044 376 6033 Sähköposti

Täältä tullaan elämä!

Koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa omia haaveitasi ja elää sitä elämää mitä haluat. Se on vain sinusta itsestäsi kiinni, sinä 50+ vuotias.

Meillä kaikilla on taipumus tehdä itsellemme rajoja, määritteitä sekä olettamuksia, joiden varassa olemme todennäköisesti toteuttaneet elämäämme suurimmaksi osaksi. Olemme varmasti laittaneet itsemme monesti myös jonon päähän priorisoidessamme läheistemme ja ystäviemme tarpeita. Oma ikämme on varmasti yksi suurimmista rajoitteista, jonka turvin ja joka takia jätämme paljon tekemättä. Eihän yli 50-vuotias enää pääse uuteen työpaikkaan. Eihän 60-vuotiaana ole muuta odotettavaa kuin eläkkeelle jääminen. Eihän 70-vuotiaana enää kannata matkustella. Mutta voisiko olla toisin? Voisiko vielä olla mahdollisuuksia toteuttaa omia unelmiaan ja tehdä jotain sellaista, josta riittää muistelemista myös jälkipolville?

Lapsemme ja lastenlapsemme eivät voi paremmin, vaikka kuinka murehtisimme heidän puolestaan. Emme voi kiukutella elämälle ryppyjämme, sairauksiamme, kankeuttamme. Voisiko elämään suhtautua myönteisesti, hyväksyvästi?

Päiviisi tulee yhä enemmän asioita, jotka fyysisesti rajoittavat sinua. Miksi rajoittaisit itseäsi vielä omilla ajatuksillasi?

Luennon kesto 60 min.

Hinta 290 e + alv. Lisäksi laskutetaan matkakulut, kun matka Tarvasjoelta ylittää 40 km.

Blogi

Ystävyyden tyyneet ja myrskyt

Päiväkirjamerkinta 21.4.2017 ”Miten ihminen voikaan uskoa sokeasti siihen, että on monia sydänystäviä? Eihän se mene niin. Vanhemmiten laatu korvaa määrän…

Lue lisää

Kiehtova hypnoosi

”Minä en ikinä missään tilanteessa suostuisi hypnoosiin.” ”Eli hypnotismin avulla mustakin voi tulla muskeliadonis ja samalla pääsis eroon fobioista?” ”Huuhaata…

Lue lisää

Tapahtumat

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Log in