044 376 6033 Sähköposti

On hyvä olla

Hei!

Tervetuloa Loistotähden sivustolle! Jos Loistotähti on sinulle uusi tuttavuus, käy tutustumassa sivustolla, miten voisimme auttaa sinua henkisen hyvinvointisi kanssa.

Eräs auttamiskeinoistamme on Loistoäänitteet, joista saat nyt esimakua kuuntelemalla alla olevaa “On hyvä olla” -rentoutusta.

Vastaavia eri teemalla tehtyjä rentoutusäänitteitä, sekä aivan uudenlaisia hyvinvointiäänitteitä, kuten mielitsemppareita, julkaistaan kevään aikana Loistotähden verkkokaupassa, Loistokaupassa.

Rentoutusäänitteiden säännöllinen kuuntelu auttaa helpottamaan stressiä, selkiinnyttämään ajatuksia ja antaa päivääsi tauon, jonka jälkeen työnteko maistuu paremmin. Säännöllinen rentoutuminen mm. alentaa verenpainetta, auttaa unihäiriöihin ja tuo yleistä hyvää oloa.

On hyvä olla -rentoutus kestää n. 12 minuuttia. Kuuntele ensin äänite alkuinfon kanssa, jossa annan ohjeita äänitteen kuunteluun. Jatkossa voit kuunnella äänitettä ilman alkuinfoa. Se alkaa suoraan rentoutuksesta.

Toivotan sinulle mukavia rentoutushetkiä.

Valmentajasi Tarja

 

ON HYVÄ OLLA (alkuinfon kera)

Lataa tästä (paina linkkiä hiiren vasemmalla painikkeella ja valitse “tallenna linkki nimellä”)

ON HYVÄ OLLA (ilman alkuinfoa)

Lataa tästä (paina linkkiä hiiren vasemmalla painikkeella ja valitse “tallenna linkki nimellä”)

Blogi

Naura, niin pysyt terveenä

Nauru on iloinen asia! Rakastan nauramista. Nauru on luontainen osa minua, mutta vasta naurujoogaohjaajana olen tutustunut nauruun…

Lue lisää

Kun uskalsin sanoa ”kyllä”, vaikka mieli hoki ”ei”

Kuvassa Yrittäjänaisten laulun säveltäjä ja sanoittaja Pirkko Jaakkola oikealla.   Mieli tekee meille jatkuvasti tepposia. Se yrittää rajoittaa…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in