fbpx

Naurujooga
yrityksille ja yhdistyksille

Miksi kannattaa tilata yrityksen tapahtumaan Naurujoogaa?

Nauramisella on paljon hyviä vaikutuksia, joita emme usein tule ajatelleeksikaan. Naurua on tutkittu paljon. Tutkimuksissa on todettu, että nauru

  • lisää oppimiskykyä
  • edistää sosiaalisista kanssakäymistä
  • lisäävää keskittymiskykyä
  • vähentävää stressiä
  • edistää ryhmähenkeä
  • kehittää luovuutta
  • lisää suvaitsevaisuutta
  • lisää yhteenkuuluvuutta

Nauraminen myös alentaa verenpainetta, estää sydän- ja verisuonisairauksia, sekä parantaa vastustuskykyä. Nauraminen on hyvää vatsalihastreeniä ja toimii keuhkojen hapettajana.

Nauraminen on yhteisön kannalta erittäin hyvä juttu. Se lisää positiivisuutta, hyväntuulisuutta ja tuo harmoniaa yhteisöön. Tietenkin nauru tuo myös iloa elämään ja vapauttaa tunnelman.

Naurujooga on erinomainen keino kehittää naurua, mutta omien naurulihasten kuntoa voi kehittää myös vaikkapa katsomalla youtubesta Tarjan maanantaikikatuksia.

Mitä Naurujooga on?

Naurujooga on sitä itseään, eli nauramista. Naurujoogassa saa nauraa niin paljon kuin naurattaa, jos naurattaa. Pakko ei ole nauraa, eikä kukaan katso kieroon jos ei naurata.

Naurua herätellään erilaisilla nauruharjoitteilla, jotka ovat itsessään jo niin hupaisia, että ne saavat herkimmät hekottamaan. Naurujoogassa nauretaan myös tekonaurua, joka muuttuu hyvin helposti aidoksi, jopa hilpeäksi tai suorastaan hohottavaksi nauruksi.

Nauramisen lomassa keskitytään myös hengitykseen. Syvähengitysharjoitukset rentouttavat, auttavat keskittymään ja palauttavat nauramisessa kulutettavaa happea.

Naurujoogan jälkeinen olo on miellyttävän levollinen ja tasapainoinen, koska keho ja mieli ovat rentoutuneet.

Mihin ja kenelle naurujooga sopii?

Naurujooga sopii kaikille ja kaikkiin tilaisuuksiin.

Yrityksille naurujooga on loistava tapa tutustuttaa henkilöstö tai jokin tietty ryhmä toisiinsa, luoda yhteishenkeä ja syventää yhteistyötä. Yhdessä nauramalla voidaan vähän hullutella ja pitää hauskaa. Ryhmäytyminen käy käden käänteessä. Oli kyseessä sitten yrityksen tyhy- tai virkistyspäivä, kokous, tiimipalaveri, vetäytyminen tai mikä tahansa tilaisuus, Naurujooga vapauttaa ilmapiirin ottamaan vastaan uusia ideoita ja ajatuksia.

Naurujooga on suosittua myös yksityistilaisuuksissa. Lue Naurujoogasta yksityistilaisuuksiin täältä.

Kaksi erilaista naurupakettia

Perusnaurut

Perusnaurut naurupaketissa päästään nauramaan kunnolla ja saadaan naurujoogan hyödyt käyttöön. Perusnaurut on 45-60 min mittainen naurupaketti, jossa tehdään kaikki nauruharjoitukset seisallaan, koko ajan liikkuen. Siksi tähän tarvitaan riittävästi tyhjää lattiatilaa.

Perusnaurut sopivat kaikenlaisiin juhliin, tyky- tai virkistyspäiviin, tai ihan mihin tahansa yrityksen tapahtumaan. Sopiva ryhmäkoko on yli 5 henkeä. Perusnauruissa tehdään lämmittelyjä, nauruharjoituksia ja syvähengitysharjoituksia.

Supernaurut

Supernaurut-naurupaketissa nauretaan sydämen kyllyydestä. Supernauruissa saa kaikki nauramisen ja myös rentoutumisen hyödyt käyttöön. Supernauruissa siirrytään lopuksi nauramaan vapaanaurua lattitasolle ja naurut päätetään mukavaan rentoutustuokioon. Supernaurujen kesto on 75-90 min. Supernaurut sopivat parhaiten 5-25 hengen ryhmille. Supernauruihin tarvitaan riittävästi vapaata lattiatilaa, joten tarkista minulta tilavaatimus kun suunnittelet Supernaurut-naurupakettia tapahtumaasi.

Lisäksi on olemassa vielä Naurutreenit, joista voit lukea lisää täältä

Naurujoogaa saatavana myös englanniksi. 

Hinnasto

Perusnaurut alkaen 370 e + alv + matkat

5–10 henkilöä: 370 €
11–20 henkilöä: 450 €
21–30 henkilöä: 530 €

Supernaurut alkaen 470 e + alv + matkat

5–10 henkilöä: 470 €
11–20 henkilöä: 550 €
21–30 henkilöä: 630 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Perusnauruja on saatavilla myös yli 30 hengen ryhmille. Kysy tarjous.

Naurujoogaa englanniksi + 100 e

Mitä asiakkaani ovat sanoneet?

Olimme oikein tyytyväisiä uudesta kokemuksesta. Välillä on hyvä kokeilla ihan uutta ja heittäytyä, joka oli tiimi-illan agendalla. Naurujoogassa oli hyvää, että pysähdyttiin hetkeksi, työmurheet jäivät, rentouduttiin ja lähdettiin jatkamaan päivää positiivisella ja iloisella mielellä.
Maarit Virkkunen
YIT
Olit kovin nauravainen naurujoogan vetäjä, joka tietysti kuuluu asiaan. Harjoitukset olivat ehkä jopa yllättäviä, mutta hauskoja. Tunti meni nopeasti ja tuli kuuma. Voisin kyllä hyvin suositella palveluksiasi, kun eri tahot haluavat vähän erilaista ohjelmaa ja rentoutusta. Hyvä muistaa kaiken mindfullnessin ja dieettihössötyksen yhteydessä, että ihan tavallisella naurulla on tosi paljon positiivisia vaikutuksia kehossa.
Laura Poikkimäki
Silta Oy
Olipas todella huikea startti päivään, kaikki tykkäsivät sessiosta ja saatiin paljon aikaan sen jälkeen. Olit oikeassa, että Naurujooga sopii uuden johtoryhmän tutustumiseen. Toimi meillä kerrassaan mainosti.
Miia Nuikki
Solidaarisuus
Kun kuulin naurujoogasta, halusin heti ottaa tämän lajin meille testiin! Päätin pitää koko tiimin jännityksessä, enkä kertonut mitä tulisimme tekemään. Briiffiksi sanoin vain, että ”Nähdään toimistolla klo 8.” Hienoa oli nähdä, että pienellä ennakkojännityksellä latautunut jengi vapautui Tarjan nauravan olemuksen käsittelyssä hetkessä! Todella hauskoja juttuja ja lopputulemana koko tunti oli aivan loistava, mainio startti päivälle ja virtaa riittää vielä seuraavaankin viikkoon. Pitää nauraa hillittömästi useamminkin!
Iiro Junnila
Viestintäliiga

Tilaa yrityksesi tilaisuuteen naurujoogaa!

Soita Tarja puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.