044 376 6033 Sähköposti

Mielitsempparit

Mitä Mielitsempparit ovat?

Mielitsempparit ovat motivointiäänitteitä, jotka motivoivat sinua eri asioissa, kuten painonhallinnassa, siivouksessa, opiskelussa, tupakanpolton lopetuksessa, liikunnassa tai antavat sinulle energiaa ja kohotusta vaikkapa itsetuntoon.

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä äänitteitä, joiden taustalla soi musiikki ja joiden päälle on puhuttu positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttaa ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi.

Mielitsemppareita on tehty erilaisilla musiikkitaustoilla. Tällä hetkellä käytettävissä ovat meditatiivinen tausta ja heavy-tausta. Tulossa ovat mm. pop- ja elektro-taustat.

Mitä hyötyä Mielitsemppareista on?

Mielitsempparit tuovat apua, iloa ja tsemppiä jokapäiväisiin asioihin, liittyivätpä asiat mihin elämän osa-alueeseen tahansa. Rohkaisevien lauseiden jatkuva kuuntelu vaikuttaa ajatuksiimme ja käyttäytymiseemme.

  • kohennusta itsetunto-ongelmiin
  • tukea tupakan polton lopettamiseen ja muihin riippuvuuksiin
  • rohkaisua esiintymisjännityksen ja muihin jännitysten voittamiseen
  • läksyjen luku ja kokeisiin valmistautuminen sujuvat hyvällä mielellä
  • tukea ja uskoa painonhallintaan
  • kuntoiluun uutta intoa
  • rohkaisua hammaslääkärikäyntiin
  • siivoukseen uutta intoa
  • positiivisia ajatuksia muuten vain, aiheina mm. maanantai, naurun voima, pienet kohteliaat sanat, toisen huomioon ottaminen ym.

Kenelle Mielitsempparit on tarkoitettu?

Mielitsempparit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat buustia omaan ajattelemiseensa ja tekemiseensä tai heille, jotka haluavat muuttaa omaa ajatteluaan parempaan suuntaan.

Koululainen voi käyttää Mielitsemppareita motivoidakseen itseään opiskeluun, tupakanpolton lopettaja voi käyttää Mielitsempparia lopettaakseen tupakanpolton tai pysyäkseen savuttomana, esiintyjä voi käyttää Mielitsempparia parantaakseen suoritustaan esiintymislavalla, hammaslääkäripelkoinen voi käyttää Mielitsempparia kerätäkseen rohkeutta mennä hammaslääkärille, kuntoilija voi käyttää mielitsempparia saadakseen lisää motivaatiota kuntoiluun.

Miten Mielitsemppareita käytetään?

Osa Mielitsemppareista on tarkoitettu käytettäväksi jonkin suorituksen aikana, kuten tulossa olevat treenitsempparit. Toiset Mielitsemppareista ovat sellaisia, joita voit käyttää vaikkapa kun ajat polkupyörää tai autoa, kävelet, laitat ruokaa, siivoat tai kudot sukkaa… Itse voit päättää mikä sinusta on paras tapa käyttää Mielitsempparia.

Meditatiivisella musiikkitaustalla olevat Mielitsempparit ovat tarkoitettu rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Ne eivät sovellu kuunneltavaksi ajaessasi autoa tai käyttäessäsi jotain tarkkaavaisuutta vaativaa työkonetta.

Jokaisesta tsempparista on olemassa näyte, joten voit kuunnella ja valita mieleisesi version, juuri sinulle sopivaan tilanteeseen.

Tutustu Mielitsemppareihin Loistopuodissa ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva Mielitsemppari!

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in