044 376 6033 Sähköposti

Loistomielivalmennukset

Hypnoosi apuna kohti vapaampaa ja suorituskykyisempää elämää.

Haluatko lopettaa tupakanpolton? Onko sinulla joku muu häiritsevä tapa, josta haluaisit päästä eroon? Kaipaatko tukea painonhallintaan? Kaipaako itsetuntosi kohotusta? Haittaako jokin pelko elämääsi? Pelkäätkö esiintymistä? Haluatko rennommaksi laulajaksi? Haluatko lisäbuustia treenaamiseesi?

Loistomielivalmennuksissa valmennan sinua positiivisessa hengessä pääosin hypnoosin, mutta myös NLP:n ja Goal Mappingin avulla. Kotiin viemisiksi saat usein erilaisia tehtäviä, sekä erilaisia äänitteitä, jotka vahvistavat valmennusprosessia.

Loistomielivalmennukset ovat aina yksilövalmennusta.

Mihin hypnoosi auttaa?

Hypnoosilla saa todistetusti apua muun muassa unettomuuteen, ahdistuneisuuteen ja kipujen lievitykseen. Hyviä tuloksia saavutetaan myös erilaisissa selkeästi rajatuissa haasteissa, esimerkiksi erilaisten pelkojen lievittämisessä (hissipelko, hammaslääkärikammo, lentopelko, korkean paikan kammo, esiintymispelko) ja riippuvuuksista irtautumisessa (tupakointi, pelaaminen, suklaanhimo).  Myös itsetunnon parantamiseen, suorituskyvyn parantamiseen ja itsensä motivointiin hypnoosi toimii hyvin, samoin kuin painonhallinnan tukemiseen.

Lue kirjoittamani artikkeli hypnoosista.

Yleisimmät syyt hakeutua hypnoosiohjaukseen

Tupakanpolton lopetus on yksi yleisimmistä syistä hakeutua hypnoosiohjaukseen. Jos motivaatiosi on vahva tupakanpolton lopettamisen suhteen, niin onnistumisprosentti on todella hyvä. Hypnoosin avulla saadaan vahvistettua ajatuksiasi savuttomasta elämästä niissä tilanteissa, joissa olet yleisesti polttanut. Motivaatiosi pysyä savuttomana, vaikka alussa olisikin vaikeaa, on yleensä hyvä.

Tupakanpolton lopetukseen suosittelen kolmea käyntikertaa. Kaksi ensimmäistä käyntiä n. viikon sisällä ja kolmas käynti noin kuukausi toisen käynnin jälkeen. Silloin päätös pysyy jopa vuosia tai koko lopun ikää.

Painonhallinta on toinen yleinen syy hakeutua hypnoosiohjaukseen. Painonhallinnassa haasteena on usein huono itsetunto, joka estää painonhallinnan, sillä “enhän minä kuitenkaan pysty siihen” on vahvana ajatusmallina, tai “minä olen pullukka” identiteetti on hyvin vahva. Niinpä yleensä lähdetäänkin ensin korjaamaan vähän itsetuntoa ja hakemaan positiivisia ajatuksia, ennen kuin käymme käsiksi itse painonhallintaan ja oikeaan syömiskulttuuriin ja liikkumiseen.

Painonhallintaan suosittelen useampaa käyntiä harvakseltaan. Näin saadaan pysyvä elämäntapamuutos aikaiseksi ja motivaatiota pidettyä yllä. Olen tehnyt myös tsemppiäänitteitä, Mielitsemppareita, tukemaan painonhallintaa ja elämäntapamuutosta, jotka toimivat hyvänä apuna kotona. Voit tutustua Mielitsempparitarjontaan Loistopuodissa.

Mitä hypnoosiohjauksessa tapahtuu?

Katso tästä video, mitä hypnoosiohjauksessa tapahtuu.

Katso myös video, minkälainen hypnoositila oikein on.

Valmennuksen kesto

Loistomielivalmennuksen kertakäynti kestää 90 min. Yleensä käyntikertoja tarvitaan 2-3, painonhallinnassa enemmän.

Hinta

Loistomielivalmennuksen hinta on 80 € / kerta. Maksu käteisellä tai kortilla.

Missä?

Loistomielivalmennus on yksilövalmennusta. Valmennustilat sijaitsevat  tällä hetkellä:

  • Tarvasjoella, Kivistöntie 6a
  • Salossa, Bizarre, Helsingintie 2, Yläkerta (baarin ovesta sisään ja yläkertaan)

Salossa olen n. kerran viikossa. Tarvasjoelle pääsee useampana päivänä viikossa.

Kun haluat varata ajan Loistomielivalmennukseen, soita Tarjalle puh. 044-3766033, tai laita sähköpostia tarja@loistotahti.fi


Lue tästä Emilian kertomus omasta ongelmastaan ja hypnoosissa käynnistään:

Olin levoton nukkuja ja heräilin öisin miettimään joko mennyttä päivää, seuraavaa päivää, töitä, lapsien asioita, parisuhdeasioita.. Elämää siis ylipäätään. Vaikka tiesin että yöllä ei asioihin pysty vaikuttamaan niin kaikki maailman ongelmat jäi silti pyörimään päähän ja jäin “ratkomaan” niitä vaikka jo herätessä tiesin että eiväthän ne ratkenneet valvomisesta huolimatta.
Halusin luonnollisen ratkaisun ongelmaani ja mietin eri vaihtoehtoja, hypnoosi ei tullut silloin edes mieleeni. Kunnes tapasin Tarjan, helposti lähestyttävän ja aidon ihmisen joka kertoi minulle hypnoosista selvästi asiastaan innostuneena.
Innostuin itsekin ja halusin koittaa. Menin ensimmäisellä kerralla jännittyneenä paikalle kun en tiennyt mitä odottaa. Tarja sai kuitenkin rauhallisella olemuksellaan jännityksen nopeasti ohi.
Tapasin Tarjan yhteensä kaksi kertaa hypnoosin merkeissä ja tapaamisten jälkeen jatkoin elämääni normaalisti, kunnes yhtenä päivänä tajusin etten heräile enää öisin ja muutenkin ajatukset olivat vaihtaneet suuntaa positiivisempaan, lähes huomaamatta. Toki tein päänsisäistä työtä ja tarkoituksella mietin asioista enemmän positiivisesti ja jos yöllä heräsin niin toteutin Tarjan neuvoja. Mutta jossain vaiheessa tätäkään ei tarvinnut tehdä enää tietoisesti vaan ne tulivat luonnostaan ja yöheräilytkin loppuivat, satunnaisia heräämisiä lukuunottamatta.
Suosittelen heittämään ennakkoluulot roskakoriin ja kokeilemaan tätä vaihtoehtona. Vaikka olisit epäilevällä kannalla, uskon ettet pety!


Tässä lisää kommentteja Loistomielivalmennuksessa käyneiltä:

“Tullessani luoksesi uskoni ja toivoni olivat totaalisen kadoksissa. Kiitos Tarja mieleni pelastamisesta! Nyt minulla on usko, toivo ja rakkaus.” Nainen 52 v.

 

<<< Takaisin valmennukset sinulle -sivulle

Blogi

Kun uskalsin sanoa ”kyllä”, vaikka mieli hoki ”ei”

Kuvassa Yrittäjänaisten laulun säveltäjä ja sanoittaja Pirkko Jaakkola oikealla.   Mieli tekee meille jatkuvasti tepposia. Se yrittää rajoittaa…

Lue lisää

Kuljen kohti unelmia

  Päiväkirjamerkintä 15.5.2017 ”Mä pääsen idolsin koelauluihin! Oon niin onnellinen. Oon läpäissyt jo kaks osiota ja sain kutsun sinne. Ihan hitsin…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in