044 376 6033 Sähköposti

Unelmien tulevaisuus – Bizarre

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
03/02/2018
10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
Bizarre

Kategoriat


Työpaja, joka voi muuttaa elämäsi

Jos sinusta tuntuu, että vain ajelehdit elämässä ja puuhastelet kaikenlaista tietämättä mitä varten sitä kaikkea teet, niin nyt on aika muuttaa suuntaa!

Unelmien tulevaisuus on työpaja, jossa opit todella oivallisen Goal Mapping kartan piirtämisen ja käytön. Saat tämän työpajan avulla vision tulevaisuudestasi ja tavoitteet jotka johtavat unelmaasi.

Unelmien tulevaisuus ohjaa ajatteluasi siihen suuntaan minkälaista elämää haluat elää. Se potkii sinua lempeästi takamukselle tekemään asioita, jotta toiveesi toteutuisivat. Se auttaa myös selkiyttämään ajatuksiasi itsestäsi.

Käymme työpajassa läpi seuraavia aiheita

  • Omien unelmien tärkeys elämässä
  • Tietoisen ja tiedostamattoman mielen roolit elämässä
  • Positiivisuudessa on voimaa
  • Rajoittavien uskomusten poistaminen unelmien tieltä

Missä ja milloin?

Tule luomaan oma unelmien tulevaisuutesi Salossa, Bizarressa pidettävässä Unelmien tulevaisuus -työpajassa lauantaina 3.2. klo 10 – 14. Ovet auki klo 9.45.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella 29.1. mennessä.

Mukaan mahtuu 150 ensiksi ilmoittautunutta. Työpaja järjestetään, jos osallistujia on vähintään 6. Ilmoitamme sinulle välittömästi ilmoittautumisajan päätyttyä tilanteesta.

Työpajan hinta on Loistotähden asiakkaille 59 € ja muille 69 €. Maksu kurssipäivänä käteisellä tai kortilla.

Voit peruuttaa ilmoittautumisen 29.1. mennessä, sen jälkeen tulleista peruutuksista laskutamme 30 €, paitsi että kurssipäivänä tulleista peruutuksista tai jos et ilmesty paikalle laskutamme sinulta koko kurssimaksun.

 

Tee varaus

Lipun tyyppi Hinta Paikkoja
Ei asiakas 69.00€
Asiakas 59.00€


Blogi

Onnistu tekemään pysyvä muutos

  Tammikuu on suosittu muutosprojektien aloituskuukausi. Toinen suosittu hetki on syksyllä, kesälomien jälkeen. Näinä aikoina, kun jokin uusi jakso alkaa, on…

Lue lisää

Miksi haluan miellyttää?

  Viime blogitekstissäni käsittelin itsetunto-aihetta. Halusin nyt tarttua aiheeseen vielä syvällisemmin, miellyttämisen halu –teeman kautta, sillä nämä kaksi asiaa kulkevat minulla käsi…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in