044 376 6033 Sähköposti

Positiivisilla ajatuksilla tuloksiin

Tämä kokopäivän valmennus On tarkoitettu juuri sinun työyhteisöllesi, ryhmällesi tai tiimillesi saadaksenne lisää mielen hyvinvointia ja tuloksellisuutta ja oppiaksenne pistämään mielen vahvuutenne täydemmin hyötykäyttöön.

On ihmisiä, jotka luontaisesti osaavat ajatella positiivisesti, ainakin pintapuolisesti. Sitten on niitä ihmisiä, jotka näkevät vain negatiivisia asioita ympärillään. Positiivisuus on kuitenkin taito, ei ominaisuus, ja sitä voi opetella ja siinä voi harjoittelulla tulla koko ajan paremmaksi.

Miksi?

Positiivisilla ajatuksilla tuloksiin -valmennus auttaa ymmärtämään positiivisuuden voimaa ja positiivisen ajattelun hyviä puolia, kuten että positiivisuus auttaa kohtaamaan elämässä eteen tulevia haasteita. Positiivisuus helpottaa stressiä ja auttaa suhtautumaan asioihin rakentavalla tavalla. Se luo avointa ja uskaliasta ilmapiiriä, jossa on helppo toimia. Se auttaa sosiaalisissa suhteissa ja parantaa kanssakäymistä toisten kanssa. Se auttaa myös muutostilanteissa ja tavoitteiden asettamisessa, sekä muuttaa omaa sisäistä puhettamme. Positiivisilla ajatuksilla saa parempaa tulosta – niin töissä kuin vapaa-aikana.

Kaiken kaikkiaan positiivisuus tuo niin monta hyvää asiaa sekä työhön, että muuhun arkeen, ettei sitä voi olankohautuksella ohittaa.

Kenelle?

Positiivisilla ajatuksilla tuloksiin -valmennus on tarkoitettu varsinkin niille työ-yhteisöille, joissa kengät puristavat syystä tai toisesta. Se on tarkoitettu myös “kyllä meillä homma toimii” työ-yhteisöille, sillä väittäisin, että ei ole olemassa sellaista työ-yhteisöä, johtoryhmää, tiimiä tai muuta ryhmää jonka jäsenet olisivat täysin tietoisia sisällämme piilevistä voimista ja oma ajattelun suomista mahdollisuuksista.

Mitä?

Positiivisilla ajatuksilla tuloksiin on koko päivän valmennus, joka alkaa naurujoogalla. Sen avulla saadaan tunnelma vapautettua, yhteishenki päälle, energiavarastot täyteen ja mukava, positiivinen vire päivään. Lue lisää naurujoogasta.

Naurujoogan jälkeen lähdetään pureutumaan mielen syövereihin. Valmennukseen kuuluu ennakkotehtävä, joka puretaan heti alkuun. Käydään läpi jokaisen omia tavoitteita päivälle, eli mitä haluaa itsessään muuttaa, mitä tuloksia saavuttaa. Tunnistetaan omia ajatuksia, sekä itseään rajoittavia uskomuksia ja ajatusmalleja, pohditaan omia heikkouksia ja vahvuuksia. Listataan mitä konkreettista pitää tehdä, jotta tuloksia tulee ja tehdään toimintasuunnitelma.

Lounaan jälkeen alkaa itsensä uudelleen ”ohjelmoiminen”. Ohjelmoidaan itseemme myönteisiä ajatuksia ja buustataan omia voimavaroja tuloksien saavuttamiseksi. Päivän päätteeksi jokaisella osallistujalla on vahva tietoisuus positiivisen ajattelun voimasta ja työkalupakki omien vahvuuksien kehittämiseen ja oman myönteisen ajattelun parantamiseen – myös kotona.

Valmennus sisältää kirjallisia tehtäviä, harjoituksia ja interaktiivista keskustelua.

Hinta

Positiivisilla ajatuksilla tuloksiin -valmennuksen hinta on alk. 1590 e + alv. Hintaan vaikuttaa osallistujamäärä ja paikkakunta.

Jos Positiivisilla ajatuksilla tuloksiin -valmennus ei istu tarpeisiisi, niin katso istuisiko Positiivisuuden voima -luento.

Kiinnostuitko Positiivisilla ajatuksilla tuloksiin -valmennuksesta? Soita Tarjalle puh. 044-3766033 tai laita sähköpostia tarja@loistotahti.fi.

<<< Takaisin yritysvalmennusten pääsivulle

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in