 59 € (normaalisti 99 €).
  3. Loistotulevaisuus-työpaja, johon osallistuu myös muita valmennettavia. Ajankohdat löydät tapahtumasivulta.  Kesto 6 tuntia, tarjoushinta 89 € (normaalisti 149 €).

Jos haluat valmennuksen tarjoushinnalla, tee näin

  • Ilmoittaudu johonkin tapahtumakalenterissa olevaan työpajaan tai henkilökohtaiseen valmennukseen viimeistään 6.11. Maksa valmennuksen / työpajan päätteeksi paikan päällä.
  • Osta itsellesi tai lahjaksi lahjakortti, jonka voit käyttää 31.5.17 asti.

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in