044 376 6033 Sähköposti

Unelmien tulevaisuus – Goal Mapping

Onko sinulla unelmia? Kuljetko niitä kohti? Oletko tehnyt omaan elämääsi tavoitteita? Tiedätkö miksi tavoitteita kannattaisi tehdä ja minkälainen on hyvä tavoite?

Tehokas Goal Mapping -menetelmä auttaa sinua konkretisoimaan tavoitteesi, toteuttamaan unelmasi ja elämään unelmiesi elämää. Kun tavoitteisiin kiinnitetään huomiota, ne alkavat toteutua.

Jos omat tavoitteesi eivät ole kunnossa, tyydyt ajelehtimaan elämässäsi epämääräisesti minne sattuu, etkä keskity ajattelemaan itsestäsi parhaita ajatuksia. Sorrut helposti “en minä kuitenkaan pysty” -ajatuksiin. Sitä tuskin haluat.

Goal Mapping auttaa kehittämään ajattelutapaasi

goal mapping logo

Goal Mapping auttaa kehittämään ajattelutapaasi, sitä miten asioihin suhtaudut. Se auttaa kehittämään positiivista ajattelua ja voittajan asennetta, sekä uusia toimintamalleja, joiden avulla voit saavuttaa oman menestyksesi.

Englantilainen Brian Mayne kehitti tämän tavoitteiden asettamiseen ja toteuttamiseen tarkoitetun menetelmän jo yli 20 vuotta sitten. Nyt sitä käyttää yli 4 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Tutustu Brian Mayneen täältä!

 

Tavoitevalmennus sisältää sopivassa suhteessa teoriaa ja toimintaa. Parasta valmennuksessa on, että se ei ole tylsä ja se antaa paljon ajattelemisen aihetta. Innostava luento-osuus ja henkilökohtaiset tehtävät herättelevät miettimään omaa tilannettasi. Omien tavoitteiden miettiminen ja niiden kirjaaminen on samalla oma toimintasuunnitelmasi henkilökohtaiseen menestykseesi. Tavoitevalmennus antaa intoa elämääsi ja uskoa tulevaisuuteesi.

 

Kaikille avoimet Unelmien tulevaisuus -työpajat

Unelmien tulevaisuus -työpajassa pääset ottamaan kaiken tarpeellisen irti tästä tehokkaasta ja toimivasta Goal Mapping -menetelmästä. Työpajoja pidetään pääasiassa Tarvasjoella, mutta myös Turussa ja Salossa.

Työpajoissa käsitellään mm. seuraavia asioita

  • Tavoitteiden merkitys muuttuvassa maailmassa.
  • Omien uskomustesi tiedostaminen ja niiden vaikutus ajatteluusi.
  • Positiivinen ajattelu ja miten pidät sitä yllä.
  • Tavoitteiden asettamisen keskeiset periaatteet.
  • käytännön esimerkkejä miten voit hyödyntää Goal Mapping -menetelmää omassa elämässäsi.

Valmennuksen lopuksi pääset tekemään oman tavoitekarttasi, eli Goal Mappin.

Goal Mapping -menetelmä on mullistanut monen ihmisen elämän. Workshopin jälkeen omien unelmien ja tavoitteiden toteuttaminen on entistä helpompaa ja on vain sinusta itsestäsi kiinni, minkälaisen tulevaisuuden itsellesi luot ja milloin pääset elämään omaa loistoelämääsi.

Työpajan pituus on neljä tuntia.

Katso täältä seuraavien avoimien työpajojen ajankohdat.

 


“Goal Mapping, mitä mainioin tapa pysähtyä hetkeksi  miettimään mitä MINÄ oikeasti haluan! Näin 4 lapsen äitinä, sitä menee tukkaputkella eteenpäin ja harvoin pysähtyy miettimään miksi MINÄ haluan isona tulla! Onhan niitä unelmia ja haaveita, mutta monesti sitä on tottunut näin äidin roolissa hoitamaan ekaksi ne muiden toiveet .
Tarjan kurssilla on  ihana mahdollisuus hetkeksi pysähtyä kuuntelemaan itseään ja miettimään asioista mistä on joskus haaveillut  tai oikeastaan myös asioita joita ei edes ole uskaltanut ääneen sanoa! Ensimmäinen ajatus oli, että eihän mulla nyt mitään ihmeellisiä unelmia ole, jos nyt laskut saadaan maksettua ja ruokaa kaupasta, niin onhan siinä!
Unelmia ja haaveita alkoi löytymään Tarjan rohkaisevalla opastuksella. Parasta kurssissa oli se, että itsekkin uskalsi heittäytyä! Mä osaan ja ennen kaikkea mä saan unelmoida!”, Katri Paavilainen, Turku. 

Kiitos ihanasta koulutuksesta. Tykkäsin kovasti tästä, kuinka pitää ajatella positiivisesti….Se vaikuttaa kaikkeen tekemiseen, olemiseen ja kanssa kulkijoihin.
Tapa jolla kerroit tavoitteen asettamisesta… Tavoite ei ole KAHLE, soi päässäni alvariinsa. Matka sinne tavoitteeseen on oltava mukava, ei hampaat irvessä meininkiä. Päivä oli antoisa ja sinä …olet Loistotähti tehtävääsi ! Kiittäen Taina Ojala

Lataa itsellesi Goal Mapping -karttapohja ja ohjeet

Voit harjoitella tavoitekartan piirtämistä lataamalla tästä itsellesi Goal Mapping -karttapohjan ja ohjeet. Varaa pari tuntia aikaa, värikynät ja suttupaperia. Sitten vain unelmoi, kirjoita, piirrä ja anna haaveittesi toteutua!

<<< Takaisin valmennukset sinulle -pääsivulle

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in