+358 44 376 6033 tarja@loistotahti.fi

Tapahtumat


 

Ihanasti itselle

Kehon ja mielen hyvinvointiviikonloppu Mathildedalissa 12. – 13.10.2019  

Järjestämme kehoa ja mieltä hellivän ja unelmia kirkastavan viikonlopun Hoitola & Majoitus Sypressissä, keskellä Mathildedalin kaunista ruukkimiljöötä, ruskan keskellä la-su 12.-13.10.2019.

Viikonloppu tarjoaa työkaluja ja oivalluksia unelmien muuttamiseen tavoitteiksi ja teoiksi ja niiden kautta todeksi Kati Hoffströmin ja Tarja Kupiaksen kehittämän aivan uudenlaisen Unelmien albumi -menetelmän avulla, johon on otettu parhaat palat sekä englantilaisen Brian Maynen Goal Mapping -menetelmästä, että tutusta aarrekartta-menetelmästä.

Unelmien konkretisoimisen lisäksi patikoimme upeassa Teijon kansallispuistossa, paistamme makkaraa laavulla ja tutustumme Mathildedalin ruukkimiljööseen. Yövymme ja nautimme maistuvaa kotiruokaa Sypressin vanhan talon tunnelmallisessa ilmapiirissä. Naurujoogaamme ja rentoudumme. Kati hellii meitä myös ihanalla jalka- tai päähieronnalla. Viikonloppu on täynnä tunnelmaa, unelmia ja niiden toteuttamista, sekä voimaannuttavaa yhdessäoloa.

 

Ihanasti itselle –viikonlopun alustava ohjelma

LAUANTAI 12.10.

 • Saavumme paikalle klo 10.
 • Nautimme aamukahvia ja tutustumme toisiimme.
 • Lähdemme tutustumaan Unelmien albumi -tekniikkaan Tarjan ja Katin opastuksella. Tarja kertoo tavoitteiden merkityksestä ja miten tavoitteet kannattaa tehdä, jotta omat unelmansa saa toteutettua. Kati näyttää oman Unelmien albuminsa ja jokainen pääsee työstämään omaa albumiaan.
 • Välillä syömme lounasta Sypressissä, käymme tutustumassa Mathildedalin ruukkimiljööseen ja Kati antaa osalle ihanan hieronnan.
 • Illalla n. kuuden aikaan lähdemme syömään johonkin ihanaan ravintolaan
 • Illalla vielä naurujoogaa ja iltateetä/kahvia.

SUNNUNTAI 13.10

 • Syömme aamiaista klo 8.
 • Jatkamme Unelmien albumin tekoa
 • Lounastamme Sypressissä
 • Käymme patikoimassa Matildajärven ympäri
 • Kati hellii meitä edelleen hieronnoilla.
 • Kotiin lähdetään n. klo 17.

Lopullinen aikataulu täydentyy elokuun aikana.

 

Ihanasti itselle –viikonlopun vetäjät

 • Loistotähden Tarja Kupias, joka on nauru- ja onnistumisvalmentaja, Goal Mapping -kouluttaja, sekä hypnoosi- ja rentoutusohjaaja
 • Kati Hoffström, joka on luontais- ja kauneushoitaja omassa MyMatilda yrityksessään.
 • Viikonlopun emännöimisestä vastaa Tarja Aho hoitaen ruokailut ja meidän viihtymisemme Sypressissä.

Hieronnat

Jokainen osallistuja saa valintansa mukaan 20 min pää- tai jalkahieronnan.  Voit päättää kumman haluat vasta paikan päällä.  

Päiväretket

Lauantain tutustumisretki Mathildedaliin vie meidät upean ruukkikylän läpi ja pääsemme tutustumaan upeisiin puoteihin.

Sunnuntain retki vie meidät Matildajärven ympäri. Reitti on 5,5 km pitkä ja pääosin pitkospuita ja polkuja. Ota tätä retkeä varten mukaan pieni reppu ja jos sinulla on olemassa termospullo, niin ota se myös mukaan kahvia/teetä varten. Ota mukaan myös hyvät kengät patikointiin ja varaudu sään mukaisella ulkoasulla. Pysähdymme noin puolivälissä upealle laavupaikalle paistamaan makkaraa. Sateen sattuessa vaihdamme patikkaretken Tarjan vetämään rentoutumisvalmennukseen.

Sypressi

Talossa on aikoinaan asunut 8 perhettä kukin omassa 30 m2 hellahuoneessaan. Nykyisin talossa toimii nykyaikainen kokoustila “vanhoissa” puitteissa, sekä majoitustilojen lisäksi hoitola, josta saa hieronta- ja jalkahoitopalveluja. Talossa asustaa myös koira ja neljä kissaa.

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Yöpyminen kahden hengen huoneissa

 • omalla kylpyhuoneella 329 €
 • jaetulla kylpyhuoneella 299 €

Hinta sisältää: ohjelman mukaisen workshopin, työkirjan, naurujoogan, ohjatun patikointiretken (tai sään ollessa huono rentoutusvalmennuksen), 20 min valitsemasi hieronnan, majoituksen, liinavaatteet ja pyyhkeen, sekä ruokailut (aamiaisbuffe, päivä/iltakahvit/teet, kala-kasvispainotteiset lounasruokailut ja laavulla grillattavat makkarat)

Hinta ei sisällä lauantain päivällistä, jonka siirrymme nauttimaan johonkin Mathildedahlin viihtyisistä ravintoloista.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu heti mukaan, sillä Ihanasti itselle –viikonloppuun mahtuu vain 12 osallistujaa! Ilmoittautua voit alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita viestissä oma nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä mahdollinen erityisruokavalio.

Laitamme sinulle tapahtumasta laskun kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Kun ilmoittaudut elokuun loppuun mennessä, laitamme halutessasi laskun kahdessa erässä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.9., johon mennessä voit myös perua ilmoittautumisesi veloituksetta. Tapahtuma pidetään, jos 12.9. mennessä olemme saaneet kuusi ilmoittautumista. Jälki-ilmoittautumisia otetaan myös vastaan, jos paikkoja on jäljellä.

 

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube-kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube-kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Ota yhteyttä!

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3