044 376 6033 Sähköposti

Tarjan tarina

Onnistuminen! Se on tunne, jota jokaisen tulisi kokea mahdollisimman paljon. Se on tunne, jonka kokemiseen minä autan ihmisiä.

Olen Tarja Kupias, onnistumisvalmentaja ja naurujoogaohjaaja, sekä yrittäjä Loistotähdessä. Perustin Loistotähden vuonna 2012. Silloin minulla ei ollut vielä kirkasta visiota mistään. Oli vain halu tehdä ja luoda jotain, joka auttaa ihmisiä voimaan mieleltään ja sen myötä myös kokonaisvaltaisesti paremmin. Minulla oli halu onnistua! Opiskelin silloin hypnoosia ja rentoutusta ja tiesin vain, että tämä on uuden alku. Sen jälkeen olen opiskellut vielä NLP practitioneriksi ja Goal Mapping -valmentajaksi, First Beat hyvinvointivalmentajaksi, sekä viimeisimpänä naurujoogaohjaajaksi. Nyt on menossa Life Coach opinnot. Valmistun lokakuussa 2019.

Miten minä voin kutsua itseäni onnistumisvalmentajaksi?

Minä en voi auttaa sinua saamaan ensimmäistä miljoonaasi. En, koska en ole saanut sitä itsekään. En myöskään auta sinua kertomaan, miten onnistut korjaamaan autosi. En, koska en osaa. Näihin asioihin on omat ihmisensä. Mutta minä voin auttaa sinua tuntemaan enemmän onnistumisen kokemuksia elämässäsi, niitä pieniä hetkiä, jotka tekevät sinut onnelliseksi, jotka auttavat sinua voimaan paremmin, pistämään itsesi likoon ja menestymään elämässäsi.

Taustaltani olen muun muassa musiikkituottaja, äänittäjä, säveltäjä, manageri ja spiikkeri.

Olen kirjoittanut n. 100 lehtiartikkelia musiikkiin liittyen, tehnyt levyarvosteluja 20 vuotta, ollut Ylellä äänitarkkailijana 13 vuotta, tuottanut 18 osaa Pelle Positiivi lasten tv-sarjaa MTV3:lle, toiminut roudarina, stagemanagerina ja miksaajana yli 10 vuotta eri festivaaleilla, pyörittänyt omaa ohjelmatoimistoa, laulanut ja soittanut äänitteillä, säveltänyt n. 100 biisiä, spiikannut satoja mainoksia ja pyöritän edelleen omaa äänitysstudiotani, Studio Tulitähteä Tarvasjoella.

Olen siis onnistunut luomaan itselleni monta uraa, tekemään niitä asioita, joita haluan elämässäni. Koen olevani onnistuja, sillä olen saanut toteuttaa itseäni niin paljon kuin haluan. Olen saanut huimasti onnistumisen kokemuksia, jotka ovat siivittäneet minua aina uusiin haasteisiin ja hyppäämään välillä jopa suureen tuntemattomaan.

En todellakaan väitä, että kaikki tekemiseni olisivat olleet onnistumisen mallinäytteitä. Mutta ei olisi onnistumisia ilman epäonnistumisia, sillä jokaisessa epäonnistumisessakin on aina omat onnistumisensa.

Kohti omaa tähteyttäsi – kohti onnistumisia!

Vuodesta 2012 lähtien olen auttanut ihmisiä saamaan onnistumisen kokemuksia mentaalivalmentajana. Onnistuminen on minulle itselleni niin tärkeä tunne, että minun mielestäni se kuuluu ehdottomasti kaikille!

Missioni on, että voisin antaa jokaiselle kohtaamalleni ihmiselle ajatuksia ja oivalluksia, joilla hän saisi lisää onnistumisen kokemuksia omassa elämässään. Että voisin ohjata häntä kohti onnellisempaa elämää. Kohti omaa tähteyttään.

Onnistumista on myös se, että saan tehdä tätä työtä kaikki ihanat yhteistyöihmiset ympärilläni, jotka auttavat, kannustavat, haastavat ja kyseenalaistavat. Ilman yhteistyötä ja ihania asiakkaita ei olisi onnistumisia, ei olisi Loistotähteä. Kiitos siitä.

Tutki sivuja, tutustu palveluihini sekä yrityksille, että sinulle, ja tekemiini äänitteisiin Loistopuodissa. Astu omien onnistumisiesi, oman tähteytesi tielle, minä autan sinua matkallasi.

Minusta sanottua

”Tarja on ryhmävalmentajana kärsivällinen, mutta jämpti. Hän osaa tartuttaa energiaa ympärilleen ja ottaa kontaktia myös henkilökohtaisesti. Tarja on helposti lähestyttävä ja hänellä on sopivasti auktoriteettia. Esiintyminen on luonnikasta ja vaikuttavaa”
Jenni Alikeskikylä, Turku

”Tarja on energinen valmentaja, jonka iloisuus ja oma innostus asiaan tarttuvat kuulijaan.”
Marco Netterberg, Aura

“Tarja on kouluttajana energinen ja innostava. Huomaa, että hän rakastaa työtään ja haluaa jakaa tietoaan eteenpäin.” Riikka Backman, Turku

Tutustu Tarjasta ja Loistotähden toiminnasta kirjotettuihin artikkeleihin tästä. 

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in