fbpx
Nainen nukkuu

Opi rentoutumaan - työpaja

Rentoutuminen auttaa sinua voimaan paremmin

Tunnistatko, että sinulla on vaikeuksia rentoutua? Tunnetko mielesi ja kehosi levottomaksi? Nukutko huonosti? Onko olemuksesi kuin rautakanki?

Jos haluat satsata omaan hyvinvointiisi, parantaa omaa rentoutumistaitoasi ja löytää mielen ja kehon yhteyden, niin Opi rentoutumaan on juuri sinulle!

Opi rentoutumaan -työpajassa opit helppoja taitoja ja saat mukavia harjoituksia, jotka auttavat sinua jokaisena päivänä elämässä.

Opi rentoutumaan työpajan jälkeen

  • Tunnet itsesi paljon tasapainoisemmaksi ja energisemmäksi.
  • Osaat tunnistaa itsessäsi rentouden ja jännittyneisyyden tuntemukset.
  • Osaat hyödyntää rentoutumista rasittuneen kehosi palautumiseen ja rauhoittaa mielesi.
  • Jos sinulla on sairauksia tai vammoja, tiedät miten saat edes hetkeksi helpotusta rentoutumisesta ja miten säännöllinen rentoutuminen saattaa vaikuttaa hyvinkin paljon olotilaasi.
  • Osaat hallita stressiä.
  • Nukut paremmin ja saat lievitystä unettomuuteen. 
  • Pystyt käsittelemään helpommin hankalia tunteita, kuten levottomuutta, ahdistusta ja pelkoja ja saat näihin tunteisiin helpotusta.
  • Tiedät miten rentoutua nopeasti työpäivän lomassa.

Mitä ja miksi?

Opi rentoutumaan -työpaja antaa käytännön tietoa rentoutumisen hyödyistä ja erilaisista rentoutumismenetelmistä. Käsittelen myös Mindfulnessia ja Meditaatiota rentoutusmenetelminä. 

Työpajassa opit, miten voit rentoutua pikaisesti työpäivän lomassa. Opit myös tapoja, joilla voit rentoutua niin, ettei kukaan huomaa. Opit myös, miten rentoutuminen auttaa unen saantia tai rauhoittaa kuohuvan mielesi. Opit myös, miten pieni rentoutuminen vaikuttaa olemukseesi ennen tärkeää palaveria tai esiintymistä. 

Työpaja painottuu tekemiseen ja kokemiseen, mutta pohjatieto on hyväksi, jotta ymmärrät miksi mitäkin teet. 

Jokaisella kerralla tehdään useita erilaisia rentoutusharjoituksia ja  keskustellaan kokemuksista. Lisäksi saat itsellesi erilaisia rentoutumiseen liittyviä äänitteitä. 

Työpajan ohjelma

Työpaja on kerran viikossa. Jokainen kerta on 1,5 tunnin mittainen ja sillä on oma teema:

1. Hengitys. Miten pystyt rentoutumaan helposti hengityksen avulla?

2. Keho. Miten rentoutuminen vaikuttaa kehoosi?

3. Mieli. Miten saat mielesi rauhoittumaan rentoutumisen ja läsnäolon avulla.

Jokaisella kerralla saat linkin Loistotähden verkkokauppaan, Loistopuotiin, josta saat ladata itsellesi rentoutusäänitteet. Äänitteiden arvo n. 60 e.

Missä ja miten?

Paikka: Hilding Business Park, Johtajantie 12, Loviisa

Kesto: 3 x 1,5 h

Hinta: Kertamaksu 25 e. 

Milloin?: Käy katsomassa Loistotähden tapahtumakalenterista

Maksu: pankkikortilla tai Mobile Paylla paikan päällä. 

Vetäjä: hypnoosi- ja rentoutusohjaaja Tarja Kupias

Työpajaan otetaan maksimissaan 8 osallistujaa, joten varaa pikaisesti paikkasi alla olevasta linkistä. Minimimäärä, jotta kurssi pidetään, on 4 osallistujaa. 

Lisätietoja kurssista saat ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella. 

Miehille myös oma Äijärentoutus

Miehille on tarjolla oma Äijärentoutus, jossa käydään samoja asioita läpi kuin Opi rentoutumaan -työpajassa. Tämä on tosin tarkoitettu vain miehille!

Tästäkin työpajasta saat linkin Loistotähden verkkokauppaan, Loistopuotiin, josta saat ladata itsellesi rentoutusäänitteet. Äänitteiden arvo n. 60 e.

Käy katsomassa työpajojen ajankohtia Loistotähden tapahtumakalenterista

 

Haluatko saada palveluistani tietoa sähköpostiisi?

Täydennä sähköpostiosoitteesi ja saat itsellesi kerran-pari kuukaudessa infokirjeen, jossa saat tietoa uusista palveluista ja tuotteista. Kun liityt nyt, saat alennuskoodin, jolla saat 10% alennuksen Loistopuodin äänitteistä.