044 376 6033 Sähköposti

Positiivisuuden voima

 


Positiivisuus mielletään usein kikattamiseksi ja vaaleanpunaisten silmälasien läpi katsomiseksi, naisten hörhöilyksi. Mutta voisiko positiivisuudessa olla jotain itua? Voisiko positiivisuudella olla sellaisia voimia, joita ei ymmärretä?

Faktaa on, että positiivinen ajattelu parantaa työmotivaatiota ja toisten ihmisten kanssa toimimista. Se auttaa onnistumaan ja kiipeämään yli esteiden. Se antaa buustia itsetunnolle, kuntoiluun, painonhallintaan tai vaikkapa opiskeluun. Se tuo uusia keinoja ongelmanratkaisuun, auttaa unettomuuteen, terveysongelmiin ja ihmissuhteisiin. Miksi sitä sitten pidetään melkein vitsinä?

Työpajassa käsiteltäviä teemoja

  • Positiivisen ajattelun fysiologiaa. Miksi positiivinen ajattelu on hyväksi mielelle ja koko keholle?
  • Minkälaista on oikeanlainen positiivinen ajattelu?
  • Miten positiivista ajattelua pidetään yllä?
  • Alitajunta. Mikä se on ja miten se toimii?
  • Minkälaiset ajatukset vievät eteenpäin elämässä ja mahdollistavat onnistumisen?
  • Ideoidaan voimalauseita, joista saa jaksamista, voimaa ja motivaatiota omaan tekemiseen ja jotka opettavat ajattelmaan asoioista toisin – positiivisemmin.

Positiivisuuden voima -työpajoja järjestetään vain tilauksesta yrityksille ja yhteisöille. Tarjolla on kaksi tai neljä tuntia kestäviä työpajoja. Kahden tunnin työpaja soveltuu mukavana ajatuksia herättävänä ohjelmana vaikkapa kokouksen tai saunaillan kylkiäiseksi. Neljän tunnin aikana ehditään paneutua kunnolla alitajunnan ja tietoisen mielen mielenkiintoisiin syövereihin ja opettelemaan positiivisuutta syvemmin.

Kiinnostuitko Positiivisuuden voima -työpajasta? Ota yhteyttä Tarjaan puh. 044-3766033 tai tarja@loistotahti.fi, pyytääksesi tarjousta yritykselle tai yhdistykselle.

Tiesitkö, että

  • tiesitkö 2
    aivoissamme on yli 100 miljardia aivosolua, eli neuronia ja näillä kullakin on keskimäärin 5000 yhteyttä toisiin aivosoluihin?…

Blogi

Muiden mielipiteiden vietävänä

Päiväkirjamerkintä 27.1.2009 ” Pitäiskö mun alkaa kapinallisemmaks ihmiseks? Sanoisin jyrkästi oman mielipiteeni, vaipuisin omiin maailmoihini eikä kukaan sais musta selvää! Oisinks mä sit cool?” Koko yläasteen…

Lue lisää

Olet itsetuntosi arvoinen

  Huono itsetunto on asia, jonka takia luokseni tullaan usein hypnoosiin. Huonon itsetunnon omaavat selittävät, kuinka he pelkäävät mokaavansa, eivät salli…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in