Minä selviän tästä!

Arki ja vallitseva tilanne ahdistavat. Elämä tuntuu todella kurjalta, eikä valonpilkahdusta näy missään. Sinua masentaa ja sinusta tuntuu, että elämä on vain selviytymistä päivästä toiseen. Mieli on maassa ja kaipaat ihmistä, joka antaisi sinulle edes pienen toivonpilkahduksen. Kaipaat positiivisuutta, toivoa, iloa ja naurua elämääsi!

Minä selviän tästä!

on juuri näihin arkielämän haasteisiin ja poikkeustilanteisiin tarkoitettu valmennus, jonka avulla opit huomaamaan, ettei asiat niin huonosti olekaan.

Minä selviän tästä! -valmennuksessa käytän ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista psykologiaa pohjana, josta ammennetaan sinulle voimaa, jotta osaat nähdä asiat toisin. Opetan sinulle positiivista ajattelua, jonka avittamana pääset käyttämään omia vahvuuksia enemmän hyödyksesi kohti yhä parempaa tulevaisuutta. Olen apunasi, kun rakennat itsellesi askeleita kohti menestystä, iloa ja hyvää oloa.

Mitä hyötyä sinä saat valmennuksesta?

Minä selviän tästä -valmennus auttaa kehittämään ajattelutapaasi, sitä miten asioihin suhtaudut. Se auttaa kehittämään positiivista ajattelua ja voittajan asennetta. 

Valmennus auttaa sinua

  • näkemään kaikissa asioissa useita eri näkökulmia
  • kiinnittämään huomiota asioiden myönteisiin näkökulmiin
  • ymmärtämään oman mielesi toimintaa
  • muuttamaan omia haitallisia uskomuksiasi itsellesi hyödylliseen suuntaan.

Valmennus antaa sinulle uutta potkua elämään!

Mitä valmennus pitää sisällään?

Kaikkea, mitä omasta valmentajan työkalulaaristani löytyy, jotta sinä pystyisit selättään ongelmasi ja saisit virkeämmän ja aktiivisen mielen, jonka avulla pääset viettämään hyvää ja positiivista elämää:

  • pohdintatehtäviä
  • mielikuvaharjoituksia
  • rentoutumista
  • nauruharjoituksia
  • läsnäoloharjoituksia
  • tsemppilauseiden tekemistä

Saat myös jokaisella valmennuskerralla itsellesi Positiivisen mielen äänitteen Loistotähden verkkokaupasta. Voit valita itsellesi juuri sen äänitteen, joka tuntuu parhaimmalta.

Valmennuksessa tarjoan vinkkejä ja ideioita ajattelusi kehittämiseen, mutta pyrin olemaan antamatta valmiita ratkaisuja mihinkään. Sinä itse pääset keksimään omat ratkaisusi.

girl-1955797_1920 (1)

Missä ja miten?

Valmennuskertoja voi olla yhdestä valmennuskerrasta niin moneen kertaan kuin tunnet tarvitsevasi. Yhden valmennuskerran kesto on 60 min.

Valmennus tapahtuu toistaiseksi vain etänä, puhelimen tai videoyhteyden välityksellä.

hammock-1031363_1920

Hinta

Minä selviän tästä! -valmennus, kesto 60 min, 89 e, sis. alv 24%.

Saat valmennuksesta laskun kun olet varannut ajan itsellesi.

Varaa itsellesi aika Minä selviän tästä! -valmennukseen!

Soita Tarjalle puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.