fbpx

Naurujooga ja naurutreenit
yrityksille ja yhdistyksille

Kunnon naurut on kokemus joka jää mieleen.

Miksi kannattaa tilata yrityksen tapahtumaan Naurujoogaa?

Nauramisella on paljon hyviä vaikutuksia, joita emme usein tule ajatelleeksikaan. Naurua on tutkittu paljon. Tutkimuksissa on todettu, että nauru

  • lisää oppimiskykyä
  • edistää sosiaalisista kanssakäymistä
  • lisäävää keskittymiskykyä
  • vähentävää stressiä
  • edistää ryhmähenkeä
  • kehittää luovuutta
  • lisää suvaitsevaisuutta
  • lisää yhteenkuuluvuutta

Nauraminen myös alentaa verenpainetta, estää sydän- ja verisuonisairauksia, sekä parantaa vastustuskykyä. Nauraminen on hyvää vatsalihastreeniä ja toimii keuhkojen hapettajana.

Nauraminen on yhteisön kannalta erittäin hyvä juttu. Se lisää positiivisuutta, hyväntuulisuutta ja tuo harmoniaa yhteisöön. Tietenkin nauru tuo myös iloa elämään ja vapauttaa tunnelman.

Naurujooga on erinomainen keino kehittää naurua, mutta omien naurulihasten kuntoa voi kehittää myös vaikkapa katsomalla youtubesta Tarjan maanantaikikatuksia.

Mihin ja kenelle naurujooga sopii?

Naurujooga sopii kaikille ja kaikkiin tilaisuuksiin.

Yrityksille naurujooga on loistava tapa tutustuttaa henkilöstö tai jokin tietty ryhmä toisiinsa, luoda yhteishenkeä ja syventää yhteistyötä. Yhdessä nauramalla voidaan vähän hullutella ja pitää hauskaa. Ryhmäytyminen käy käden käänteessä. Oli kyseessä sitten yrityksen tyhy- tai virkistyspäivä, kokous, tiimipalaveri, vetäytyminen tai mikä tahansa tilaisuus, Naurujooga vapauttaa ilmapiirin ottamaan vastaan uusia ideoita ja ajatuksia.

Naurujooga on suosittua myös yksityistilaisuuksissa. Lue Naurujoogasta yksityistilaisuuksiin täältä.

Mitä Naurujooga on?

Naurujooga on sitä itseään, eli nauramista. Naurujoogassa saa nauraa niin paljon kuin naurattaa, jos naurattaa. Pakko ei ole nauraa, eikä kukaan katso kieroon jos ei naurata.

Naurua herätellään erilaisilla nauruharjoitteilla, jotka ovat itsessään jo niin hupaisia, että ne saavat herkimmät hekottamaan. Naurujoogassa nauretaan myös tekonaurua, joka muuttuu hyvin helposti aidoksi, jopa hilpeäksi tai suorastaan hohottavaksi nauruksi.

Nauramisen lomassa keskitytään myös hengitykseen. Syvähengitysharjoitukset rentouttavat, auttavat keskittymään ja palauttavat nauramisessa kulutettavaa happea.

Naurujoogan jälkeinen olo on miellyttävän levollinen ja tasapainoinen, koska keho ja mieli ovat rentoutuneet.

Kaksi erilaista naurutuokiota

Naurujooga

Naurujoogassa päästään nauramaan kunnolla ja saadaan naurun hyödyt käyttöön. Naurujooga on 45-60 min mittainen ohjelmanumero, jossa tehdään kaikki nauruharjoitukset seisallaan, koko ajan liikkuen. Tarvitaan siis jonkin verran tyhjää lattiatilaa.

Perusnaurut sopivat kaikenlaisiin juhliin, tyky- tai virkistyspäiviin, tai ihan mihin tahansa yrityksen tapahtumaan. Sopiva ryhmäkoko on yli 5 henkeä. Perusnauruissa tehdään lämmittelyjä, nauruharjoituksia ja syvähengitysharjoituksia.

Naurutreenit

Naurutreenit on lyhyt 20 minuutin mittainen naurutuokio, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin, joissa tarvitaan nopeaa ja energisoivaa aloitus tai väliohjelmaa. Kokoukset, seminaarit ja koulutuspäivät saavat aivan erilaisen fiiliksen, kun aloitukseksi tai välipalaksi vedetään kunnon naurutreeni.

Naurutreenit sopivat myös koko perheen tilaisuuteen, joissa on lapsia mukana. 

Naurutreeneissä voi olla osallistujina jopa tuhansia henkilöitä. 

Naurutreenit ja naurujooga saatavana myös englanniksi!  

Hinnasto

Naurujooga alkaen 370 e + alv + matkat

5–10 henkilöä: 370 €
11–50 henkilöä: 470 €
51–100 henkilöä: 570 €
yli 100 henkilöä: 670 €

Naurutreenit alkaen 370 e + alv + matkat

5–20 henkilöä: 370 €
21-50 henkilöä: 470 €
51–100 henkilöä: 570 €
yli 100  henkilöä: 670 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Englanninkielinen naurujooga/naurutreenit + 100 e

Mitä asiakkaani ovat sanoneet?

Olimme oikein tyytyväisiä uudesta kokemuksesta. Välillä on hyvä kokeilla ihan uutta ja heittäytyä, joka oli tiimi-illan agendalla. Naurujoogassa oli hyvää, että pysähdyttiin hetkeksi, työmurheet jäivät, rentouduttiin ja lähdettiin jatkamaan päivää positiivisella ja iloisella mielellä.
Maarit Virkkunen
YIT
Olit kovin nauravainen naurujoogan vetäjä, joka tietysti kuuluu asiaan. Harjoitukset olivat ehkä jopa yllättäviä, mutta hauskoja. Tunti meni nopeasti ja tuli kuuma. Voisin kyllä hyvin suositella palveluksiasi, kun eri tahot haluavat vähän erilaista ohjelmaa ja rentoutusta. Hyvä muistaa kaiken mindfullnessin ja dieettihössötyksen yhteydessä, että ihan tavallisella naurulla on tosi paljon positiivisia vaikutuksia kehossa.
Laura Poikkimäki
Silta Oy
Olipas todella huikea startti päivään, kaikki tykkäsivät sessiosta ja saatiin paljon aikaan sen jälkeen. Olit oikeassa, että Naurujooga sopii uuden johtoryhmän tutustumiseen. Toimi meillä kerrassaan mainosti.
Miia Nuikki
Solidaarisuus
Kun kuulin naurujoogasta, halusin heti ottaa tämän lajin meille testiin! Päätin pitää koko tiimin jännityksessä, enkä kertonut mitä tulisimme tekemään. Briiffiksi sanoin vain, että ”Nähdään toimistolla klo 8.” Hienoa oli nähdä, että pienellä ennakkojännityksellä latautunut jengi vapautui Tarjan nauravan olemuksen käsittelyssä hetkessä! Todella hauskoja juttuja ja lopputulemana koko tunti oli aivan loistava, mainio startti päivälle ja virtaa riittää vielä seuraavaankin viikkoon. Pitää nauraa hillittömästi useamminkin!
Iiro Junnila
Viestintäliiga

Tilaa yrityksesi tilaisuuteen naurujoogaa!

Soita Tarja puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.