044 376 6033 Sähköposti

Näin jaksat paremmin-työpaja

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
20/05/2018
10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
Loistotähden koulutustila

Kategoriat Ei Kategoriat


Jaksaminen on usein koetuksella arjen keskellä. Tuntuu, että töissä ahdistaa kiire ja kotona kaikki tekemättömät työt. Harrastuksiin olisi kiva mennä, mutta kun ei jaksa. Päässä pyörii, että “voi kunpa jaksaisin paremmin”.

Näin jaksat paremmin –työpajassa saat itsellesi työkaluja jaksamisen lisäämiselle ja opit tunnistamaan omia jaksamissyöppöjäsi. Työpaja on interaktiivinen. Teemme paljon harjoituksia ja tehtäviä.

Työpajassa mietitään jaksamistasi monelta kantilta:

  • Minkälaisia ajatuksia mielessäsi liikkuu?
  • Onko sinulla tavoitteita?
  • Miten nukut?
  • Miten hallitset päivääsi?
  • Osaatko rentoutua?

Voit lukea työpajan sisällöstä lisää täältä.

Missä ja milloin?

Tule oppimaan, miten saat jaksamista lisää elämääsi Näin jaksan paremmin -työpajaan, joka pidetään sunnuntaina 20.5. klo 16 – 20. Loistotähden valmennustilassa Tarvasjoella, Kivistöntie 6a, Ovet auki klo 15.45.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella 16.5. mennessä.

Mukaan mahtuu 8 ensiksi ilmoittautunutta. Työpaja järjestetään, jos osallistujia on vähintään 4. Ilmoitamme sinulle välittömästi ilmoittautumisajan päätyttyä tilanteesta.

Työpajan hinta on Loistotähden asiakkaille 59 € ja muille 69 €. Maksu kurssipäivänä käteisellä tai kortilla.

Voit peruuttaa ilmoittautumisen 16.5. mennessä. Sen jälkeen tulleista peruutuksista laskutamme 30 €, paitsi että kurssipäivänä tulleista peruutuksista tai jos et ilmesty paikalle laskutamme sinulta koko kurssimaksun.

Tee varaus

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Blogi

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Naura, niin pysyt terveenä

Nauru on iloinen asia! Rakastan nauramista. Nauru on luontainen osa minua, mutta vasta naurujoogaohjaajana olen tutustunut nauruun…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in