+358 44 376 6033 tarja@loistotahti.fi

Positiivisuudella onnistumisiin

Valmennukset

On ihmisiä, jotka luontaisesti osaavat ajatella positiivisesti, ainakin pintapuolisesti. Sitten on niitä ihmisiä, jotka näkevät vain negatiivisia asioita ympärillään. Positiivisuus on kuitenkin taito, jota voi opetella ja jossa voi harjoittelulla kehittyä koko ajan paremmaksi.

Miksi?

Positiivisuudella onnistumisiin -valmennus auttaa ymmärtämään positiivisuuden voimaa ja positiivisen ajattelun hyviä puolia, kuten että positiivisuus auttaa kohtaamaan elämässä eteen tulevia haasteita. Positiivisuus lievittää stressiä ja auttaa suhtautumaan asioihin rakentavalla tavalla. Se luo avointa ja rohkeaa ilmapiiriä, jossa on helppo toimia. Se auttaa sosiaalisissa suhteissa ja parantaa kanssakäymistä toisten kanssa. Se auttaa muutostilanteissa ja tavoitteiden asettamisessa, sekä muuttaa omaa sisäistä puhettamme. Positiivisilla ajatuksilla saa parempaa tulosta – niin töissä kuin vapaa-aikana.

Kaiken kaikkiaan positiivisuus tuo niin monta hyvää asiaa työhön ja muuhun arkeen, ettei sitä kannata olankohautuksella ohittaa.

Kenelle?

Valmennus sopii varsinkin niille työyhteisöille, joissa kenkä puristaa syystä tai toisesta. Se sopii myös “kyllä meillä homma toimii” työ-yhteisöille, sillä väittäisin, että ei ole olemassa sellaista työyhteisöä, johtoryhmää, tiimiä tai muuta ryhmää jonka jäsenet olisivat täysin tietoisia meidän jokaisen sisällämme piilevistä voimista ja positiivisen ajattelun suomista mahdollisuuksista.

Mitä?

Positiivisuudella onnistumisiin on saatavilla joko puolen päivän, tai koko päivän valmennuksena. Koko päivän valmennus alkaa naurujoogalla. Sen avulla saadaan tunnelma vapautettua, yhteishenki päälle, energiavarastot täyteen ja mukava, positiivinen vire päivään. Lue lisää naurujoogasta.

Naurujoogan jälkeen lähdetään pureutumaan mielen syövereihin. Valmennukseen kuuluu ennakkotehtävä, joka puretaan heti alkuun. Käymme läpi kunkin omia tavoitteita päivälle, eli mitä onnistumisia haluaa saavuttaa. Tunnistamme omia ajatuksia, rajoittavia uskomuksia ja ajatusmalleja, pohdimme omia vahvuuksia. Laadimme toimintasuunnitelman ja listaamme, mitä konkreettista pitää tehdä saavuttaaksemme tavoitteemme.

Lounaan jälkeen alkaa itsensä uudelleen ”ohjelmoiminen”. Ohjelmoimme itseemme myönteisiä ajatuksia ja buustaamme omia voimavaroja onnistumisten saavuttamiseksi. Päivän päätteeksi jokaisella osallistujalla on vahva tietoisuus onnistumisiin johtavasta positiivisen ajattelun voimasta ja työkalupakki omien vahvuuksien kehittämiseen ja oman myönteisen ajattelun parantamiseen – myös kotona.

Valmennus sisältää kirjallisia tehtäviä, yksilö- ja ryhmäharjoituksia sekä interaktiivista keskustelua.

Puolen päivän valmennus, kesto 3 h, alk. 890 e + alv 24% (Turun seutu).

Koko päivän valmennus, kesto 7 h, alk. 1590 e + alv 24% (Turun seutu).

Tilaa työyhteisöllesi Positiivisuudella onnistumisiin valmennus!

Soita Tarja puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteystietolomakkeella.

Muut valmiit valmennuspaketit

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube-kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube-kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Ota yhteyttä!

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3