+358 44 376 6033 tarja@loistotahti.fi

Naurujooga

yrityksille ja yhdistyksille

Miksi kannattaa nauraa?

Nauramisella on paljon hyviä vaikutuksia, joita emme usein tule ajatelleeksikaan. Naurua on tutkittu paljon ja sen on todettu lisäävän oppimiskykyä, sosiaalista kanssakäymistä, keskittymiskykyä sekä vähentävän stressiä. Nauraminen myös alentaa verenpainetta, estää sydän- ja verisuonisairauksia, sekä parantaa vastustuskykyä. Nauru on hyvää vatsalihastreeniä ja keuhkojen hapettaja. Tietenkin nauru tuo myös iloa elämään ja vapauttaa tunnelman. Naurujooga on erinomainen keino kehittää naurua.

Mitä Naurujooga on?

Naurujooga on sitä itseään, eli nauramista. Naurujoogassa saa nauraa niin paljon kuin naurattaa, jos naurattaa. Pakko ei ole nauraa, eikä kukaan katso kieroon jos ei naurata.

Naurua herätellään erilaisilla nauruharjoitteilla, jotka ovat itsessään jo niin hupaisia, että ne saavat herkimmät hekottamaan. Naurujoogassa nauretaan myös tekonaurua, joka muuttuu hyvin helposti aidoksi, jopa hilpeäksi tai suorastaan hohottavaksi nauruksi.

Nauramisen lomassa keskitytään myös hengitykseen. Syvähengitysharjoitukset rentouttavat, auttavat keskittymään ja palauttavat nauramisessa kulutettavaa happea.

Naurujoogan jälkeinen olo on miellyttävän levollinen ja tasapainoinen, koska keho ja mieli ovat rentoutuneet.

Mihin ja kenelle Naurujooga sopii?

Naurujooga sopii kaikille ja kaikkiin tilaisuuksiin.

Yrityksille naurujooga on loistava tapa tutustuttaa henkilöstö tai jokin tietty ryhmä toisiinsa, luoda yhteishenkeä ja syventää yhteistyötä. Yhdessä nauramalla voidaan vähän hullutella ja pitää hauskaa. Ryhmäytyminen käy käden käänteessä.  Oli kyseessä sitten yrityksen tyky-päivä, kokous, tiimipalaveri, vetäytyminen tai mikä tahansa tilaisuus, Naurujooga vapauttaa ilmapiirin ottamaan vastaan uusia ideoita ja ajatuksia.

Naurujooga on suosittua myös yksityistilaisuuksissa. Lue Naurujoogasta yksityistilaisuuksiin täältä.

Kolme erilaista naurupakettia

Pikanaurut

Pikanaurut on esimerkiksi kokouksen alkajaisiksi tai välipalaksi sopiva 30-40 min naurutuokio, joka vapauttaa tunnelman sopivasti. Pikanauruissa kurkistetaan nauramisen maailmaan ja saadaan sopivasti energiaa, jotta ehkä vähän tylsänkin asian kuunteleminen tuntuu mielekkäältä. Ryhmän kokoa ei ole millään tavalla rajoitettu. Pikanaurut onnistuvat vaikka luentosalissa.

Perusnaurut

Perusnaurut naurupaketissa päästään nauramaan kunnolla ja saadaan naurujoogan hyödyt käyttöön. Perusnaurut on 45-60 min mittainen naurupaketti, jossa tehdään kaikki nauruharjoitukset seisallaan, koko ajan liikkuen. Siksi tähän tarvitaan riittävästi tyhjää lattiatilaa.

Perusnaurut sopivat kaikenlaisiin juhliin, tyky- tai virkistyspäiviin, tai ihan mihin tahansa yrityksen tapahtumaan. Sopiva ryhmäkoko on yli 5 henkeä. Perusnauruissa tehdään lämmittelyjä, nauruharjoituksia ja syvähengitysharjoituksia.

Supernaurut

Supernaurut-naurupaketissa nauretaan sydämen kyllyydestä. Supernauruissa saa kaikki nauramisen ja myös rentoutumisen hyödyt käyttöön. Supernauruissa siirrytään lopuksi nauramaan vapaanaurua lattitasolle ja naurut päätetään mukavaan rentoutustuokioon. Supernaurujen kesto on 75-90 min. Supernaurut sopivat parhaiten 5-25 hengen ryhmille. Supernauruihin tarvitaan riittävästi vapaata lattiatilaa, joten tarkista minulta tilavaatimus kun suunnittelet Supernaurut-naurupakettia tapahtumaasi.

Hinnasto

Pikanaurut ja perusnaurut

5-10 henkilöä 11-20 henkilöä 21-30 henkilöä
Alue 1 370 e 450 e 530 e
Alue 2 470 e 550 e 630 e
Alue 3 670 e 750 e 830 e

Alue 1, Turun, Salon ja Loimaan seutu.

Alue 2, Helsinki, Rauma, Pori, Tampere

Alue 3, Seinäjoki, Jyväskylä, lahti, Lappeenranta

Kysy tarjousta yli 30 hengen ryhmälle.

 

Supernaurut

 

5-10 henkilöä 10-15 henkilöä
16-20 henkilöä
Alue 1 450 e 530 e 620 e
Alue 2 550 e 630 e 720 e

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

Supernauruja on myös saatavilla yli 20 hengen ryhmille. Kysy tarjous.

 

 

Olimme oikein tyytyväisiä uudesta kokemuksesta. Välillä on hyvä kokeilla ihan uutta ja heittäytyä, joka oli tiimi-illan agendalla. Naurujoogassa oli hyvää, että pysähdyttiin hetkeksi, työmurheet jäivät, rentouduttiin ja lähdettiin jatkamaan päivää positiivisella ja iloisella mielellä.

Maarit Virkkunen

YIT

– Hauska, uusi kokemus
– Hauska, rentouttava, keräsi porukan yhteen ja avasi tunnelmaa.
– Mahtavaa. Tästä tuli kuplivaa iloa tuleviin päiviin.
– Erinomaista ja poikkeuksellista. Kokonaisuudessaan erittäin hyvä.
– Todella mukaansatempaavaa.

Useita palautteenantajia

Eläkeliiton Satakunnan yhdistys

Olipas todella huikea startti päivään, kaikki tykkäsivät sessiosta ja saatiin paljon aikaan sen jälkeen. Olit oikeassa, että Naurujooga sopii uuden johtoryhmän tutustumiseen. Toimi meillä kerrassaan mainosti.

Miia Nuikki

Solidaarisuus

Tilaa yrityksesi tilaisuuteen naurujoogaa.

Soita Tarja puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube-kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube-kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Ota yhteyttä!

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3