044 376 6033 Sähköposti

Loistomielivalmennukset Salo

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
18/10/2017
13:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Bizarre

Kategoriat


Loistomielivalmennus – Hypnoosi ja rentoutus apuna kohti vapaampaa ja suorituskykyisempää elämää.

Haluatko lopettaa tupakanpolton? Onko sinulla joku muu häiritsevä tapa, josta haluaisit päästä eroon? Kaipaatko tukea painonhallintaan? Entä kaipaako itsetuntosi kohotusta? Tai haittaako jokin pelko elämääsi?

Käytän Loistomielivalmennuksissa rentoutusta ja hypnoosia, joka on vanha ja tehokkaaksi havaittu hoitomuoto moneen haasteeseen. Tarjoan nyt tätä loistavaa valmennusmuotoa myös Salossa Zizarren tiloissa, Helsingintie 2:ssa.

Mihin hypnoosi auttaa?

Hypnoosilla saa todistetusti apua muun muassa unettomuuteen, ahdistuneisuuteen ja kipujen lievitykseen. Hyviä tuloksia saavutetaan myös erilaisissa selkeästi rajatuissa haasteissa, esimerkiksi erilaisten pelkojen lievittämisessä (hissipelko, hammaslääkärikammo, lentopelko, korkean paikan kammo, esiintymispelko) ja riippuvuuksista irtautumisessa (tupakointi, pelaaminen, suklaanhimo).  Myös itsetunnon parantamiseen, suorituskyvyn parantamiseen ja itsensä motivointiin hypnoosi toimii hyvin.

Lue kirjoittamani artikkeli hypnoosista.

Mihin rentoutus auttaa?

Rentoutumisen avulla voi työstää samoja asioita kuin hypnoosillakin. Rentoutumisen avulla voi myös helpottaa stressiä ja saada lisää virtaa arkeen ja selkeyttä mieleen. Katso täältä lisää rentoutumisen vaikutuksista kehoon ja mieleen.

Tule rohkeasti Loistomielivalmennukseen, sillä sinulle saattaa aueta valmennuksen jälkeen aivan uusi, vapaampi elämä. Voit valita kummalla tekniikan avulla pureudumme haastavaan tilanteeseesi.

Valmennusten kestot ja hinnat

  • Loistomielivalmennus 90 min, hinta 80 €.
  • Hypnoosin kokeilukerta 45 min, hinta 45 €.
  • Ohjattu rentoutumiskerta ilman sen kummempaa tavoitetta 60 min, hinta 60 €.
  • Maksu käteisellä tai kortilla.

Varattavissa olevat ajat kE 18.10.

klo 19.30

Kun haluat varata ajan Loistomielivalmennukseen, soita Tarjalle puh. 044-3766033, tai laita sähköpostia tarja@loistotahti.fi

Peruutukset

Jos joudut jostain syystä perumaan varaamasi ajan, tee se 24 tuntia ennen varaamaasi aikaa, niin saan ajallesi kenties jonkun muun apua tarvitsevan. Jos et tule paikalle sovittuun aikaan, veloitan 50 % sovitun valmennuksen hinnasta. Samana päivänä tulleista peruutuksista laskutan 20€. Peruutukset tekstarilla Tarjalle.

Blogi

Kuljen kohti unelmia

  Päiväkirjamerkintä 15.5.2017 ”Mä pääsen idolsin koelauluihin! Oon niin onnellinen. Oon läpäissyt jo kaks osiota ja sain kutsun sinne. Ihan hitsin…

Lue lisää

Hypnoosi avuksi painonpudotukseen!

Olet ikuinen laihduttaja. Olet käynyt vuosien aikana läpi lukemattoman määrän erilaisia dieettejä. Olet saanut välillä laihdutettua jopa monta kymmentä kiloa,…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in