044 376 6033 Sähköposti

Tarjan tarina

Positiivisuuden voima, tavoitteiden tärkeys, rentoutumisen merkitys ja nauramisen ilo!

Siinä neljä teemaa, jotka ovat minulle äärimmäisen tärkeitä ja rakkaita. Näistä teemoista haluan puhua ihmisille ja näiden teemojen pohjalta kumpuavat myös kaikki valmennukseni ja muut palveluni.

Olen Tarja Kupias, mentaalivalmentaja, hypnoosi- ja rentoutusohjaaja, naurujoogaohjaaja, sekä yrittäjä Loistotähdessä. Perustin Loistotähden vuonna 2012. Silloin minulla ei ollut vielä kirkasta visiota mistään. Oli vain halu tehdä ja luoda jotain, joka auttaa ihmisiä voimaan mieleltään ja sen myötä myös kokonaisvaltaisesti paremmin. Opiskelin silloin hypnoosia ja rentoutusta ja tiesin vain, että tämä on uuden alku. Sen jälkeen opiskelin vielä NLP:tä ja Goal Mappingia. Ne tuntuivat juuri sellaisilta menetelmiltä, jotka sopivasti täydensivät aiempaa osaamistani. Nyt menetelmiin on tullut myös First Beat syventämään rentoutumisen ja hypnoosiohjauksien maailmaa hyvin konkreettisella tavalla, sekä viimeisimpänä tuttavuutena naurujooga, joka tuntuu todella omalta. Naurujooga onkin tällä hetkellä ykköspalveluni.

Etsiytyminen omalle elämänpolulle on tuntunut välillä äärimmäisen kipeältä, jopa ahdistavalta, mutta silti minua on vienyt eteenpäin sisäinen palo auttamiseen, mieletön kiinnostus ihmismielestä, positiivisuuden voimasta, oikeanlaisten tavoitteiden tärkeydestä ja rentoutumisen merkityksestä ihmismieleen ja koko kehoon. Tämä polku on matka kohti unelmaani, olla pidetty ja arvostettu valmentaja joka saa ohjata ihmisiä kohti omaa loistoansa, kohti omaa tähteyttään.

Taustaa

Taustaltani olen muun muassa musiikkituottaja, äänittäjä, säveltäjä, manageri ja spiikkeri. Musiikin parissa olen ollut yli 30 vuoden ajan ja olen edelleen, sillä pyöritän myös omaa äänitysstudiotani, Studio Tulitähteä Tarvasjoella.

Olen aina ollut hyvin positiivisesti ajatteleva, vaikka vasta viime vuosina olen oikeasti ymmärtänyt, mitä positiivisuus on. Lisäksi olen kova nauramaan, aina ja kaikkialla 🙂

Aina kohti tavoitteita

Tavoitteellisuus on myös aina kuulunut elämääni, sekä työssä että yksityiselämässä. Minulla on aina isoja unelmia, joita kohti kuljen rohkeasti.

Ensimmäinen iso tavoitteeni työelämässä oli päästä äänittäjäksi, seuraava päästä tekemään liveääntä festivaaleille, ja sitten saada oma äänitysstudio. Kaikki nämä tavoitteet olen saavuttanut ja tietenkin lukuisan määrän pienempiä tavoitteita. Nyt olen päässyt jälleen yhteen isoon tavoitteeseeni, eli olen yhdistänyt minulle tärkeät kolme asiaa, mentaalivalmennuksen, ääninäyttelemisen ja studio-osaamisen.

Mielen valmennus luonnollinen jatkumo elämässäni

Elämässä tulee rajapyykkejä, jolloin miettii omia tekemisiään. Mielen valmennus on oikeasti tosi luonnollinen jatkumo tekemisissäni kaiken muun ohella ja jälkeen. Olen aina ollut tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa ja hyvin usein olen joutunut ratkomaan ihmisten ongelmia, jotka liittyvät heidän omaan ajatusmaailmaansa, esimerkiksi epäonnistumisen pelkoon.

Nautin elämästä ja sen tuomista haasteista. Nautin siitä, kun pystyn auttamaan ihmisiä ajattelemaan elämästä edes hieman myönteisemmin ja toteuttamaan omia unelmiaan. Mutta ennen kaikkea nautin tehdä tätä työtä kaikki ihanat yhteistyöihmiset ympärilläni, jotka auttavat, kannustavat, haastavat ja kyseenalaistavat. Ilman yhteistyötä ja ihania asiakkaita ei olisi Loistotähteä. Kiitos siitä.

Tutki sivuja, tutustu palveluihini sekä yrityksille, että sinulle, ja tekemiini äänitteisiin Loistopuodissa. Astu oman tähteytesi tielle, minä autan sinua matkallasi.

Minusta sanottua

”Tarja on ryhmävalmentajana kärsivällinen, mutta jämpti. Hän osaa tartuttaa energiaa ympärilleen ja ottaa kontaktia myös henkilökohtaisesti. Tarja on helposti lähestyttävä ja hänellä on sopivasti auktoriteettia. Esiintyminen on luonnikasta ja vaikuttavaa”
Jenni Alikeskikylä, Turku

”Tarja on energinen valmentaja, jonka iloisuus ja oma innostus asiaan tarttuvat kuulijaan.”
Marco Netterberg, Aura

“Tarja on kouluttajana energinen ja innostava. Huomaa, että hän rakastaa työtään ja haluaa jakaa tietoaan eteenpäin.” Riikka Backman, Turku

Tutustu Tarjasta ja Loistotähden toiminnasta kirjotettuihin artikkeleihin tästä. 

Blogi

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Naura, niin pysyt terveenä

Nauru on iloinen asia! Rakastan nauramista. Nauru on luontainen osa minua, mutta vasta naurujoogaohjaajana olen tutustunut nauruun…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in