044 376 6033 Sähköposti

Näin jaksat paremmin

Jaksaminen on usein koetuksella arjen keskellä. Tuntuu, että töissä ahdistaa kiire ja kotona kaikki tekemättömät työt. Harrastuksiin olisi kiva mennä, mutta kun ei jaksa. Päässä pyörii, että “voi kunpa jaksaisin paremmin”.

Näin jaksat paremmin –työpajassa saat itsellesi työkaluja jaksamisen lisäämiselle ja opit tunnistamaan omia jaksamissyöppöjäsi. Työpaja on interaktiivinen. Teemme paljon harjoituksia ja tehtäviä.

Näin jaksat paremmin -työpajassa pureudutaan seuraaviin aiheisiin:

1. Minkälaisia ajatuksia ajattelet?

Minkälaisia ajatuksia päässäsi liikkuu? Onko siellä kasa huolia, murheita ja pelkoja? Osaatko kiinnittää huomiota siihen mikä on hyvin, vai tuijotatko aina sitä mikä on huonosti? Ihan aluksi pääset tutkimaan omia ajatuksiasi ja saat selville keinoja, joilla omia ajatuksia voi parantaa. Jaksaminen alkaa omista ajatuksista ja suhtautumisesta asioihin.

2. Onko elämäsi suunta selvä?

Oletko koskaan pohtinut miksi olet täällä ja mihin olet menossa? Mikä on suurin unelmasi? Isoja kysymyksiä, joita ei tämän valmennuksen aikana ratkaista, mutta pääset hetken miettimään omaa tulevaisuuttasi ja haaveitasi ja miten saisit ne toteutettua. Unelmat ja tavoitteet auttavat meitä jaksamaan, ne edistävät positiivista ajattelua ja kasvattavat asennetta.

3. Osaatko hallita aikaasi?

Tuntuuko sinusta, että kiire painaa jatkuvasti päälle? Mihin aikasi oikein kuluu? Nyt on aika kohdata omat aikasyöpöt. Pääset miettimään tehtävien kautta, mitkä asiat elämässäsi kuluttavat jaksamistasi ja mitkä edistävät. Saatat saada ahaa-elämäyksiä aikasi kulusta.

4. Osaatko rentoutua?

Stressaako sekä töissä että kotona? Minkälaisia keinoja käytät rentoutumiseen? Keskustellaan rentoutumisesta ja käydään läpi helppoja rentoutusmenetelmiä, jotka katkaisevat mukavasti kiireen ja joiden avulla saat ajatuksiisi selkeyttä ja kehoosi hyvää oloa. Samalla saat selätettyä stressiä, ennen kuin se saa sinusta ylivallan. Rentoutumalla jaksat paremmin.

5. Miten vietät yösi?

Kuluuko yösi unen sijaan puuhastellessa tekemättömiä töitä? Vai pyöritkö kenties sängyssä miettien maailman murheita? Tarpeeksi pitkä ja hyvin nukuttu yö on jaksamisen kulmakiviä. Huonosti nukuttu yö kostautuu ennen pitkää. Pieni katsaus unen saloihin, jotta sinäkin ymmärtäisit unen voiman. Myös pieniä vinkkejä unettomista kärsiville.

Missä ja miten?

Näin jaksat paremmin -työpajoja järjestetään kaikille avoimina työpajoina Tarvasjoella, Salossa ja Turussa. Työpajojen ajankohtia löydät tapahtumat-sivulta.

Työpajan kesto on 4 h ja paikasta riippuen työpajaan pääsee 8 – 30 henkilöä. Hinta ym. tiedot vaihtelevat sijainnin mukaan ja selviävät tapahtuman kuvauksesta.

 

<<< Takaisin valmennukset pääsivulle

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in