fbpx

Naurutreenit

Miksi kannattaa tilata naurutreenit?

Nauramisella on paljon hyviä vaikutuksia, joita emme usein tule ajatelleeksikaan. Naurua on tutkittu paljon. Tutkimuksissa on todettu, että nauru

  • lisää oppimiskykyä
  • edistää sosiaalisista kanssakäymistä
  • lisäävää keskittymiskykyä
  • vähentävää stressiä
  • edistää ryhmähenkeä
  • kehittää luovuutta
  • lisää suvaitsevaisuutta
  • lisää yhteenkuuluvuutta

Nauraminen myös alentaa verenpainetta, estää sydän- ja verisuonisairauksia, sekä parantaa vastustuskykyä. Nauraminen on hyvää vatsalihastreeniä ja toimii keuhkojen hapettajana.

Nauraminen on yhteisön kannalta erittäin hyvä juttu. Se lisää positiivisuutta, hyväntuulisuutta ja tuo harmoniaa yhteisöön. Tietenkin nauru tuo myös iloa elämään ja vapauttaa tunnelman.

Naurutreenit on erinomainen keino ottaa naurulle hetki ja antaa jonkin tapahtuman osallistujien nauttia naurun riemullisesta voimasta.

Mitkä ihmeen naurutreenit?

Naurutreenit ovat lyhyt versio naurujoogasta, jossa otetaan lyhyessä, eli 20 min aikana kaikki irti naurusta. Naurutreeneissä saa nauraa niin paljon kuin naurattaa, jos naurattaa. Pakko ei ole nauraa, eikä kukaan katso kieroon jos ei naurata.

Naurutreeneissä tehdään lyhyitä nauruharjoitteita omalla paikallaan seisten. Nautureeneissä ei siis tarvita tyhjää lattiatilaa, vaan naurutreenit sopivat esimerkiksi kokoustilaan tai auditorioon. Naurutreeneissä liikutellaan lähinnä käsiä ja jalkoja, joten verenkierto elpyy myös istumalihaksiin. 

Nauramisen lomassa keskitytään myös hengitykseen. Syvähengitysharjoitukset rentouttavat, auttavat keskittymään ja palauttavat nauramisessa kulutettavaa happea.

Naurutreeneissä mieli ja keho energisoituvat. Energinen mieli on avoin uusille ajatuksille. Asioiden pohtiminen ja ideoiden keksiminen on helpompaa naurutreenien jälkeen. 

Mihin ja kenelle naurutreenit sopivat?

Naurutreenit sopivat kaikkiin tilaisuuksiin, joissa tarvitaan nopeaa ja energisoivaa aloitus tai väliohjelmaa. Kokoukset, seminaarit ja koulutuspäivät saavat aivan erilaisen fiiliksen, kun aloitukseksi tai välipalaksi vedetään kunnon naurutreeni.

Naurutreenit sopivat myös koko perheen tilaisuuteen, joissa on lapsia mukana. 

Naurutreeneissä voi olla osallistujina jopa tuhansia henkilöitä. 

Jos kaipaat tilaisuuteesi pidemmän kuin 20 minuutin naurutuokion, niin tutustu naurujoogaan.

Naurutreenit saatavana myös englanniksi!  

Hinta alkaen 350 e + alv + matkat

 

Myös englanniksi, kielilisä 100e 

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%. 

Mitä asiakkaani ovat sanoneet?

Olimme oikein tyytyväisiä uudesta kokemuksesta. Välillä on hyvä kokeilla ihan uutta ja heittäytyä, joka oli tiimi-illan agendalla. Naurujoogassa oli hyvää, että pysähdyttiin hetkeksi, työmurheet jäivät, rentouduttiin ja lähdettiin jatkamaan päivää positiivisella ja iloisella mielellä.
Maarit Virkkunen
YIT
Olit kovin nauravainen naurujoogan vetäjä, joka tietysti kuuluu asiaan. Harjoitukset olivat ehkä jopa yllättäviä, mutta hauskoja. Tunti meni nopeasti ja tuli kuuma. Voisin kyllä hyvin suositella palveluksiasi, kun eri tahot haluavat vähän erilaista ohjelmaa ja rentoutusta. Hyvä muistaa kaiken mindfullnessin ja dieettihössötyksen yhteydessä, että ihan tavallisella naurulla on tosi paljon positiivisia vaikutuksia kehossa.
Laura Poikkimäki
Silta Oy
Olipas todella huikea startti päivään, kaikki tykkäsivät sessiosta ja saatiin paljon aikaan sen jälkeen. Olit oikeassa, että Naurujooga sopii uuden johtoryhmän tutustumiseen. Toimi meillä kerrassaan mainosti.
Miia Nuikki
Solidaarisuus
Kun kuulin naurujoogasta, halusin heti ottaa tämän lajin meille testiin! Päätin pitää koko tiimin jännityksessä, enkä kertonut mitä tulisimme tekemään. Briiffiksi sanoin vain, että ”Nähdään toimistolla klo 8.” Hienoa oli nähdä, että pienellä ennakkojännityksellä latautunut jengi vapautui Tarjan nauravan olemuksen käsittelyssä hetkessä! Todella hauskoja juttuja ja lopputulemana koko tunti oli aivan loistava, mainio startti päivälle ja virtaa riittää vielä seuraavaankin viikkoon. Pitää nauraa hillittömästi useamminkin!
Iiro Junnila
Viestintäliiga

Tilaa yrityksesi tilaisuuteen Naurutreenit!

Soita Tarja puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.