044 376 6033 Sähköposti

On hyvä olla

Hei!

Tervetuloa Loistotähden sivustolle! Jos Loistotähti on sinulle uusi tuttavuus, käy tutustumassa sivustolla, miten voisimme auttaa sinua henkisen hyvinvointisi kanssa.

Eräs auttamiskeinoistamme on Loistoäänitteet, joista saat nyt esimakua kuuntelemalla alla olevaa “On hyvä olla” -rentoutusta.

Vastaavia eri teemalla tehtyjä rentoutusäänitteitä, sekä aivan uudenlaisia hyvinvointiäänitteitä, kuten mielitsemppareita, julkaistaan kevään aikana Loistotähden verkkokaupassa, Loistokaupassa.

Rentoutusäänitteiden säännöllinen kuuntelu auttaa helpottamaan stressiä, selkiinnyttämään ajatuksia ja antaa päivääsi tauon, jonka jälkeen työnteko maistuu paremmin. Säännöllinen rentoutuminen mm. alentaa verenpainetta, auttaa unihäiriöihin ja tuo yleistä hyvää oloa.

On hyvä olla -rentoutus kestää n. 12 minuuttia. Kuuntele ensin äänite alkuinfon kanssa, jossa annan ohjeita äänitteen kuunteluun. Jatkossa voit kuunnella äänitettä ilman alkuinfoa. Se alkaa suoraan rentoutuksesta.

Toivotan sinulle mukavia rentoutushetkiä.

Valmentajasi Tarja

 

ON HYVÄ OLLA (alkuinfon kera)

Lataa tästä (paina linkkiä hiiren vasemmalla painikkeella ja valitse “tallenna linkki nimellä”)

ON HYVÄ OLLA (ilman alkuinfoa)

Lataa tästä (paina linkkiä hiiren vasemmalla painikkeella ja valitse “tallenna linkki nimellä”)

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in