fbpx

Sinussa on voimaa!

Mihin asiaan Sinussa on voimaa -valmennus auttaa?

Sinussa on voimaa -valmennus on apuna silloin kun kaipaat ulkopuolisen apua omien sisäisten voimiesi esille kaivamiseen. Kun haluat jonkun, joka auttaa sinua elämään täyttä ja tyytyväistä elämää ja auttaa pois kuplasta, josta et näe itse ulos. 

Valmennus auttaa

 • kun ajatuksesi ovat  kääntyneet sinua itseäsi vastaan, eli ovat erittäin negatiivisia. Haukut itseäsi, näet itsessäsi vain huonoja puolia, mutta näet myös ympärilläsi vain virheitä ja epäonnistumisia. 
 • kun teet asioita, jotka haittaavat elämääsi. Nämä näyttäytyvät usein erilaisina riippuvuuksina, esim. syömis-, peli-, shoppailu-, alkoholiriippuvuus.  
 • kun pelko tai jännitys haittaa elämääsi. Pelko voi olla esiintymispelkoa, korkean paikan kammoa, suljetun paikan kammoa, lentopelkoa, autolla-ajo pelkoa, piikkikammoa, pimeänpelkoa, sosiaalisten tilanteiden pelkoa tai ihan mitä tahansa pelkoa tai jännitystä, josta on sinulle haittaa.  
 • kun olet kadottanut merkityksen elämältäsi. Tunnet elämäsi turhaksi, eikä sinun mielestäsi sinulla ole mitään annettavaa elämälle. 
 • kun kaipaat sparraajaa saavuttaaksesi jonkin tärkeän tavoitteesi.  

Nämä edellä mainitut asiat voivat näyttäytyä elämässäsi myös esimerkiksi uniongelmina ja hyvin voimakkaana stressitilana.  

Valmennuksen kautta

 • saat ymmärrystä mielen toiminnasta. Ymmärrys auttaa sinua hahmottamaan asioita omien ajatustesi ja tekojesi taustalla. Se  toimii muutoksen pohjana. 
 • saat valoisampia ajatuksia itsellesi, sekä toimivampia toimintatapoja. Opit ajattelemaan positiivisemmin, opit tekemään asioita niin, että ne hyödyntävät sinua.
 • pääset eroon peloistasi. Olet rohkeampi, avarakatseisempi, iloisempi.
 • saat apua riippuvuuksiin. Saatat päästä jostain riippuvuudesta kokonaan eroon tai opit elämään sen kanssa. 
 • vahvistat olemassa olevia voimavarojasi ja käytät niitä paremmin hyödyksi. Voit saavuttaa tavoitteesi, toteuttaa unelmasi.
 • saat itsellesi työkaluja, joita voit käyttää myöhemmin hyödyksesi. 

Valmennuksen jälkeen toimintasi on tavoitteellisempaa ja mielesi on selkeämpi. Valmennuksen jälkeen tiedät  miten pystyt auttamaan itseäsi.

Miten valmennus etenee?

Valmennus etenee seuraavasti:

 • Kartoitamme yhdessä nykytilanteesi. 
 • Asettamme yhdessä tavoitteet valmennujaksolle. 
 • Teemme erilaisia harjoituksia yhdessä. Saat myös itsellesi kotitehtäviä. 
 • Jos tarvitset toisenlaista apua, ohjaan sinut tarvittaessa eteenpäin. 

Valmennuksessa tehdään kirjallisia, sekä käytännön harjoituksia. Suurin osa käytännön harjoituksista sisältää mielikuvatyöskentelyä. Välillä nauramme ja teemme kehollisia harjoituksia. Saat opastusta myös kotona tehtävään rentoutumiseen.  

Mihin menetelmiin valmennus perustuu

Käytän valmennuksessa kaikkea oppimaani tarpeen mukaan: 

 • positiivista psykologiaa
 • NLP:tä
 • Life Coachingia
 • Goal Mappingia
 • rentoutusta
 • hypnoosia

Missä ja miten?

Valmennuskertoja on yleensä yhdestä neljään. Voit saada tarvittavat oivallukset jo yhdellä kerralla, tai haluat ehkä käydä useamman kerran vaikka harvemmin.

Tarvittaessa voidaan vahvistaa positiivisia uusia ajatuksia hypnoosilla, jolloin viimeinen valmennuskerta voi olla hypnoosikäynti.  Ensimmäisen valmennuskerran kesto on 90 min, jatkovalmennuskerrat ovat 60 min mittaisia, paitsi hypnoosi 90 min.

Valmennus tapahtuu pääosin etävalmennuksena puhelimitse tai esimerkiksi Zoomin, Google Meetsin tai muun videoyhteyden välityksellä. Hypnoosi on aina lähivalmennus. 

Sinussa on voimaa, 90 min, 100 e, sis. alv 24%, ensimmäinen kerta.

Jatkokerrat 60 min, 90 e, sis. alv 24%. 

Maksu maksulinkin kautta ennen valmennusta.

Yrityksille laskutuksena, jolloin alv lisätään hintoihin. 

Mitä asiakkaani ovat sanoneet?

Elämäni on muuttunut hurjasti jäsentyneemmäksi Tarjan valmennuksessa. Tarja on valmentajana napakka ja luova, eikä huumoria puutu valmennussessioista. Hän johdattaa lempeästi asiakkaan oman alitajunnan maailmaan ja muutos alkaa tapahtua kuin itsestään kun valmennus etenee. Suosittelen lämpimästi Tarjaa, hän on asiansa osaava ja käyttää erilaisia työkaluja erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi.
Kati Hoffström
Olen oppinut Tarjan avulla paljon positiivisemmaksi ja tasapainoisemmaksi. Näen nyt paremmin, kuinka paljon hienoja asioita ympärilläni tapahtuu. Tarjan kanssa on helppo jutella. Elämässä on tapahtunut paljon valmennuksen jälkeen. Voin lämpimästi suositella!
Rami Koski
Sait ymmärtämään mitä kaikkea olisikaan mahdollista tehdä, laitoit tutkimaan vaihtoehtoja mitä ei muuten olisi itsekseen tultu listattua. Sait kaikki tunteet pintaan jotka pitivät itseä paikoillaan, ja vielä käsiteltiin ne tunteet! Tuntuu että paino (jonka itse on tehnyt jalkaan) lähti ja voi leijailla ilmapallon tavoin minne vain ja tulla miksi vain! Mietin usein sanojasi, ne antavat voimaa ja rohkeutta. Käytän myös ”tunteet penkkiin” metodia ja se on todella opettavaista. Iltaisin herkku”nälän” ääressä mietin sanojasi ”tarvitsenko tätä todella?” Kiitos! Kaikesta tästä ja ilosta joka virtaa sinusta.
Miia Virkalahti

Varaa itsellesi aika Sinussa on voimaa -valmennukseen.

Voit varata ajan Sinussa on voimaa -valmennukseen alla olevalla ajanvarauskalenterilla.

Kun valitset palvelun, vapaat ajat avautuvan näkymään automaattisesti. Jos olet uusi asiakas, varaa 90 min aika. 

Voit peruuttaa ajan ajanvarauskalenterissa 24 h ennen varaustasi, sen jälkeen varauksen peruminen vain sairastapauksessa tekstiviestillä suoraan Tarjalle puh. 044-3766033.