fbpx

Minä selviän tästä!

Ahdistaako arki ja vallitseva poikkeustilanne? Onko elämässäsi koronan mukanaan tuomaa ahdistusta ja epätoivoa? Onko elämässäsi tällä hetkellä ihmissuhdekriisejä ja isoja muutoksia, vaikka avioero? Tuntuuko elämäsi kurjalta, eikä valonpilkahdusta näy missään? Masentaako sinua ja tuntuuko, että elämäsi on vain selviytymistä päivästä toiseen? Onko mielesi maassa, naurusi poissa ja kaipaat ihmistä, joka antaisi sinulle edes pienen toivonpilkahduksen? Kaipaat positiivisuutta, toivoa, iloa ja naurua elämääsi!

Minä selviän tästä!

on erilaisten poikkeustilanteiden tuomiin haasteisiin tarkoitettu valmennus, jossa keskitytään posiitivisten puolien etsimiseen vallitsevasta tilanteesta. Valmennuksessa opit huomaamaan, etteivät asiat niin huonosti olekaan. Päiväsi muuttuvat valoisammiksi, opit ajattelemaan itsestäsi myönteisemmin ja näkemään uusia myönteisiä asioita ympärilläsi. Elämäsi kirkastuu ja nauru palaa elämääsi. 

Minä selviän tästä! -valmennuksessa käytän ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista psykologiaa pohjana, josta ammennetaan sinulle voimaa, jotta osaat nähdä asiat toisin. Opetan sinulle positiivista ajattelua, jonka avittamana pääset käyttämään omia vahvuuksia enemmän hyödyksesi kohti yhä parempaa tulevaisuutta. Olen apunasi, kun rakennat itsellesi askeleita kohti menestystä, iloa ja hyvää oloa.

Mitä hyötyä sinä saat valmennuksesta?

Minä selviän tästä -valmennus auttaa kehittämään ajattelutapaasi, sitä miten asioihin suhtaudut. Se auttaa kehittämään positiivista ajattelua ja voittajan asennetta. 

Valmennus auttaa sinua

näkemään kaikissa asioissa useita eri näkökulmia

kiinnittämään huomiota asioiden myönteisiin näkökulmiin

ymmärtämään oman mielesi toimintaa

muuttamaan omia haitallisia uskomuksiasi itsellesi hyödylliseen suuntaan.

Valmennus antaa sinulle uutta potkua elämään!

Mitä valmennus pitää sisällään?

Valmennus pitää sisällään kaikkea, mitä omasta valmentajan työkalulaaristani löytyy, jotta sinä pystyisit nousemaan vallitsevan tilanteen yläpuolelle ja saisit virkeämmän ja aktiivisen mielen, jonka avulla pääset viettämään hyvää ja positiivista elämää:

pohdintatehtäviä

mielikuvaharjoituksia

rentoutumista

nauruharjoituksia

läsnäoloharjoituksia

tsemppilauseiden tekemistä

Saat myös jokaisella valmennuskerralla itsellesi Positiivisen mielen äänitteen Loistotähden verkkokaupasta. Yhden äänitteen arvo on 11,90 – 24,90 e. Voit valita itsellesi juuri sen äänitteen, joka tuntuu sinulle tällä hetkellä parhaimmalta.

Valmennuksessa tarjoan vinkkejä ja ideioita ajattelusi kehittämiseen, mutta pyrin olemaan antamatta valmiita ratkaisuja mihinkään. Sinä itse pääset keksimään omat ratkaisusi.

girl-1955797_1920 (1)

Missä ja miten?

Valmennuskertoja voi olla yhdestä valmennuskerrasta niin moneen kertaan kuin tunnet tarvitsevasi. Yhden valmennuskerran kesto on 60 min.

Valmennus on etävalmennus, puhelimen tai videoyhteyden välityksellä.

hammock-1031363_1920

Hinta

Minä selviän tästä! -valmennus, kesto 60 min

89 e / kerta, sis. alv 24%.

Kolmen kerran yhteispaketti 237 e sis. alv 24%. Säästät 30 e. 

Saat valmennuksesta maksulinkin, kun olet varannut ajan. 

Varaa itsellesi aika Minä selviän tästä valmennukseen!

Voit varata ajan valmennukseen alla olevalla ajanvarauskalenterilla.

Kun valitset palvelun, vapaat ajat avautuvan näkymään automaattisesti. 

Ilmoita varausta tehdessäsi, haluatko maksaa yhden vai kolme käyntikertaa. Lähetän sen mukaan sinulle maksulinkin. 

 Voit peruuttaa ajan ajanvarauskalenterissa 24 h ennen varaustasi, sen jälkeen varauksen peruminen vain sairastapauksessa tekstiviestillä suoraan Tarjalle puh. 044-3766033.