044 376 6033 Sähköposti

Rauha säröjeni keskellä

Päiväkirjamerkintä 11.4.2017  ”Seinäkello on väärässä ajassa, mutten halua ostaa uusia pattereita. Viisarit lyö vain tyhjää ja elää omaa elämäänsä. Kotonamme vallitsee tietynlainen hallittu kaaos ja koneessa pyörii vihdoin viimeinen koneellinen. Pyykit oli odottaneet pesemistä jo kuukauden. Miten oudolla tavalla tykkään tästä, kun en tiedä koska saan seuraavan kerran rahaa ja tili näyttää miinusta. Kun seuraavasta päivästä tai tunnista ei ole tietoakaan. Kun kaikki onkin vain tässä ja nyt.. On niin jännittävää miten tämä rauha herättää mut ”eloon!””

Vuoteni ei ole ollut koko ajan näin auvoista. Löysin oman rauhan pikkuhiljaa lopullisesti kevään aikana ja nyt voisin vaikka istua sohvalla koko päivän ja haaveilla, jos todella haluan sitä. Voisin lähteä keskellä yötä lenkille, jos se tuntuu minusta hyvältä ajatukselta. Annan itselleni armollisesti luvan tähän kaikkeen, sillä kuuntelen nykyään tarkemmin kehoani, sekä mieltäni.

Olen vihdoin havainnut, että asiat etenevät tahtiini omalla painollaan, kohti unelmiani, niin kuin niiden on määrätty tapahtuvan. Tiedän nykyään, että elämäni ohjaa minua oikeaan suuntaan ja olen konkreettisesti nähnyt, miten jo tietoisuus siitä on vaikuttanut minuun positiivisesti. Minun ei ole mitään järkeä stressata etukäteen tai jälkikäteen kaikkia niitä asioita, joille en yksinkertaisesti voi yhtään mitään. Miksi haluaisin antaa niille ajatuksille kaiken vallan, kun ne tuovat vain stressiä, surua ja vievät kaikki ylimääräiset mehut itsestäni. Ne tekivät minut sairaaksi!

Rauhan rinnalle tarvitsen myös toimintaa

Keskitän nyt ajatukseni siihen, mikä minulla on tällä hetkellä HYVIN ja nautin siitä. Tietenkin minun täytyy muistaa pitää järki mukana ja kuunnella kehoani, sekä sitä mikä todella on oikein niin rahapussilleni, ihmissuhteilleni kuin hyvinvoinnilleni. Minun olisi niin helppoa vain jämähtää ja lopettaa kaikki. Kuuntelisin liikaa uutta mielenrauhaani, etten pääsisi pois ahdingoistani. En tietäisi enää mitään parempaa ja minulta jäisi saavuttamatta omat todelliset haluni. Ei. Minun on myös toimittava!

Pidän siitä, että asiani ovat tänäpäivänä miten ovat ja olen niin kiitollinen tästä kaikesta mitä minulle on tapahtunut! Tämä on ollut opettavainen ja armoton matka todelliseen minääni. Ilman tätä en olisi ymmärtänyt todellisia unelmiani, tavannut niin rakastavaa ja aitoa avopuolisoani tai hakenut opiskelemaan ammattiin, jonka vasta viime talvella tajusin vievän minua lähemmäksi unelmaani.

En häpeä

Se, etten tee mitään työtä juuri tällä hetkellä ei ahdista enää yhtään, vaan on myös antanut rauhan. Olen tarvinnut kaikkea mitä tähän vuoteen on mahtunut, jotta olisin valmis käyttämään oikeita avaimia täällä maailmassa ja saavuttaisin sen mitä elämällä on oikeasti annettavana minulle. Elämäni ei ollutkaan surutonta vaipan vaihtoa lähihoitajana hektisen stressaavassa ympäristössä, niin kuin viisi vuotta sitten ajattelin. Tiedän nyt, että se on minulle jotain paljon enemmän! Enkä todellakaan tarkoita, että hoitajan työ olisi huonompi kuin muut työt! Minulle se ei vain sopinut.

Pystyn nykyään näyttämään häpeämättä ja itsevarmana kaikille sen todellisuuden, jossa oikeasti elän. Hyväksyn tilanteeni juuri nyt. Olen saanut rauhan.


Ami on Loistotähden Tarjan 22-vuotias tytärpuoli, jonka blogikirjoitukset kumpuavat hänen jo 11-vuotiaana aloittamistaan hyvin syvällisiä asioita pohdiskelevista päiväkirjamerkinnöistä. Hänen turbulenttinen lapsuutensa ja nuoruutensa pistivät tytön mielen koville, ja niitä asioita hän on käsitellyt kirjoituksissaan. Niitä asioita hän prosessoi myös tänä päivänä yksin, yhdessä Tarjan kanssa ja terapiassa. Menneisyyden haamuja hän on onnistunut muuttamaan jo nyt omaksi voimavarakseen ja haluaakin jakaa tätä matkaa myös muille. 

Tagged under:

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in