044 376 6033 Sähköposti

Naurujooga yksityistilaisuuksiin

Mitä Naurujooga on?

Naurujooga on sitä itseään, eli nauramista. Naurujoogassa saa nauraa niin paljon kuin naurattaa, jos naurattaa. Pakko ei ole nauraa, eikä kukaan katso pahasti jos ei naurata.

Naurua herätellään erilaisilla nauruharjoitteilla, jotka ovat jo niin hupaisia, että ne pistävät jo herkimmät hekottamaan. Naurujoogassa nauretaan myös tekonaurua, joka muuttuu hyvin helposti aidoksi, jopa hilpeäksi tai suorastaan hohottavaksi nauruksi.

Nauramisen lomassa keskitytään myös hengitykseen. Syvähengitysharjoitukset rentouttavat, auttavat keskittymään ja palauttavat nauramisessa kulutettavaa happea.

Usein naurujoogasession jälkeinen olo on miellyttävän rauhallinen ja tasapainoinen, koska keho ja mieli ovat rentoutuneet.

Mihin ja kenelle naurujooga sopii?

Naurujooga sopii polttareihin, häihin, syntymäpäiville, kaveritapaamisiin… Mihin yksityistilaisuuteen ikinä keksitkin tarvitsevasi ohjelmaa. Naurujooga sopii myös yrityksille. Lue siitä enemmän lisää täältä.

Kaksi erilaista naurupakettia

Juhlanaurut

Juhlanaurut sopivat mainiosti esimerkiksi häiden tunnelmanvapauttajaksi sillä aikaa kun hääväki odottaa morsiusparia hääpaikalle. Juhlanaurut sopivat vaikka yllätysnumeroksi myös synttäreille ja muihin juhliin, joissa ollaan pukeuduttu juhlavasti. Juhlanaurut kestävät 30-45 min.  Juhlanauruissa päästään vähän avaamaan nauramisen maailmaa ja saadaan sopivasti iloa pintaan, jotta juhlat jatkuisivat hilpeissä meiningeissä. Ryhmän maksimikokoa ei ole millään tavalla rajoitettu, vähintään kaivataan 5 osallistujaa, jotta nauru saadaan kunnolla raikumaan. Juhlanaurut onnistuvat missä vaan, missä on vähänkin tilaa liikkua.

Polttarinaurut

Polttarinaurut on naurupaketti, jossa nauretaan sydämen kyllyydestä. Polttarinauruissa saat kaikki nauramisen ja myös rentoutumisen hyödyt käyttöön. Polttarinauruissa mennään lopuksi nauramaan vapaanaurua lattitasolle ja naurut päätetään mukavaan rentoutustuokioon. Polttarinaurujen kesto on 75-90 min. Polttarinaurut sopivat parhaiten 5-25 hengen ryhmille, sillä Polttarinauruihin tarvitaan vapaata tilaa n. 2,5 m2 / osallistuja.

Polttarinaurut on myös personoitu morsiamen/sulhasen mukaan. Nauruharjoituksiin on ujutettu henkilökohtaisia juttuja päivän sankarista.

Hinnasto

Juhlanaurut

Max 10 henkilöä 11-20 henkilöä Yli 20 henkilöä
Alue 1 300 e 400 e 500 e
Alue 2 450 e 550 e 650 e


Alue 1, max n. 50 km Tarvasjoelta, esim. Paimio, Aura, Marttila, Koski TL, Turku, Kaarina ja suurin osa Loimaata ja Nousiaista.

Alue 2, max 150 km Tarvasjoelta, esim. Helsinki, Rauma, Pori, Tampere

Polttarinaurut

Polttarinaurut laskutetaan henkilöluvun mukaan 25 e / henkilö. Minimilaskutus on 10 henkilöltä.

Kaikki hinnat sis. alv 24%.


Tilaa omaan tapahtumaasi naurujoogaa! Ota yhteyttä Tarjaan puh. 044-3766033 tai tarja@loistotahti.fi. Voit pyytää myös tarjousta.
Hinnat sisältävät alv 24%.

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in