fbpx

Nauru-Asahi

Nauru-Asahi

Nauru-Asahi yhdistää kaksi toisaalta hyvin erilaista, mutta samaan tavoitteeseen tähtäävää mielen ja kehon harjoitusmuotoa: Naurujoogan ja Asahin. Tavoitteena molemmissa on mielen ja kehon rentoutuminen, mielen vapautuminen arjen ajatuksista ja keskittyminen tähän hetkeen. Siksi nämä kaksi sopivat niin hyvin yhteen.

Nauru-Asahissa tehdään vuorotellen Asahi ja Naurujoogaharjoituksia. 

Tule kokeilemaan miltä tämä yhdistelmä tuntuu. 

Asahi on terveysliikuntaa kaiken ikäisille

” Asahi Health™ – on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet.

Asahilla vaikutetaan kehoon ja mieleen sekä ehkäisevästi, että auttavasti. 

Asahin liikesarjojen avulla koko keho saa  kokonaisvaltaisen avaavan ja venyttävän harjoituksen. Asahissa painotetaan rentoutta, kehon pystysuoraa asentoa ja hengityksen yhteyttä liikkeeseen. Liikkeet ovat niin yksinkertaisia, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia. 

 

Naurujooga on nauramista

Naurujoogassa mieli vapautuu. Se antaa sinun nauttia naurusta, vaikka ei naurattaisikaan. Se huuhtelee huolesi ja edistää henkistä ja fyysistä terveyttä. Se virkistää. Se vapauttaa luovuuden. 

Naurujooga on sitä itseään, eli nauramista. Naurujoogassa saa nauraa niin paljon kuin naurattaa, jos naurattaa. Pakko ei ole nauraa, eikä kukaan katso kieroon, jos ei naurata.

Tule tutustumaan Nauru-Asahiin Loviisassa

Asahin ja Naurujoogan yhdistäviä Nauru-Asahi -tunteja on noin kerran viikossa Loviisassa Hilding Business Parkin Ideatehtaassa, Johtajantie 12.

Nauru-asahissa yhdistyvät Asahin rentous ja naurujoogan railakkuus. Tämän tunnin jälkeen olet varmasti ihan uusi sinä!

Asahi ja Naurujooga, sekä Nauru-Asahi sopivat myös kaikenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Ne sopivat virkistys- tai työhyvinvointipäivän ohjelmanumeroksi, tai vaikkapa välipalaksi pitkiin kokous- tai koulutuspäiviin.