044 376 6033 Sähköposti

Pikkujouluihin

Pikkujoulut tulossa ja takki tyhjänä tästä vuodesta?

 

Aistit ilmassa myös muiden turnausväsymystä. Pikkujoulut perinteisesti syöden ja juoden, vai? Mikä olisi helppo ja mukava tapa tarjota uusia näköaloja koko porukalle – ilman, että firman kassa kuihtuu kasaan?

PikkujoulutEnsi vuonna vauhti vain todennäköisesti kiihtyy, ja tiimisi tulee olla entistä kovemmassa terässä. Pelkkien tavoiteltavien eurojen ilmoittaminen heille tuottaa tuskin muuta kuin vikkelää loittonemista asettamistasi maaleista. Mitä voit tehdä, kun omakin jaksamisesi on välillä hapoilla?

Ohjaan ihmisiä asettamaan mielekkäitä tavoitteita – ja saavuttamaan ne. Kovienkin paineiden alla sinä ja tiimisi olette määrätietoisia, motivoituneita ja saatte asioita aikaiseksi.

Käytän Goal Mapping -menetelmää, joka on konkreettinen, helppo ja viihdyttävä tapa kulkea yhdessä sovittuja asioita kohti.

Valmennuksen ajankohta on sovittavissa sinulle ja tiimillesi sopivaan ajankohtaan. Valmennus kestää neljä (4) tuntia toivomassanne paikassa. Valmennuksessa kristallisoidaan jokaisen henkilökohtaisia työhön liittyviä tavoitteita. Valmennus antaa myös eväitä miettiä tavoitteita aivan uudella tavalla, uusista näkökulmista käsin. Se antaa miettimisen aihetta omaa ajattelun vaikutuksesta kaikkeen tekemiseen. Lue lisää tavoitevalmennuksista tästä.

Tarvitsemme onnistumisiin selkeyttä ja määrätietoisuutta. Anna minun sysätä tiimisi onnistumisen tielle. Hinnoitteluni jättää yrityksesi kassaan myös perinteiselle yhdessäololle rahaa.

Pikkujoulujen supertarjouksena kymmenen hengen Loistotavoite-työpaja yhteensä vain 500 €, sitä seuraavat henkilöt á 40 €/hlö. Ryhmät max 30 henkilöä. Hinnat alv 0. Hinnat voimassa Auranmaan alueella, Turussa, Turun ympäristökunnissa ja Salossa.

Soita tai laita sähköpostia, niin varataan sopiva aika kalenteriin. Tulette hämmästymään voimavaroista, joita valmennuksessa saatte! Tarja puh. 044-3766033, tarja@loistotahti.fi

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in